MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAÜ Hastanesinde Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Başlatıldı

Ana SayfaEğitimPAÜ Hastanesinde Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Başlatıldı
PAÜ Hastanesinde Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Başlatıldı

PAÜ Hastanesi Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Habip Kızıltaş Psikiyatri Binası Eğitim Salonunda Gerçekleştirilen Açılış Toplantısıyla Başlatıldı.

09 November, 2022, Wednesday 11:55 1035
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

PAÜ Hastanesi Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı Habip Kızıltaş Psikiyatri Binası Eğitim Salonunda Gerçekleştirilen Açılış Toplantısıyla Başlatıldı.

 

 Eğitim hemşiresi Sabriye Akkılıç  yaptığı açılış konuşmasında sertifika sürecinde yaşanılan zorluklardan bahsederken  yolda olmanın, gücüne inanmanın ve gerekirse içindeki sese kulak vermenin erdemini katılan konuklarla birlikte yaşadıklarını  belirterek destek veren tüm eğitimcilere katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Program psikiyatri birimini anlatan video gösterimi ile devam etti. Tanıtım videosunun ardından  söz alan   Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici  konuşmasında sertifika programlarının önemini şöyle açıkladı: “Bugün sizlerle birlikte, hedeflediğimiz “Her alanda güçlü hemşirelik modeli”nin  bir adımını daha atmaktayız. Hemşirelik mesleğinde başarı, yaşam boyu öğrenme sürecinin sıcak tutulmasıyla olduğu kadar, meslekte edinilen tecrübenin ve bilgeliğin aktarılmasıyla gerçekleşecektir. Sertifika programları da bu bağlamda hemşirelikte rehberliği ortaya koymaktadır. Pamukkale Üniversitesi hemşireleri olarak bugün; hepimizin ifade ederken bile, dikkat etme ihtiyacı hissettiği özel bir klinik olan psikiyatri birimlerinde çalışan meslektaşlarıma yönelik sertifika programını başlatmış olmanın gururunu yaşamaktayız. Huzurlarınızda programımızı destekleyen ve katılımları ile bizi mutlu eden Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yüksel Selçuk’a, Dekanlarıma. Başhekimimize ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederek tüm katılımcılara keyifli bir program temennilerini ileterek konuşmasını sonlandırdı .

Programda söz alan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Özkan konuşmasında sertifika programlarının hemşirelikte özel alan becerilerinin geliştirilmesine katkısından bahsederek sözlerine şöyle devam etti: “Hemşirelikte sertifika programları, hemşirelere, hemşirelik uygulamalarının özel alanlarında belirli becerileri ve bilgilerini derinleştirmeleri için fırsat oluşturan sürekli bir mesleki eğitim faaliyetidir.  Sertifika  programı  psikiyatri  hemşireliği alanında belli bir standardı yakalayabilmede önemli bir fırsattır.  Bu program ile psikiyatri birimlerinde çalışan ve çalışması planlanan hemşirelerin psikiyatrik bakım konusunda güçlenmeleri, görevlerinin gerektirdiği konularda yeterlilik kazanmaları,  kavramsal ve uygulamaya yönelik güncel ve değerli bilgilerle donatılmaları, aynı zamanda analiz yapabilme, fikir üretebilme ve problem çözebilme gibi yetilerinin de geliştirilebilmesi hedeflenmektedir.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Özdel ise Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Demet Ekici ve ekibine gösterdiği gayretli çalışmaları için teşekkür ederek hemşirelik mesleği adına destek vermekten mutlu olduklarını iletti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel ise mesleksel gelişimin artık zorunlu bir gereklilik olduğu vurgusuyla atılan adımları desteklediğini ve tüm bu basamakların hızlı bir şekilde tamamlanması gerektiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi.

 

Toplu fotoğraf çekilmesi sonrasında  açılış konuşmaları ile Sertifikalı eğitim programı başlatıldı.

PAÜ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR İÇİN DOPDOLU SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Denizli Büyükşehir’den gençlere temel fotoğrafçılık eğitimi

Başkan Arslan öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Egekent Karaman Güneşli Günler Çocuk Gelişim Merkezinin temel atma töreni düzenlendi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle