MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

“KAKLIK İÇİN SEFERBER OLDUK!”

Ana SayfaIlçe Haberleri“KAKLIK İÇİN SEFERBER OLDUK!”
“KAKLIK İÇİN SEFERBER OLDUK!”

Başkan Devecioğlu, Kaklık’ta coşkulu kalabalığa hitap etti.

11 March, 2019, Monday 07:18 3775
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Kaklık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kaklık’ın Honaz’ın vitrini olduğunu belirten Başkan Devecioğlu, “Kaklık mahallemizin öncelikli sorunlarını belirleyip süratle çözdük. Yeni dönemde içinde işyerleri, fırınlar, kafeterya, dinlenme tesisi bulunacak, şehirlerarası taşımacılığa hizmet verecek ‘Kaklık Dörtyol İşyeri’ projemiz, mahallemizin ekonomisini canlandıracak, ilçemize katma değer sağlayacak. Vitrinimiz olan Kaklık’ın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, bölge halkımız için kazanç kapısı haline getireceğiz” dedi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, mahalle gezileri kapsamında Kaklık’ta hemşehrileri ile bir araya geldi.

 

“KAKLIK İÇİN SEFERBER OLDUK!”

Kaklık’ın Büyükşehir statüsü dâhilinde mahalleye dönüşmesinden sonra hızlı bir şekilde hizmet almaya başladığını belirten AK Partili Turgut Devecioğlu, “Kaklık Mahallemizin ilk etapta acil çözüm bekleyen sorunlarını gidermek, gereksinimlerini karşılamak için harekete geçtik. Ulaşım önceliğimiz olduğu için hemen yol düzenleme ve sıcak asfalt çalışmaları yaptık. Huzur Sitesi ve çevresine, Küçük Sanayi Sitesi’ne, Kız Kur’an Kursu bahçesine kilitli parke taşı döşeyerek vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtardık. DESKİ’nin altyapısını tamamladığı yerlerde sıcak asfalt, bordür taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları yaptık. Mustafa İye Caddesine bisiklet yolu kazandırdık. Huzur Sitesi çevresinde ve tarım arazilerine giden yolları stabilize hale getirdik. Dörtyol Camii ve Cumhuriyet Camilerinin çevre düzenlemelerini yaptık. Bunun dışında birçok devlet kurumunun eksiklerini belediye olarak üstlenerek giderdik.  Akmezar, sanayi girişi ve Çifttay petrol bölgesindeki eski köprüleri yeniledik. Honaz Belediyesi olarak satın aldığımız arazide TOKİ ile işbirliği yaparak, 110 konutluk toplu konut projesini Kaklığımıza kazandırdık. Bilindiği gibi kuralar çekilerek hak sahipleri belirlendi, yapımı da tamamlanmak üzere. Gördüğünüz gibi Kaklık için adeta seferberlik ilan ettik. Kendi sorumluluğumuzdaki hizmetleri yaptık, farklı kurumların sorumluluk alanına giren hizmetlerin de bir an önce gerçekleşmesi için öncülük ve aracılık ettik” dedi.

“KAKLIK TİCARETİN MERKEZİ OLACAK!”

Kaklık için yeni dönem için iddialı ve güzel projeler hazırladıklarını belirten Başkan Devecioğlu, “Kaklık şehirlerarası karayolu üzerinde olduğu için konumu itibariyle ilçemiz için bir avantaj. Biz Kaklık’ı Honaz’ın vitrini olarak görüyoruz. Bu nedenle Kaklık’ın, dolayısıyla da Honaz’ın ekonomisine katkı sağlayacak, ilçemiz için kazanç kapısı olacak bir ticari tesis kuracağız. ‘Kaklık Dörtyol İşyeri’ projemiz, içinde işyerleri, fırınlar, kafeterya, dinlenme tesisi bulunacak, şehirlerarası taşımacılığa hizmet verecek bir tesis olacak. Burada Honaz’a özgü ürünleri de pazarlayacak, tanıtımını yapabileceğiz. Bu anlamda Kaklık mahallemizin konumunu, ticari potansiyelini ilçe ekonomisine katkı sağlayacak bir proje ile değerlendireceğiz” diye konuştu.

 

“KAKLIK, ŞEHİR KİMLİĞİ KAZANACAK!”

Kaklık’ın yeni dönemde şehir kimliğinin gereksinimi olan hizmetlerle buluşacağını belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Allah nasip eder de sizlerin teveccühü ile yeniden hizmet için yetki aldığımızda Kaklık için güzel projelerimizi hayata geçireceğiz. Gençlerimiz için mahallemize bir halı saha kazandıracağız. Mahallemize, ailelerinizle birlikte nefes alabileceğiniz, huzur bulacağınız yeşil alanlar, parklar kazandıracağız. Buralarda çocuklarınız güven içinde oynayabilecek, sizler de spor aletleriyle egzersiz yapma imkânı bulacaksınız. Yeni dönemde kömürün zahmetinden, hava kirliliğinden ve sobanın çilesinden kurtulacaksınız. Kaklık mahallemizde artık doğalgaza kavuşacak. Doğalgazın getirilmesi konusunda yine bizler öncülük ediyoruz, çalışmalara katkı sağlıyoruz. Honazımıza, Kaklıkımıza şehir kimliği kazandırmak, siz vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Sizler bizlere güvendikçe, biz de bu güvene layık olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Honaz’ımızı daha güzel yarınlara güçlü bir şekilde taşıyacağız” dedi.

“KAKLIKİÇİNSEFERBEROLDUK!”
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli'de gösteride kullanılan nesli tehlike altındaki piton koruma altına alındı
İhtiyaç sahipleri için Ramazan gıda kolisi başvuruları başladı
İnşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti
AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu: "Bölgemizin ve şehrimizin yol haritasını belirledik"
Grekoromende Denizlili genç Türkiye şampiyonu oldu
Kadınlar halk eğitimiyle hem sosyalleşiyor hem de gelir elde ediyor
Denizli'de sofraları güvene almak için 21 binden fazla gıda denetimi gerçekleştirildi
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
Yağış sonrası kayganlaşan yolda taklalar atan transit hurdaya döndü: 2 yaralı
İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti: 6 yaralı
Denizli Gazeteciler Cemiyetinde devir teslim
Üreten Kadınlar Festivali kapılarını açıyor
DTO, Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
İLÇE HABERLERİ

Çameli’nin üreticisine Büyükşehir’den mazot desteği

Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu

CHP’li başkanlardan AK Partili Başkan Arslan’a tebrik ziyareti

Başkan Murat Kumral; "Büyüklerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle