MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE KİTAP KAFE: ÜCRETSİZ KİTAP OKUMA VE SOSYALLEŞME MERKEZİ

Ana SayfaEğitimPAMUKKALE KİTAP KAFE: ÜCRETSİZ KİTAP OKUMA VE SOSYALLEŞME MERKEZİ
PAMUKKALE KİTAP KAFE: ÜCRETSİZ KİTAP OKUMA VE SOSYALLEŞME MERKEZİ

T.C. Pamukkale Belediyesi’nin, gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını teşvik etme vizyonuyla hayata geçirdiği “Pamukkale Kitap Kafe Üniversite” kısa sürede üniversite öğrencileri ve tüm kitapseverlerin vazgeçilmezi haline geldi. Özellikle 50 binden fazla üniversite öğrencisine ev sahipliği yapan ilçede, Kitap Kafe gençlerin buluşma ve sosyalleşme noktası oldu.

07 October, 2025, Tuesday 12:04 572
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Mini bir kütüphane konseptiyle tasarlanan ve Kınıklı Mahallesi’nde, Pamukkale Üniversite’nin yakınında yer alan “Pamukkale Kitap Kafe Üniversite”, sunduğu huzurlu ortamla dikkat çekmeye devam ediyor. İki bölümden oluşan mekanın birinci bölümü kafeterya olarak hizmet verirken, ikinci bölüm kitapseverlere huzurlu bir okuma alanı sunuyor. Yeşil ve tertemiz bir alanda bulunan tesis, okulların açılmasıyla birlikte öğretmenlerin, öğrencilerine doğayla buluşma ve kitap sevgisini aşılama amacıyla da sıkça tercih ettiği bir mekan haline geldi. Ayrıca, Pamukkale Belediyesi tarafından yenilenen dış cephe görselleri ve çevre düzenlemesi de ziyaretçilerden büyük beğeni topluyor.

ÜCRETSİZ KİTAP ÖDÜNÇ ALMA İMKANI VE ZENGİN KOLEKSİYON

“Pamukkale’nin en keyifli köşelerinden biri” olarak nitelendirilen Kitap Kafe, ziyaretçilerine sadece okuma imkanı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda keyifli bir sosyal deneyim vaat ediyor. Yaklaşık 2 bin aktif üyesi bulunan Pamukkale Kitap Kafe’de, vatandaşlar kimlikleriyle gelip üye olarak 4 bin adet seçkin kitaptan istediklerini 15 gün süreyle ücretsiz ödünç alabiliyor. Koleksiyonda psikoloji, felsefe, edebiyat, tarih, sosyoloji gibi birçok alanda eser bulunuyor.

EĞİTİM CAMİASINDAN VE VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Pamukkale Kitap Kafe Üniversite’nin sunduğu imkânlar eğitim camiasından da destek görüyor. Eğitim verdiği okulda öğrencilerine kitap sevgisini aşılama, okuma alışkanlığını kazandırma noktasında Kitap Kafe’yi tercih eden NBA Okulları Kurumsal İletişim Müdürü Gülten Özdemir, “Ortamın çok farklı olması, gençlere hitap etmesi ve sıradanlıktan öte olması nedeniyle gençlerin daha çok dikkatini çekiyor. Bir eğitimci olarak, bu tür hareketlerin başlangıç aşaması olarak kitap kafe bize bu olağanı sundu. Öğrencilerimizi Kitap Kafe’ye getirerek, burada teknolojinin ötesinde kitap okuyarak da sosyalleşmenin mümkün olabileceğini anlatmaktan ziyade yaşatmak istedik. Çok da güzel geçti etkinliğimiz. Öğrencilerimiz de sevdi” diyerek Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’a teşekkürlerini iletti.

Pamukkale Kitap Kafe Üniversite’nin sorumlusu Tülin Durak ise, “Burada tüm öğrencilerimize ve Denizli'deki vatandaşlarımıza hitap eden yüzlerce kitap var. Biz biliyoruz ki okumak geleceğe atılan en sağlam adımdır” diyerek herkesi bu huzurlu ve keyifli ortamda ders çalışmaya, sosyalleşmeye ve edebiyatın tadını çıkarmaya davet etti.

Pamukkale Belediyesi, “Pamukkale Kitap Kafe Üniversite” ile kültürel ve sosyal yaşamı desteklemeye devam ederken, tüm ilçe sakinlerini bu özel mekânda bir araya gelmeye davet ediyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’den Avrupa’ya Yılın İlk Meyve İhracatı Turfanda Nar Yola Çıktı!
Başkan Çavuşoğlu özel bireylerle “Sonbahara Merhaba” dedi
HALK EKMEK PAMUKKALE’NİN DÖRT BİR YANINDA: TAM 19 BÜFE
İŞKUR’dan Öğrencilere Mesleki Yönelim Semineri
Ters yönde ilerleyen sürücüye 9 bin lira ceza kesildi
Denizli Milletvekili Ün ve diğer vekiller Azerbaycan üzerinden Türkiye’ye gelecek
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Kereste deposundaki yangın büyümeden söndürüldü
Sahte alkol testi şebekesi 100 sürücünün ehliyetini geri aldırdı
DSO’dan mermer ve traverten sektörü için önemli işbirliği
Pamukkale’de kaçak tur ve belgesiz rehberlere sıkı denetim
Tavas Belediyesi güvenilir alışverişi için pazaryerlerinde tartıları kontrol etti
Genç motosiklet sürücüsü kazada hayatını kaybetti
Honaz Dağı Milli Parkında yanan alanlar yeşillendiriliyor
“Cumhuriyet’in 102. Yılında Geleceğin Denizli’sini Hayal Et!”
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 2026 YILI BÜTÇESİ BELLİ OLDU
PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN MİNİKLERE "HALK SÜT" DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
7 yıl sonra yine kayboldu
Milletvekili Ün, İsrail askerleri tarafından alıkonuldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

Denizli’de 4-6 yaş Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı

Çocukları mutlu eden açılış

Büyükşehir köy okullarına bilim götürüyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle