MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Serinhisar MYO’da Kudüs’ün kutsiyeti anlatıldı

Ana SayfaDenizli GündemSerinhisar MYO’da Kudüs’ün kutsiyeti anlatıldı
Serinhisar MYO’da Kudüs’ün kutsiyeti anlatıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine “Kudüs’ün Kutsiyeti” hakkında İlçe Müftülüğü tarafından seminer verildi.

10 January, 2024, Wednesday 17:36 526
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Serinhisar İlçe Müftüsü Faruk Gündoğan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Serinhisar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerine “Kudüs’ün Kutsiyeti” hakkında bir seminer verdi. Serinhisar İlçe Müftüsü Faruk Gündoğan Serinhisar MYO öğrencilerine; Kudüs’ün Kutsiyetini ve tarihi statüsünün önemini anlattı. Seminere; MYO öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı. Serinhisar İlçe Müftüsü Faruk Gündoğan, “Kudüs’ü insaf yoksunu bir avuç azınlığa teslim etme gayreti, sağduyuyu ortadan kaldırmak ve insanlığın vicdanının sızlamasına sebep olmaktadır. Birlikte yaşama kültürüne, huzura, barışa ve güvenliğe vurulan bir darbedir. İsrail, yapmış olduğu bu katliamın bedelini ağır şekilde ödeyecektir" dedi.

İlçe Müftüsü Faruk Gündoğan konuşmasında, “İslam’ın ilk kıblesi ve insanlık tarihinin kadim şehri Kudüs, bugün haksız bir katliama ve haksız bir teşebbüsle karşı karşıyadır. Türk Milleti, Diyanet İşleri Başkanlığı her türlü işgal ve zulme rağmen yıllardır Mescid-i Aksa’nın muhafızlığını yapan Filistinli mazlum Müslümanların yanındadır, yanında olmaya ve her türlü desteği vermeye devam edecektir dedi. Müftü Gündoğan; İsrail, uluslararası hukuku hiçe sayan pervasız bir anlayışla Kudüs’ü, Filistin coğrafyasında haksız bir yaklaşımla İsrail’in başkenti yapma gayreti içerisindedir. Ancak şu asla unutulmamalıdır. Kudüs, bir İslam şehridir. Kudüs, nice peygamberlerin hatırasını içinde barındıran kutsi bir beldedir. Kudüs, her bir müminin canından, malından aziz bildiği mukaddes bir şehirdir. Kudüs sadece Filistin ve Mescid-i Aksa civarında yaşayan Müslümanların değil, tüm dünya Müslümanlarının ortak meselesidir. Kudüs ve Mescid-i Aksa, Hz. Peygamber’in biz Müslümanlara müjdesi ve emanetidir. Mekke ve Medine biz Müslümanlar için ne ise Miraç'ın gerçekleştiği Kudüs de odur” dedi.

Müftü Gündoğan’ın konuşması esnasında öğrenciler zaman zaman duygu yoğunluğu yaşadılar. Gündoğan konuşmasının sonunda; “Kudüs’ü insaf yoksunu bir avuç azınlığa teslim etme gayreti, sağduyuyu ortadan kaldırmak ve insanlığın vicdanının sızlamasına sebep olmaktır.” İlçe Müftüsü Faruk Gündoğan’a vermiş olduğu seminerden dolayı Serinhisar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Ekinci teşekkür etti.
(AÖ-MB-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı

Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı

Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"

PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle