MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ana SayfaDenizli GündemPAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs tehdidi için dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelindeki pazar yerlerinde vatandaşların kullanması için el dezenfekte makineleri kurulurken, belediye hizmet binalarında da bu makineler aktif halde çalışıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde her noktada çalışmaların devam ettiğini söyleyerek, “Koronavirüsten korunmak için yetkili birimlerin uyarılarına uymak çok önemli” dedi.

28 March, 2020, Saturday 09:31 2306
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Dünyayı etkisi altına alan ve can almaya devam eden koronavirüsten korunmak için yoğun mesai yapan Pamukkale Belediyesi, bugüne kadar tüm kamu binaları, okullar, hizmet binaları, özel araçlar gibi insanların bulunduğu yerleri dezenfekte etti. Haftanın her günü kurulan pazar yerlerinde de 65 yaş üstü vatandaşlara alışveriş konusunda yardımcı olmaya devam ediyor. Bu çalışmalar devam ederken özelikle pazar yerlerinde vatandaşları kullanması için el dezenfekte noktaları oluşturuldu. Her gün ilçenin farklı mahallelerinde kurulan pazarlara götürülecek olan dezenfekte noktaları vatandaşlardan tam not aldı. Zahir Güler Pamukkale Belediyesi’nin uygulamasının yerinde olduğunu söyleyerek, “Bu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Başta Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi. Alparslan Kaya ise pazarlarda el dezenfekte uygulamasının önemli olduğunu ifade ederek, “Pazara geldiğimde Pamukkale Belediyesi’nin el dezenfekte noktasını görmek beni memnun etti. Çünkü bu günlerde temizlik çok önemli. Bu uygulamayı düşünen ve uygulayan Pamukkale Belediyesine ve başkan Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu. Pazar esnaflarından Murat Parın ise pazarda bu uygulamanın gerekli olduğunu söyleyerek, “Pamukkale Belediyesi bu uygulamasıyla vatandaşlara önemli bir hizmet sağlamış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Yine pazar esnaflarından Gülşah Tekbaş da “Belediyemizin bu uygulaması çok sağlıklı. Çok iyi oldu. Hem pazarcılar hem de vatandaşlar bu hizmetten faydalanıyor. Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu. Ayrıca koronavirüs önlemleri çerçevesinde Pamukkale Belediyesi’nin tüm hizmet binalarına el dezenfekte makinesi takıldı. Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binası ile Deliktaş ve Atatürk Caddesi’ndeki hizmet binalarında hem çalışanlar hem de vatandaşların kullanılması için dezenfekte makinesi hizmete sunuldu.

 

UYARILARA MUTLAKA UYUN

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde dezenfekte işlemlerinin aralıksız devam ettiğini belirterek, “Koronavirüs tehlikesinin ortaya çıktığı ilk günden bu yana 7 gün 24 saat esasıyla halkımızın yanındayız. Başta kamu binaları ve okullar olmak üzere halkın kullanımında olan her yeri dezenfekte ettik. Ayrıca vatandaşlarımızın özel araçları ücretsiz olarak dezenfekte edildi. 65 yaş üstü vatandaşlarımızın pazar yerlerine girip risk almaması için özel ekiplerimizle onlara yardımcı olduk. Bunun yanında ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunduk. İlçemizde kurulan pazarlara gelen esnaf ve vatandaşlarımızın kullanması için dezenfekte noktaları oluşturduk. Bu noktalar seyyar halde ve nerede pazar varsa oraya götürülerek halkımızın bu hizmetten faydalanması sağlanıyor. Hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımızın sağlığı için belediye hizmet binalarımızın her yerine el dezenfektesi için noktalar oluşturduk. Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu sıkıntılı zamanları geride bırakarak sağlıklı günlere ulaşacağız” dedi.  

PAMUKKALEBELEDİYESİ’NİNDEZENFEKTEÇALIŞMALARIDEVAMEDİYOR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı
Vali Coşkun: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe örnek olmuş bir liderdir"
Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı
Denizli’de zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama
Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan otomobil uçurumdan aşağıya yuvarlandı
Kuralları hiçe sayan sürücüler kameralara yakalandı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu

Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı

Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti

Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle