MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Minik Ecrin'in iyiliği örnek oldu

Ana SayfaGündemMinik Ecrin'in iyiliği örnek oldu
Minik Ecrin'in iyiliği örnek oldu
14 January, 2018, Sunday 12:00 1982
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

İZMİR (AA) - HALİL ŞAHİN - İzmirli 7 yaşındaki Ecrin Çalışkan'ın duyarlılığı yaşıtlarına örnek oldu. Elazığ'da oyuncak ihtiyacı olan anaokulu öğrencilerini, yolladığı oyuncaklarla "mutlu eden" Çalışkan'ın okulunda daha fazla çocuğun mutluluğuna ortak olmak için oyuncak toplama kampanyası başlatıldı.

Buca ilçesindeki yaşayan Çalışkan'ın geçen yıl anaokulundaki öğretmeni Zeren Ataman'ın tayini Elazığ'ın Maden ilçesine çıktı. Öğretmenini çok seven Çalışkan, onunla bağlantısını koparmadı, sık sık telefonla görüştü. Öğretmeninin "Buradaki çocuklar sizin kadar şanslı değil, sizinkiler gibi güzel oyuncakları yok." sözü Çalışkan'ı çok etkiledi.

Annesine Maden Anaokulundaki çocukları mutlu etmek istediğini söyleyen Çalışkan, onların da kendisi gibi oyuncaklarla oynayabilmesi için oyuncaklarını koyduğu kutuyu Maden'e gönderdi.

Ecrin Çalışkan'ın bu duyarlılığı karşısında çok mutlu olan eski öğretmeni ve Maden'deki öğrenciler, çektikleri görüntüyle teşekkür etti.

- İyilik büyüdü, kampanyaya dönüştü

Elazığ'daki çocukların mutluluğuna şahit olan Çalışkan'ın okulundaki idareciler, daha fazla çocuğu mutlu etmek için harekete geçti. Buca Mimar Kemalettin İlkokulu'nda Maden'e gönderilmek üzere oyuncak kampanyası başlatıldı.

Ecrin Çalışkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eski öğretmenini sık sık aradığını anlattı. Konuşmaları sırasında öğretmeninin yeni öğrencilerinden de bahsettiklerini söyleyen Çalışkan, öğretmeninin "Buradaki çocuklar sizin kadar şanslı değil, güzel oyuncakları yok." dediğini ifade etti.

Bir çocuk için oyuncağın çok önemli olduğunu anlatan Çalışkan, bundan dolayı oyuncaklarını onlara gönderdiğini, oyuncak gönderme işinin bütün okula yayılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

-"Oynadıkça anneannemi ve beni hatırlayın"

Oyuncak bağışına bulunanlardan 2. sınıf öğrencisi Cemre Aslan da Elazığ'a merhum anneannesinin aldığı doktor setini göndermeye karar verdiğini aktardı.

Anneannesinin kalp doktoru olmasını istediğini, bu nedenle kendisine bu oyuncağı aldığına dikkati çeken Aslan, şöyle devam etti:

"Ona kalp doktoru olmak için söz verdim. 4 yaşındaydım bu oyuncağı aldığında. Artık ben büyüdüm, küçük olan arkadaşlarıma, alamayacak durumda olan arkadaşlarıma vermek istedim. İçine bir de yazdığım mektubu koydum. Mektupta anneannemi anlattım. Bu oyuncakla oynarken anneannemi ve beni hatırlamalarını istedim."

Okul Müdürü Doğan Deliktaş da okuldaki 711 öğrencinin çoğunun kampanyaya destek verdiğini hatta bazılarının yeni oyuncaklar aldığını vurguladı.

Oyuncakların yarıyıl tatili öncesi 80 öğrencisi olan Maden'deki anaokuluna gönderileceğini kaydeden Deliktaş, "İyilik bulaşıcıdır. Öğrencilerin duyarlılığı ilimiz dışındaki bir okula dokunabiliyor. Bu bizim için çok duygu verici. Öğrencilerimizin bu yaştaki duyarlılığı onların gelecekte bu millet, vatan için neler yapabileceği konusunda çok umutlandırdı." dedi.

MinikEcrin'iniyiliğiörnekoldu
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu
Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı
Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti
Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı
Çalışmayan motorunu yakıp, karşısına geçip izledi
Çocuk gelişiminde kırmızı bayraklara dikkat
Orman yangınında alevlere sütle müdahale etti
Denizli İdman Yurdu’nun 8 futbolcusu bahis listesinde yer aldı
Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı
Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı
Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları

Tunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit oldu

Denizli’den Kazakistan’a başsağlığı

AK Partili Şahin Tin; “Emekçi ve emeklimizin yanındayız”

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle