MUĞLA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Muğla'daki "çatı yapılanmasına" yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 22'si tutuklu 41 sanığın yargılanmasına başlandı.
Tutuklu sanıklar Muğla E Tipi Cezaevinden yoğun güvenlik önlemi altında duruşmanın yapılacağı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'na getirildi.
Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesince görülen davanın duruşmasına 22'si tutuklu 41 sanığın yanı sıra sanık avukatları ve yakınları katıldı.
Duruşmaya, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski Muğla Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİD) Başkanı Sami Çoban'ın avukatı olarak Fethullah Gülen hakkındaki ilk iddianameyi hazırlayan eski DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel'in de katıldığı görüldü.

Okur yorumları 0
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kişisel bilgi, hakaret veya reklam içeren yorumlara yer verilmez.
Bu yayın için yeni yorum alımı kapalıdır.