MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

YEREL ÜRÜNLER TURİSTLERLE BULUŞACAK

Ana SayfaDenizli GündemYEREL ÜRÜNLER TURİSTLERLE BULUŞACAK
YEREL ÜRÜNLER TURİSTLERLE BULUŞACAK

Örki’den turizme yeni ufuklar açacak projeler...

16 February, 2019, Saturday 08:03 3440
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Pamukkale’nin travertenler çevresindeki mahallelerini ziyaret etti. Gözler, Belenardıç, Eymir, Haytabey, Uzunpınar, Eldenizli ve Irlıganlı’da sevgi seliyle karşılanan Örki, bölgede yetişen ürünlerin turistlere satılacağı projesini paylaştı. Örki, gece de Uzunpınarlıların misafiri oldu, konakladı.

 

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Pamukkale ve bölgesinin turizm potansiyelini yükseltecek projelerini halkla paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak Pamukkale’nin uzak mahalleleri olan Gözler, Belenardıç, Eymir, Haytabey, Uzunpınar’ı ziyaret edip, burada konaklayan Örki, Irlıganlı ve Eldinezli’de de halkla buluştu.

 

"BİZİM ANLAYIŞIMIZDA ÇİFTE STANDART YOKTUR"

Pamukkale'nin her mahallesine hizmet götürmek için yoğun çalışma sürdürdüklerini belirten Örki,"Pamukkale İlçemizin Denizli merkezine en uzak olan kırsal mahallelerimiz tarımsal faaliyetlerle hayatını sürdüren ve İlçemize katkı sağlayan bir bölgedir. Pamukkale'nin her mahallesi bizim için önemlidir. Bizim anlayışımızda çifte standart yoktur. Bu bölgelerimizin de belediyecilik hizmetinden en etkin şekilde yararlanmasını sağlayacağız" dedi.

 

"TURİSTLERİ BURAYA ÇEKECEK POTANSİYEL BU BÖLGEDE VAR"

Projelerinin sadece genel bakış açısıyla değil lokal bakış açısıyla da ele alındığını belirten Örki, bu mahallelerin önemini vurguladı. Örki, "Bu bölgemizin en büyük avantajı Pamukkale ve Karahayıt’a yakın olması. Detaylı incelemelerde bulunduk. İlçemizi gezmeye gelen turistleri buraya çekecek potansiyel bu bölgede var. Çok güzel doğaya ve temiz bir oksijene sahip, bu yönüyle doğa ve yayla turizmi için önemli bir nokta. Burada doğa yürüyüşleri, bisiklet ve at safari turları düzenleyebiliriz. Doğası gereği çok güzel karavan ve çadır kampı yerlerini bu bölgemizde kurarak burayı canlandıracak projeleri hayata geçirebiliriz. Bunların hepsini vatandaşlarımızla ve işin uzmanlarıyla görüşerek hayata geçireceğiz." diye konuştu.

 

IRLIGANLILAR SALONA SIĞMADI, TOPLANTI SOKAKTA YAPILDI

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Irlıganlı ve Eldenizli mahallelerinde bölge ahalisi ile kucaklaştı. Irlıganlı'da gerçekleşen ilk buluşmada vatandaşlar salona sığmadı, izdiham nedeniyle etkinlik sokakta gerçekleşti.

 

"ÜRETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİ TURİSTLERLE BULUŞTURACAĞIZ"

Çiftçilerin ürettiği ürünleri turizm vasıtasıyla daha ulaşılabilir ve bilinir hale getireceklerini dile getiren Örki,"Bu bölgelerimizde yetişen ürünleri hem iç piyasada hem de dünya çapında daha bilinir ve marka haline getirmek için çalışmalar yapıyor, bunun üzerine projeler üretiyoruz. Amacımız turizm güzergâhımızda bir tesis kurup burada vatandaşlarımızın ürettiği ürünleri pazarlamak. Böylece sizin ürettiğiniz ürünleri yerli ve yabancı turistlerle buluşturmuş olacağız. Ayrıca alışveriş yapan turistler üretilen üründen daha fazla talep ederse orada bilgilendirme ofisimiz olacak. Bu bilgilendirme ofislerinde turistler sizin üretmiş olduğunuz ürünün detaylarını, nerede üretildiğinin bilgisine ulaşacak. Böylece bilgilendirme ofislerimiz aracılığıyla siz üretici ile tüketici arasında bir köprü oluşturacağız." dedi.

YERELÜRÜNLERTURİSTLERLEBULUŞACAK
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli'de gösteride kullanılan nesli tehlike altındaki piton koruma altına alındı
İhtiyaç sahipleri için Ramazan gıda kolisi başvuruları başladı
İnşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti
AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu: "Bölgemizin ve şehrimizin yol haritasını belirledik"
Grekoromende Denizlili genç Türkiye şampiyonu oldu
Kadınlar halk eğitimiyle hem sosyalleşiyor hem de gelir elde ediyor
Denizli'de sofraları güvene almak için 21 binden fazla gıda denetimi gerçekleştirildi
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
Yağış sonrası kayganlaşan yolda taklalar atan transit hurdaya döndü: 2 yaralı
İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti: 6 yaralı
Denizli Gazeteciler Cemiyetinde devir teslim
Üreten Kadınlar Festivali kapılarını açıyor
DTO, Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli'de gösteride kullanılan nesli tehlike altındaki piton koruma altına alındı

İhtiyaç sahipleri için Ramazan gıda kolisi başvuruları başladı

İnşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti

Denizli'de sofraları güvene almak için 21 binden fazla gıda denetimi gerçekleştirildi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle