MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE'DE ŞENLİK ZAMANI

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE'DE ŞENLİK ZAMANI
PAMUKKALE'DE ŞENLİK ZAMANI

Pamukkale Belediyesi yaz tatilinde olan çocuklar için özel şenlik düzenledi. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var “ adıyla yapılan şenliğe Fatih mahallesi ev sahipliği yaptı.

08 July, 2018, Sunday 09:47 3962
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Bu şenlik onlar için yapılan işlerden sadece biri” dedi.

Pamukkale Belediyesi  tarafından ilki geçen yıl yapılan ve yaz tatilindeki çocukların farklı bir geçirmelerini amaçlayan “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var “ etkinliği bu yılda devam ediyor. Ramazan ayı ve seçimlerin geride kalmasından sonra şenlikler başladı. “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği Güzelpınar ve Kurtlucalı çocuklar ile başladı. Bu iki mahallenin arasında yer alan Güzelpınar İlkokulu bahçesinde kurulan şenlik alanında minikler doyasıya eğlendi. Bu önemli etkinlik Fatih mahallesinde de devam etti. Hacı İbrahim Cin Ortaokulu bahçesinde kurulan oyun alanları çocukları ağırladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Çelebioğlu, mahalle muhtarları ve çok sayıda çocuk aileleriyle birlikte şenliğe katıldı. Başkan Gürlesin’in eşi Derya Gürlesin ve kızları Büşra Nur  ve Sare Nur da şenlikte Fatih mahalleli çocuklara eşlik ettiler.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar  Mahallemizde Şenlik Var” etkinliğine katılan çocuklar için hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, hayat çekme yarışması, çuval yarışı gibi oyunlar yer aldı. Palyaçoların çocukları mutlu etmek için görev yaptığı şenlikte ücretsiz pamuk şeker, dondurma  ve limonata ikramı yapılırken, tüm çocuklara balon hediye edildi. Yaz tatilinde olan çocuklar ise kendileri için hazırlanan bu programda doyasıya eğlendiler. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de çocukların eğlencesine katılarak, halat çekme yarışmasında çocuklarla birlikte mücadele etti.  Başkan Gürlesin daha sonra çocuklara pamuk şeker ve limonata ikram etti.

HEM ÇOCUKLAR HEM AİLELER MUTLU

Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli, Pamukkale Belediyesi’nin  çocuk şenliğini mahallelerinde yapmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Bizim mahallemizin bu tür sosyal faaliyetlere ihtiyacı var. Pamukkale Belediyesi bunu bildiği için mahallemizde böyle bir etkinlik düzenledi. Burada çocuklar çok mutlu. Başkanımız Hüseyin Gürlesin ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin mahallemizde yapılmaya devam edilmesini rica ediyoruz” dedi. Mahalle sakinlerinden Yusuf Akbaş, Zühre Balta, Gürcan Başoğlu ve Medine Danacı ile öğrenciler  Buse Yıldırım ve Ecrin Aslan ise Fatih mahallesinde bu tür etkinliklerin yapılmasından dolayı memnuniyeti dile getirerek, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU ÖNEMLİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise tüm Pamukkale’nin mutluluğu için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Geçen sene başlattığımız şenlikler okullar kapandıktan sonra Ramazan ayı olması ve seçimler nedeniyle biraz gecikmeli olarak başladı. Bu sene ilk olarak Güzelpınar ve Kurtluca da şenliklerimiz başladı. Buradaki amacımız çocuklarımızın mutlu olması. Onlar için her hafta Cuma ve cumartesi akşamı şenliklerimiz devam edecek. Çocuklarımız gülerse dünya güler. Sizlerle iç içe olmak bize mutluluk veriyor.  Biz her yere hizmet götürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz sizin her derdinizle dertleniyoruz. Geçen yıl başlattığımız çocuk şenliğimiz bu yıl da devam edecek. Her hafta Cuma ve cumartesi akşamları farklı mahallelerde şenliklerimiz devam edecek. Tüm halkımızı ve özellikle çocuklarımızı şenliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

PAMUKKALE'DEŞENLİKZAMANI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu
DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı
Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı
Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı
Genel Müdür Yıldırım, Denizli Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesini ziyaret etti
Başkan Erdoğan şehitler için taziye mesajı yayımladı
Denizli'de zehir taciri ve aranan şahsı yakalayan mahalle bekçileri ödüllendirildi
Çivril Belediyesi şap hastalığına karşı çiftçinin yanında
Denizli'de halk otobüslerinin ateşi yükseldi
Denizli OSB’den doğaya ve geleceğe yatırım
Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu
Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı
Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti
Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı
Çalışmayan motorunu yakıp, karşısına geçip izledi
Çocuk gelişiminde kırmızı bayraklara dikkat
Orman yangınında alevlere sütle müdahale etti
Denizli İdman Yurdu’nun 8 futbolcusu bahis listesinde yer aldı
Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı
Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizlili sporcu, vücut geliştirmede IFBB Pro Card sahibi oldu

DTO, Kırgız Cumhuriyeti temsilcileriyle ticari köprünün temellerini attı

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

Denizli’ye binlerce uyuşturucu hap getiren 3 tacir yakalandı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle