MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

SUBAŞIOĞLU, “İLÇEMİZDEKİ BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”

Ana SayfaDenizli GündemSUBAŞIOĞLU, “İLÇEMİZDEKİ BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”
SUBAŞIOĞLU, “İLÇEMİZDEKİ BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ÇOK ÖNEMLİ”

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ vesilesiyle ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Subaşıoğlu, “İlçemizdeki bu birliğimiz ve beraberliğimiz çok önemli” dedi.

18 October, 2018, Thursday 14:41 3041
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla ilçedeki mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu. Merkezefendi Belediyesi Kırçiçeği Butik Kafe’deki toplantıya Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu ve mahalle muhtarları katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda muhtarlarla istişarelerde bulunuldu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, konuşmasında 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Başkan Subaşıoğlu, “Bilindiği gibi Kaymakamız Sayın Dr. Adem Uslu ilçemize yeni atandı, göreve yeni başladı. Öncelikle kendisine hayırlı olmasını diliyorum. Merkezefendimizde inşallah birlikte güzel hizmetlere imza atarız. Bugüne kadar hep beraber, bütün mahallelerimizde büyük hizmetler yaptık. Hızlı bir kuruluş aşamasından sonra güzel hizmetlere imzalar attık. İnşallah önümüzdeki dönemde de bu hizmetleri sürdüreceğiz. Merkezefendimizdeki birlik ve beraberlik diğer ilçelerimize de örnek oluyor. Yaklaşık 4 buçuk yılı tamamladık. 5. yıla doğru gidiyoruz. Kalan süre içerisinde biz yine bu gayrette olacağız. Rabbim sağlık sıhhat içerisinde nice güzel günler nasip etsin. Gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.               

KAYMAKAM USLU, “MUHTARLARIMIZ DEVLETİN YÜRÜTME ORGANI”

Muhtarların devletin yürütme organı olduğunu ifade eden Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, “Merkezefendi ilçemizin çok değerli muhtarları Muhtarlar Günü münasebetiyle sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu kahvaltıda bizleri buluşturan Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na teşekkür ediyorum. İlçemizde göreve başlayalı 1 ay oldu. Bu süre içerişinde muhtarlarımız ziyaretimize geldi. Muhtarlarımız devletin yürütme organıdır. Sizlerle önümüzdeki günlerde sağlık sıhhat içerisinde çeşitli programlar için tekrar bir arada olmak dileğiyle gününüzü kutluyorum” dedi.

KULOĞLU, “MUHTARLIK, DEMOKRASİMİZİN TEMEL TAŞIDIR”

Denizli Muhtarlar Derneği Başkanı Adnan Kuloğlu ise, “19 Ekim Muhtarlar Günümüzün 4. yılı kutlu olsun. Muhtarlık demokrasimizin temel taşıdır. Tüm resmi kurumlar ile vatandaşlarımızın arasında ilk basamak biziz. 1800’lü yıllara dayanan kökümüz var. Son 15 yılda Cumhurbaşkanımız sayesinde muhtarlara verilen değer artmıştır. Bu anlamlı günde bizleri unutmayan Merkezefendi Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Subaşıoğlu’na ve Merkezefendi Kaymakamımız Sayın Dr. Adem Uslu’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

SUBAŞIOĞLU“İLÇEMİZDEKİBUBİRLİKVEBERABERLİĞİMİZÇOKÖNEMLİ”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı
Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak
Aren bebeğin annesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı
KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI
Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi
Yapay zeka çağının işletmelerdeki verimliliğe etkisi
Denizlili yüzücüden Riyad’da tarihi başarı
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Alevlerin sardığı ev kullanılamaz hale geldi
Buldan’a iki yeni sağlık tesisi kazandırılacak
Fenerbahçe’yi eleyen Denizlili gençler dikkat çekti
Denizli OSB yeşil inovasyon teknolojilerine dikkat çekti
Denizli’de kamyonet evin bahçesine uçtu; 1 ölü 3 yaralı
Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu
DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı
Genel Müdür Yıldırım, Denizli Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesini ziyaret etti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli 3. Venezuela Türk İhraç Ürünleri Fuarında yerini aldı

Denizli’nin antik kentlerinde çalışmalar sürüyor

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Milli maç heyecanı Tavas’ta dev ekranlarda yaşanacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle