MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI TURNUVAYA DESTEK

Ana SayfaSporPAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI TURNUVAYA DESTEK
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI TURNUVAYA DESTEK

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya verdiği değerle dikkat çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, önemli bir turnuvaya daha destek verdi.

21 January, 2019, Monday 10:54 2877
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

2015 yılında Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden ekibe yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Eser’in adına düzenlenen iller arası karate Turnuvası’na Pamukkale Belediyesi’nden destek geldi.

 

“Spor ve sporcunun yanındayız” sloganıyla her zaman spora verdiği önem ve bununla birlikte istisnasız vatanı uğruna canını hiçe sayan şehitlere, şehit ailelerine verdiği değer tüm kamuoyunca bilinen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den şehit polis memuru Hasan Eser Karate Turnuvası’na tam destek geldi. 2015 yılında Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden ekibe yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Eser adına bu yıl ilk defa düzenlenen iller arası karate turnuvası gerçekleştirildi.

 

KARATENİN ÖNEMLİ İSİMLERİ SEMİNER VERDİ

 

Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel olarak devam ettirilecek olan Şehit Polis Hasan Eser Karate Turnuvası, 16 ilden 650 sporcunun katılımı ile 3 gün boyunca sürdü. 2005 yılında Pamukkale’de düzenlenen Uluslararası Karate Turnuvası’nda da ikincilik elde eden Hasan Eser’in adı bu turnuvayla yaşatılmış oldu.  Minikler, yıldızlar, gençler ve ümitler kategorilerinde heyecan yüksekti. Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva, Türk Karatesinin önemli ismi Dünya Şampiyonu karateci Haldun Alagaş’ın Kumite üzerine verdiği seminerle başladı. Turnuvada ayrıca yine, Karate Dan Kurulu Komisyon üyesi, milli karateci Olcay Küçükateş de Kata üzerine seminer vererek, sporculara önemli bilgiler verdi.  

 

GÜRLESİN, “BİZİM İÇİN ANLAMLI BİR TURNUVA İDİ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Vatanı için hiçe canını hiçe sayan şehitlerimizden olan Hasan Eser’in adının yaşatıldığı turnuvaya Pamukkale Belediyesi olarak destek vermek bizim için önemliydi. Geçtiğimiz yıl bu turnuvanın kararı alınmıştı. Bizler, daha turnuvayla ilgili ilk bilgiyi alır almaz böyle bir organizasyon için sonuna kadar destek olacağımızı belirtmiştik. Turnuvanın halkımıza duyurulması noktasında afiş, pankart gibi baskı işleri noktasında, kupa ve madalyaların temini gibi birçok konuda destek olduk. Bunun yanında gereken ne varsa yapıldı. Amacımız, şehitlerimizin adının yaşatılmasını sağlamak. Bu cennet vatan için şehadete yürüyen kahraman şehit polisimizin adının böylesi önemli bir turnuva ile yaşatılması da çok anlamlıydı” dedi. Turnuva sonunda, dereceye giren sporculara madalyaları verilerek, genel klasmanda ilk 4’e giren kulüplere de kupa takdim edildi.

PAMUKKALEBELEDİYESİ’NDENANLAMLITURNUVAYADESTEK
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli'de gösteride kullanılan nesli tehlike altındaki piton koruma altına alındı
İhtiyaç sahipleri için Ramazan gıda kolisi başvuruları başladı
İnşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti
AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu: "Bölgemizin ve şehrimizin yol haritasını belirledik"
Grekoromende Denizlili genç Türkiye şampiyonu oldu
Kadınlar halk eğitimiyle hem sosyalleşiyor hem de gelir elde ediyor
Denizli'de sofraları güvene almak için 21 binden fazla gıda denetimi gerçekleştirildi
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
Yağış sonrası kayganlaşan yolda taklalar atan transit hurdaya döndü: 2 yaralı
İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti: 6 yaralı
Denizli Gazeteciler Cemiyetinde devir teslim
Üreten Kadınlar Festivali kapılarını açıyor
DTO, Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SPOR

Grekoromende Denizlili genç Türkiye şampiyonu oldu

Çameli Belediyespor Süper Amatör için Play-Off’a kaldı

PAMUKKALE BELEDİYESİ SPOR KURSLARINDA YENİ KAYIT SÜRECİ BAŞLADI

Denizlili genç sporcudan uluslararası arenada gurur veren başarılar

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle