MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

MİLLET İSTEDİ VEKİL YAPTI

Ana SayfaSağlikMİLLET İSTEDİ VEKİL YAPTI
MİLLET İSTEDİ VEKİL YAPTI

Semt Polikliniği gece 24:00’e kadar doktorla birlikte hizmet verecek...

22 March, 2019, Friday 07:14 3379
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Bir süre önce faaliyete geçen Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine harekete geçen AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Sağlık Bakanlığı nezdindeki girişimleri sonucu 18 Mart tarihinden itibaren, gece 24:00’a kadar hizmet vermeye başladı. Milletvekili Şahin Tin, “Halkımızdan gelen ve yapılması mümkün olan her şeyi emir olarak kabul ederiz. Buradan hizmet alan vatandaşlarımızın talebi de sağlık gibi önemli bir konuda olunca, hemen gereğini yaptık. Artık bu bölgede yaşayan ve yakın ilçelerden gelen vatandaşlarımız, uzaktaki hastanelere gitmeden görevlendirilen doktora muayene olabilecek, enjeksiyon ve pansuman yaptırabilecek” dedi.

 

 

 

 

Dokuzkavaklar’daki Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, geçtiğimiz yıl 11 Haziran’da hizmete girdi. Bölgedeki sağlık hizmeti açığını büyük ölçüde kapatan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği, saat 16:00’a kadar hizmet veriyordu.

 

 

Bölge halkı, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den, polikliniğin hizmet süresinin uzatılmasını talep etti. Harekete geçen Milletvekili Şahin Tin’in girişimleri sonucu Semt Polikliniği, 18 Mart Pazartesi gününden itibaren 16:00-24:00 saatleri arasında da hizmet vermeye başladı.

 

 

SADECE PAMUKKALE DEĞİL, YAKIN İLÇELERE DE HİZMET VERİYOR!

 

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Semt Polikliniğimiz, yaklaşık 350 bin nüfusa sahip Pamukkale İlçesiyle birlikte; Bozkurt, Çardak, Honaz, Çivril, Çal, Bekilli gibi ilçelerimizden de kolaylıkla ulaşılabilecek anayol üzeri bir konumda yer alıyor. Konumu itibariyle bu ilçelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet veriyor. 9500 metrekare kapalı alanı olan semt polikliniğinde 14 branşta poliklinik hizmeti, radyolojik görüntüleme (Röntgen, USG, MR, Kemik dansitometrisi) ve laboratuvar hizmeti veriliyor. Ayrıca binada ayaktan fizik tedavi ünitesi ve 30 hasta kapasiteli diyaliz merkezi de bulunuyor” dedi.

 

 

“HALKIMIZIN İSTEKLERİ BİZİM İÇİN EMİRDİR!”

 

 

Vatandaşların saat 16:00’dan sonra da poliklinikte doktor bulunmasını, enjeksiyon ve pansuman gibi sağlık hizmetlerinin verilmesini talep ettiklerini belirten Milletvekili Şahin Tin, “Halkımızdan gelen talepler üzerine Sağlık Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Berna Öztürk‘te konunun takipçisi oldu. Girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonucu, halkımıza daha fazla hizmet edebilmek adına, sadece gündüz saatlerinde hizmet veren enjeksiyon-pansuman birimimizin çalışma saatleri, 18 Mart Pazartesi gününden itibaren saat 16:00-24:00 arasında da açık olacak şekilde düzenlendi. Yine bu saatler arasında semt polikliniğine hekim görevlendirilmesi sağlanarak, tıbbi müdahalelerde bulunabilecek ve reçete yazılabilecek “Yeşil Alan 2 Polikliniği” de faaliyete geçirilmiştir. Halkımızdan gelen ve yapılması mümkün olan her talep, bizim için emirdir. Buradan hizmet alan vatandaşlarımızın talebi de sağlık gibi önemli bir konuda olunca, hemen gereğini yaptık. Artık bu bölgede yaşayan ve yakın ilçelerden gelen vatandaşlarımız, uzaktaki hastanelere gitmeden görevlendirilen doktorlarımıza muayene olabilecek, enjeksiyon ve pansuman yaptırabilecek” dedi.

MİLLETİSTEDİVEKİLYAPTI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Tavas'ın her noktası bayraklarla donatıldı
BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu anma gecesi
Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı
MERKEZEFENDİ’DE KARNE SEVİNCİ ŞENLİKLE KUTLANACAK
BAĞBAŞI GENÇLİK MERKEZİ’NDEKİ İŞ YERLERİ İÇİN İHALE 28 OCAK’TA

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SAĞLIK

Büyükşehir’in HPV aşı desteğine rekor ilgi

Denizli’de sağlıklı hayat merkezlerine MHRS ile kolay erişim

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Elektronik sigarada yanlış güven hissi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle