AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özcan ve partililer ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, talep ve temennileriyle birlikte yerel seçimlere ilişkin görüşlerini dinledi. İlk olarak esnafları dolaşan ve hayvan yetiştiricilerini ziyaret eden Başkan adayı Şeref Turhan, hayırlı işler temennisinde bulundu.
Ziyaret ettiği işyerlerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan adayı Şeref Turhan, kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi.
Serinhisar’ın hak ettiği hizmete kavuşmasına az kaldığını ifade eden AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘’ 31 Mart yerel seçimleri büyük önem taşıyan bir demokrasi sınavı olarak tarihteki yerini alacaktır. Bizler Serinhisar için bu önemli göreve talip olduk ve Allah’ın izniyle bu sorumluluğun altından da kalkacağız. Serinhisarlı değerli hemşerilerimden bu anlamda destek istiyorum. Bizler görevlerin gelip geçici olduğu gerçeğinden hareketle, gönüllere girmenin her şeyden daha önemli olduğu düşüncesi ile atacağımız her adımda bunu gözeterek hareket edeceğiz. Sizlerin fikirleri geleceğin güzel Serinhisar’ını inşa etmek için bizlere yol gösteriyor. Bizim için sen ben yok önce Serinhisar’ımız var.’’ dedi.
Yorum Yazın