MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

ODA VE BORSALAR, ACIPAYAM’DA TOPLANDI

Ana SayfaDtoODA VE BORSALAR, ACIPAYAM’DA TOPLANDI
ODA VE BORSALAR, ACIPAYAM’DA TOPLANDI

Denizli ve ilçelerindeki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'ne bağlı oda ve borsaların Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı, Denizli Ticaret Odası (DTO)'nın organizasyonunda, Acıpayam Ticaret Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

25 October, 2018, Thursday 09:27 5597
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Toplantıya başkanlık eden TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, “Üyelerimizden gelen talep, beklenti ve istekler ile faaliyetlerimizi değerlendirdik. Toplantımız ve aldığımız kararlar hayırlara vesile olsun. İlçelerimizdeki odalarımızın yönetim kurulu başkanları ve üyeleri ile bizleri buluşturan Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Sürücüoğlu'na, ev sahipliğindeki nezaketinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Acıpayam Ticaret Odası Hizmet Binası Toplantı Salonu’ndaki TOBB'a bağlı oda ve borsaların Yönetim Kurulları Ortak Toplantısı’na, Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Aracı, Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan, Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam Ticaret Odası Meclis Başkanı Hakan Bıyıklı, Babadağ Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karakurt, Sarayköy Ticaret Odası Başkanı Orhan Dikici, Tavas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saffet İnamlık, Tavas Ticaret Odası Meclis Başkanı Raşit Gülcü  ile Buldan Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Acıkara ve oda ve borsaların yönetim kurulları ile meclis başkan yardımcıları, üyeleri ve genel sekreterlerinden oluşan çok sayıda yönetici katıldı.

OTURUMA, TOBB GİK ÜYESİ ERDOĞAN BAŞKANLIK ETTİ

TOBB Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın yönettiği toplantıda, ekonomi ve ticaretteki güncel gelişmeler ile oda ve borsaların üyelerinden yönetim kurullarına aktarılan talep, beklenti ve istekler dile getirildi. Birlikte yürütülen ve yapılabilecek faaliyetlerin koordinasyonu ele alındı.

BAŞKAN ERDOĞAN: “İHRACATLA DÜNYAYA AÇILMASI, DENİZLİ İÇİN BÜYÜK KAZANÇTIR”

Ev sahibi Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu’nun karşılama konuşmasıyla başlayan toplantı, oturum başkanı Uğur Erdoğan’ın dünya, Türkiye ve Denizli ekonomisini ele aldığı değerlendirmenin de içinde yer aldığı gündem konuşmasıyla devam etti. Başkan Erdoğan, “Denizli’miz, ihracata dayalı üretim yapısı ve ihracatçı firmalarımız sayesinde, içinde bulunduğumuz durumun etkisini, en aza indirebilmiştir. Bu süreçte, Denizli’deki odalar ve borsalar olarak bizler de, Denizli’mizin ticari hayatına katkı sağlayacak her türlü girişimde bulunuyoruz. Odalar ve borsalar olarak bizler, gücümüzün elverdiğince, TOBB’un öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi’nde, kaynaklarımızın tamamını üyelerimizin kullanımına sunduk. Bu arada, TOBB’un öncülüğünde yürütülen Enflasyonla Topyekûn Mücadelede En Az 10 İndirim Kampanyası’na toplu halde katıldık. Kampanyaya sadece Denizli merkezinde 12 günde 119 firma başvurdu. Yine bu tür girişimlerimizden biri niteliğindeki son faaliyetimiz de büyük ilgi gördü. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Dr. Christian Berger, 22-23 Ekim’de beraberinde ülkemizde görev yapan AB ülkelerinin büyükelçilerinden oluşan kalabalık bir heyetle, bizleri ziyaret etti. Bu büyük buluşmanın ilk damlası, 5 Milyon Euro’luk hibe oldu. DTO’nun Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi, AB fonlarından faydalandırılması için onaylandı. İnanıyorum ki, bu türde temasların artırılması durumunda, bu ve benzeri kaynak ve kazançların devamı da gelecektir. 17 büyükelçinin yer aldığı AB Heyeti ve iş alemi mensuplarımızın da katılımıyla, Denizli Ticaret Odamızda geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda, konuklarımızı Denizli’miz ve AB ülkeleriyle ilişkilerimizdeki beklentilerimiz hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirdik.” dedi.

SÜRÜCÜOĞLU: “BİZİ, ÇOK MUTLU ETTİNİZ”

Toplantının sonunda Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, başta TOBB GİK Üyesi, TOBB Ticaret Odaları Konseyi Üyesi, TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile Denizli Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili olmak üzere davetlerine icabet eden konuklarına tek tek teşekkür etti. Sürücüoğlu, “Denizli’ye ve hemşehrilerine hizmet etmeyi görev edinmiş birbirinden değerli isimleri, kalabalık bir heyet halinde ilçemizde ve odamızda görmekten ve ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Teşekkür ederiz.” diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN EV SAHİBİ SÜRÜCÜOĞLU’NA HEDİYE

DTO Başkanı Erdoğan da, toplantının sonunda Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Sürücüoğlu’na ev sahipliği ve nezaketinden dolayı, günün anısına bir hediye vererek teşekkür etti.

ODAVEBORSALARACIPAYAM’DATOPLANDI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"

Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ

DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle