MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Merkezefendi ’de 23 Nisan Coşkusu

Ana SayfaDenizli GündemMerkezefendi ’de 23 Nisan Coşkusu
Merkezefendi ’de 23 Nisan Coşkusu

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ binlerce aileye ev sahipliği yaptı.

22 April, 2019, Monday 12:43 2738
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Merkezefendi Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlediği ‘Çocuk Şenliği’nde binlerce vatandaş ve çocuk bir araya geldi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte çocuklar doyasıya bayramı kutladı. Gerçekleştirilen şenlikte aileleri, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da yalnız bırakmadı.

 

“HER ÇOCUĞUMUZ EŞİT HAKKA SAHİP OLACAK SÖZ VERİYORUM”

Şenliğin açılışında coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Doğan, “Maalesef ülkemizde çocuk haklarında sınıfta kalıyoruz. Ülkemizde özellikle beslenmede sağlıkta çocuklarımız arasında büyük bir eşitsizlik var. Bizler sizlerle aslında bunları defalarca konuştuk. Buradan söz veriyorum. Merkezefendimizde bu yeni dönemde açacağımız kreşlerle, etütlerle, bilim parklarıyla Merkezefendimizde hangi mahallede oturursa otursun her çocuğumuz eşit hakka sahip olacak. Buradan söz veriyorum. Bizler 17 yıldır olmayan sosyal adaletsizliği Merkezefendi ’den tesis edeceğiz, söz veriyorum” şeklinde konuştu.

 

“ÇOCUK DEMEK MASUMİYET DEMEK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Atatürk devrim ve inkılaplarının yolundan gidilirse gelişmiş ülkelerin düzeyine çıkılacağını belirtti. Başkan Doğan, “Çocuk demek masumiyet demek. Çocuk demek coşku demek. Çocuk demek sevinç demek. İşte siz velilere, biz yöneticilere düşen de çocukların bu masumiyetini bozmadan büyümelerine vesile olmak. Bakınız gelişmiş ülkelere, bakınız çocuklar için ayrılmış bütçelere sağlıkta, eğitimde, gıda da ayrılan bütçelere. Bizler Atatürk devrim ve inkılaplarının yolundan gidersek, Atatürk ruhunu şiar edersek emin olun ki gelişmiş ülkeler düzeyine çocuklarımız anlamında en kısa zamanda yetişebileceğiz” dedi.

 

“MERKEZEFENDİMİZDE NİCE ATATÜRKÇÜ ÇOCUKLAR YETİŞTİRECEĞİZ”

Başkan Doğan konuşmasının son kısmında, “Bugün burada 23 Nisan coşkusunu yakalamak için bir aradayız. Milli bayramlarımızı, dini bayramlarımızı unutmak isteyenlere cevap vermek için buradayız. Bu yeni dönemde Merkezefendimizde eğitimin yanında olacağız, bilimin yanında olacağız ve Merkezefendimizde nice Atatürkçü çocuklar yetiştireceğiz. Ben 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınızı bir kez daha kutluyorum. Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi şükranla ve minnetle bir kez daha anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

VEKİL ARSLAN, “ŞENİZ BAŞKANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ederek, “Bu bayramı coşkuyla kutlamamızın çok önemli bir nedeni var. Şeniz Başkanımızın bu bayramı çok daha coşkulu, hareketli, canlı ve insanları neşe içinde tutan bir ortam gerçekleştirmek için böyle bir şöleni gerçekleştirmesi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gerçek anlamda güzellikleri beraber yaşıyoruz. Özgürlükleri birlikte yaşıyoruz. Bayramı birlikte yaşıyoruz. Bu bayramı coşku içinde kutladığınız için ve bizlere destek verdiğiniz için, buralara gelip çocuklarınızı eğlendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlu ve mutlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Açılış konuşmalarının ardından Denizli’de turnuvalara katılarak başarı sağlayan futbol, satranç ve tenis takımlarına ödülleri Başkan Doğan ve Vekil Arslan tarafından takdim edildi.

 

BAŞKAN DOĞAN HALAT ÇEKTİ

Şişme oyun gruplarının kurulduğu, sınırsız pamuk şeker, patlamış mısır ve limonatanın dağıtıldığı, kukla tiyatrolarının yapıldığı, interaktif yarışmaların düzenlendiği şenlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da çocuklarla beraber doyasıya eğlendi. Başkan Doğan, çocuklarla topaç çevirdi, halat çekti.

Merkezefendi’de23NisanCoşkusu
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu
Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı
Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı
Başkan Pütün başpehlivan Çokalı ziyaret etti
Honaz Belediyesi kaynakları verimli kullanarak 17 bin dönüm araziyi suya kavuşturdu
Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın Ara Tatil Mesajı
Başkan Kumral; "Çocuklarımız için okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz"
Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı
Başkan Tatık ve ailesine yapılan saldırı karşılıksız kalmadı
Ormana odun toplamaya giden yaşlı çiftin cansız bedenleri 2 gün sonra bulundu
Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı

Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Çivril Belediyesi tüm çalışanları için promosyon anlaşması yaptı

Çameli Belediyesi, vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle