MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.1434
EURO48.335
GR ALTIN4443.9
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

KİTAP FUARI'NA REKOR KATILIM

Ana SayfaDenizli GündemKİTAP FUARI'NA REKOR KATILIM
KİTAP FUARI'NA REKOR KATILIM

04 Nisan'da kapılarını açan Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı 10 günde 320.000 ziyaretçisini ağırladı. Her gün ortalama 30 binden fazla kişiyi konuk eden fuarda yüzlerce yazar ve yayınevi Denizlililer ve çevre illerden gelen vatandaşlarla buluştu. Ünlü yazarlar fuarın her geçen yıl daha da güzelleştiğini belirterek bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

15 April, 2019, Monday 12:50 3047
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı 04-14 Nisan tarihleri arasında misafirlerini ağırladı. Yüzlerce yazar ve yayınevinin katıldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı’nı 10 günde 320.000 kişi ziyaret etti. Her gün ortalama 30 binden fazla kişinin ziyaret ettiği fuarda vatandaşlar imza günleri ve söyleşilerde Türkiye'nin en ünlü yazarları ile bir araya gelme imkanı buldu. Denizlili gazeteci, yazar, şair ve ressam Gürbüz Azak'ın onur konuğu olduğu fuarda Ahmet Ümit'den Hasan Ali Toptaş'a, Ercan Kesal'dan Şermin Yaşar’a, Kahraman Tazeoğlu'ndan Hakan Günday'a kadar çok sayıda yazar vatandaşlarla bir araya geldi. Ünlü yazarlar fuarın her geçen yıl daha da güzelleştiğini belirterek bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.

 

YAZARLARDAN TAM NOT

 

TARIK TUFAN: Denizli ekonomik ve sosyal olarak birikime sahip bir şehir. Dolayısıyla bu şehrin kitap fuarını devam ettirmesi önemli ve bizim de gördüğümüz kadarıyla hem söyleşi esnasında hem imzada, gerçekten okuyan, olaylara vakıf bir okuyucu ile karşılaştım, çok mutlu oldum. Açıkçası beklediğimden çok daha sıcak, samimi, ciddi bir okur kitlesiyle karşılaştım.

 

BÜLENT ARINÇ: Öncelikle tekrar Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen değerli dostumuz, başarılı belediye başkanımız Osman Zolan Bey’i tebrik ediyorum. İkinci tebrikim de böyle güzel bir kitap fuarına ev sahipliği yapmasından dolayı. Kitapla ilgili her şey güzeldir, takdire şayandır. İnsanlar kucaklarında çocuklarıyla, evlatlarıyla kitaba büyük bir sevgi gösteriyor. Ben kitap imzalamaktan yoruldum doğrusu. Bütün stantlarda ilgi var. Kitap Fuarı’nın geleceğinin de parlak olduğunu düşünüyorum.

 

TUĞÇE IŞINSU: Denizli’den çok okuyucum vardı, ilk defa bu fuara geliyorum. Güzel bir yoğunluk var. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Denizlililer çok sıcak ve samimi, içten ve mütevazi. Fuara emek verenlere çok teşekkür ederim.

 

ŞERMİN YAŞAR: Kitap fuarı çok keyifli ve çok kalabalık görünüyor. Özellikle çocukları görüyorum.Çocukları kitaplarla ve yazarlarla buluşturmak ve tanıştırmak çok güzel bir şey. Bizlere bu şansı verdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Her şey çok keyifli görünüyor.

 

BİROL TEZCAN: Bu şehirde kitap fuarının olması beni çok mutlu etti. 3 yıldır imzam oluyor. Fuarlar insanların yazarlar ve kitaplarla daha yakından ilişki kurmasını sağlıyor. Denizli’de 3. kez düzenlenmiş olmasına rağmen çok başarılı devam eden bir fuar. Aksaklıklar yok, düzenli bir fuar. Bir süre sonra bu alan fuara yetmeyecek gittikçe büyüyecek diye düşünüyorum.

 

OKAY TİRYAKİOĞLU: Ben açıkçası şaşırdım, bu kadar büyük çaplı bir fuar beklemiyordum. Çok profesyonel bir şekilde hazırlanmış, tebrik ediyorum. Bu tür kültür aktivelerine destek çok önemli. Biz Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın bu işlere önem verdiğini duyuyorduk zaten. Hakikaten muazzam iş başarılmış, bu açıdan ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum ve tebrik ediyorum.

 

SİNAN YAĞMUR: Denizli ticareti ile edebiyatıyla sanatıyla her türlü alanıyla A'dan Z'ye kadim bir kültür şehrimizdir. Bu şehre yakışır bir şekilde her yıl kitap fuarı devam ediyor. Her yıl bir kat daha güzelleşmiş hedefine ulaşmış bir fuar görüyorum. Böyle bir katılım böyle bir kalabalık böyle bir izdiham bir çok şehrin fuarına nasip olmuyor, İstanbul da görebiliyoruz bu kalabalığı. Kıymetli Başkanımız Osman Zolan ve tüm ekibine teşekkür ediyorum.

 

KAHRAMAN TAZEOĞLU: Ben 3. kez bu fuardayım. Burada olmak Denizlili okurlarımla olmak çok güzel ama daha önemli olan Denizli Büyükşehir Belediyesinin üstlenmiş olduğu misyon. Çünkü okuyucular ve yazarlar yalnızca ve yalnızca fuarlarda bir araya gelebiliyor. Büyükşehir Belediyesini kutluyorum. Bizi okurlarımızla bir araya getiriyor. Bu fuar devam etsin hiç bitmesin ömrümüzün sonuna kadar da biz buraya gelelim ve okurlarımızla da bir arada olalım.

 

ALİ LİDAR: Benim fuara 3. gelişim. Daha öncelerde de Denizli'ye geldim. Denizli'de kitap fuarı güzel, keyifli. Fuara katılım her sene gördüğüm gibi iyi oluyor. Bundan sonra da gelmeyi düşünüyorum. Her sene yine beğendiğim fuarlardan biri Denizli.

 

AHMET ŞİMŞİRGİL: Kitap fuarlarını, gençlerimizi, insanımızı yazarlarla ve kitaplarla buluşturmak adına en önemli faaliyetlerden biri olarak görüyorum. Denizli bunun 3'üncüsünü gerçekleştiriyor. Mekan gayet güzel katılım son derece iyi. İşte hadise bu. Bundan sonra iş ailelere düşüyor bizlere düşüyor. Bir şekilde okumayı sevdirecekler. İnşallah hayırlara vesile olsun diyorum. Güzelliği gördüm nice 3 senelere 30 senelere dediğimiz bir faaliyet, tebrik ediyorum.

 

HAKAN GÜNDAY: Fuara 3. gelişim. Fuarda böylesine bir karşılaşma benim için daima önemli olmuştur. Çünkü kitap fuarları okurla yazarın bir araya geldiği ve bana sorarsan kitapların yazılmaya, konuşarak yazılmaya devam edildiği yerlerdir. Çünkü en somut fikir alışverişleri buralarda yapılır. O açıdan çok önemli. Denizli'de böyle bir fuara ev sahipliği yapıldığı için olağan üstü bir iş yapılıyor burada.

 

Başkan Osman Zolan da kitap imzalattı

 

Fuarı sık sık ziyaret ederek vatandaşlar ve yazarlarla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu imza günü bulunan yazar Esat Şişman'ı ziyaret ederek "Çanakkale Ateşi" adlı kitabını imzalattı. Şişman'ın Gönen Öğretmen Lisesi'nden arkadaşı olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, Yazar'a başarılar diledi. Büyükşehir Belediyesi'nin 3. kez düzenlediği kitap fuarına ilginin artmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Osman Zolan, organizasyonda emeği geçen herkese, katılım gösteren yazar ve yayınevlerine ve özellikle de ziyaretçilere teşekkür etti.

 

"Okuyan, sorgulayan, araştıran bir gelecek için..."

 

Bugüne kadar düzenledikleri 3 fuara da çok yoğun katılım olduğunu ve katılımın her geçen yıl artarak devam ettiğini kaydeden Başkan Zolan, "Ege'nin en büyük fuarında bir kez daha vatandaşlarımızı kitapla, yazarlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Henüz çok genç bir fuar olmamıza rağmen gösterilen ilgi övgüye değer" dedi. Bu ve benzeri fuar ve etkinliklerin milli ve manevi değerlerine bağlı, okuyan, sorgulayan, araştıran bir gelecek için çok önemli katkı sağladığının altını çizen Başkan Osman Zolan, "Kültür ve sanat şehri Denizlimize yakışanı yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.  

KİTAPFUARI'NAREKORKATILIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

4-6 yaş grubu için ücretsiz atölye başvuruları başladı
4-6 yaş grubu için ücretsiz atölye başvuruları başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇEVRE İÇİN YENİ BİR ADIM DAHA ATTI
PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇEVRE İÇİN YENİ BİR ADIM DAHA ATTI
PAMUKKALE'NİN YENİ YÜZÜ: ÜRETİM VE MERHAMETLE YÜKSELEN BİR İLÇE
PAMUKKALE'NİN YENİ YÜZÜ: ÜRETİM VE MERHAMETLE YÜKSELEN BİR İLÇE
13 Eylül Dünya Sepsis Günü: Sessiz Tehlikeye Karşı Harekete Geçin
13 Eylül Dünya Sepsis Günü: Sessiz Tehlikeye Karşı Harekete Geçin
İlk Yardım Bilinçtir, Bilinç Hayat Kurtarır
İlk Yardım Bilinçtir, Bilinç Hayat Kurtarır
Bakan Bolat’a tescilli Buldan bezinden üretilen gömlek hediye edildi
Bakan Bolat’a tescilli Buldan bezinden üretilen gömlek hediye edildi
Denizli siyasetinin önemli ismi Yağcı son yolculuğuna uğurlandı
Denizli siyasetinin önemli ismi Yağcı son yolculuğuna uğurlandı
Çivril Kültür Sokağı, 27. Elma, Tarım ve Kültür Festivalinin ilgi odağı oldu
Çivril Kültür Sokağı, 27. Elma, Tarım ve Kültür Festivalinin ilgi odağı oldu
Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"
Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"
Bakan Bayraktar: "AK Parti olarak her daim sahada olmanın çok önemli olduğunu inanıyoruz"
Bakan Bayraktar: "AK Parti olarak her daim sahada olmanın çok önemli olduğunu inanıyoruz"
Ağır ruhsal hastalıklar ve şizofreni hastalarının damgalanmasıyla mücadele ediliyor
Ağır ruhsal hastalıklar ve şizofreni hastalarının damgalanmasıyla mücadele ediliyor
Sena Şener, 27. Çivril Elma Festivalinde unutulmaz bir gece yaşattı
Sena Şener, 27. Çivril Elma Festivalinde unutulmaz bir gece yaşattı
Eve giderken dengesini kaybedip düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Eve giderken dengesini kaybedip düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu
Duvarı yıkan lüks otomobil bahçeye daldı
Duvarı yıkan lüks otomobil bahçeye daldı
Pamukkale enler listesinde 2. sırada yer aldı
Pamukkale enler listesinde 2. sırada yer aldı
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Bakan Bolat: "2026’da ihracatçılarımıza 45 milyar lira hibe desteği vereceğiz"
Bakan Bolat: "2026’da ihracatçılarımıza 45 milyar lira hibe desteği vereceğiz"
Denizli OSB’de ekonomiye ve finansmana dair yol haritası çizildi
Denizli OSB’de ekonomiye ve finansmana dair yol haritası çizildi
Denizli'de kayıp olarak aranan gencin cenazesini su altı dalgıçları barajda buldu
Denizli'de kayıp olarak aranan gencin cenazesini su altı dalgıçları barajda buldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

4-6 yaş grubu için ücretsiz atölye başvuruları başladı

PAMUKKALE BELEDİYESİ ÇEVRE İÇİN YENİ BİR ADIM DAHA ATTI

PAMUKKALE'NİN YENİ YÜZÜ: ÜRETİM VE MERHAMETLE YÜKSELEN BİR İLÇE

13 Eylül Dünya Sepsis Günü: Sessiz Tehlikeye Karşı Harekete Geçin

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle