MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE KARİYER NOKTASI İŞ SAHİBİ YAPIYOR

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE KARİYER NOKTASI İŞ SAHİBİ YAPIYOR
PAMUKKALE KARİYER NOKTASI İŞ SAHİBİ YAPIYOR

“T.C. Pamukkale Belediyesi Kariyer Noktası” iş arayan Pamukkaleli vatandaşlarla işverenleri buluşturmaya devam ediyor. Hem iş arayanlar hem de işçi arayanlar www.pamukkale.bel.tr adresinden başvuru yapabiliyorlar.

07 August, 2025, Thursday 18:52 292
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale’de yaşayan ve iş bulmakta zorlanan vatandaşların imdadına “Pamukkale Belediyesi Kariyer Noktası” koştu. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasının 2. katında bulunan birim 16 Nisan 2025 tarihinde hizmete girdi. Pamukkale ilçesinde ikamet eden ve iş arayan vatandaşlar “T.C. Pamukkale Belediyesi Kariyer Noktası”na www.pamukkale.bel.tr adresindeki linkte yer alan formu doldurarak başvurabiliyorlar. İş arayanlar özgeçmişlerini hazırlayarak eğitim bilgileri, mesleki yeterlilikleri ve iş deneyimlerini bu forma kaydediyor. Aynı şekilde, personel arayışında olan firmalar da ihtiyaç duydukları pozisyonlar için aradıkları kriterleri merkeze bildirerek sisteme talep ettikleri işçi sayısı ve niteliklerini yazabiliyor. Bu sayede Pamukkale Belediyesi, işçi ile işvereni uygun nitelik ve ihtiyaçlara göre eşleştirerek daha hızlı ve etkili çözümler sunuyor. Hem bireysel hem de kurumsal başvuruların kabul edildiği sistem, iş dünyasının dinamiklerine uygun olarak çalışıyor. Bugüne kadar 500’e yakın kişinin başvuru yaptığı Pamukkale Belediyesi Kariyer Noktası aracılığıyla 100’e yakın kişi iş görüşmesine katıldı. Şartları uyan vatandaşlar anlaştıkları firmalarda işe başladı. İş ve işçi arayanları buluşturan Kariyer Noktası’na 7 gün 24 saat www.pamukkale.bel.tr adresinden başvurulabiliyor.

 

GÜZEL BİR UYGULAMA

 

“Pamukkale Belediyesi Kariyer Noktası” başvuru yaparak iş görüşmesine gelen Anıl Kulaç, iş arayanlar için bu projenin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bu uygulamayı duyduktan sonra hemen kayıt yaptırdım. Kariyer Noktası, işçi ile iş verini buluşturan güzel bir uygulama. Normalde yapamayacağım görüşmeyi Pamukkale Belediyesi aracılığıyla yapma imkânı buluyoruz. Böyle bir düşünce için Pamukkale Belediye Başkanımız Ali Rıza Ertemur’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

KÖPRÜ OLUYORUZ

 

Pamukkale’de yaşayan vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için gereken tüm çalışmaları titizlikle yaptıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Kariyer Noktası günümüzde iş arayan kişiler ile işçi arayan firmalar arasında köprü vazifesini yerine getiriyor. Bu merkez, sadece iş arayanlara değil, aynı zamanda nitelikli çalışan arayan işverenlerimize de önemli bir çözüm sunuyor. Bu uygulama ilçemizde işsizliğe karşı atılan somut adımlardan biridir. İş arayanla işvereni doğru eşleştirerek hem ekonomiye katkı sağlıyoruz hem de vatandaşlarımızın geleceğine umut oluyoruz. İş arayan Pamukkaleli vatandaşlarımız sistem kayıt yaptırarak kısa sürede iş bulabilme imkânına sahip olacaktır. Halkımızı bu noktayı aktif halde kullanmaya davet ediyorum. Bu proje sayesinde işe kavuşan ve aradığı işçiyi bulan firmalara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor
Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu
Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı
Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı

Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle