MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

Ana SayfaDenizli GündemKadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Gerçekleştirildi
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Gerçekleştirildi

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı Denizli Valiliğinde Gerçekleştirildi.

18 December, 2019, Wednesday 05:41 1923
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı önderliğinde başlatılan çalışma sonucunda İçişleri Bakanı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Adalet Bakanı, Milli Eğitim Bakanı, Sağlık Bakanı ve Diyanet İşleri Başkanının ortak imzasıyla yürürlüğe giren, 75 maddeden oluşan, 2020-2021 yılları “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” ile Valiliğe verilen görev ve sorumlulukların gecikmeksizin uygulamaya geçirilmesi, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun uygulanmasında etkinliğin, koordinasyonun arttırılması ve yaşanan üzücü olayların tekrarlanmasının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından, bugün 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı Toplantısı İlimizde de Valimiz Hasan Karahan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Valimiz Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baro Başkan Müjdat İlhan,  Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, İl Müftüsü Mehmet Âşık katıldı.  

 

İlimizde Sayın Valimizin başkanlığında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” ve bu plan doğrultusunda imzalanan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kurumsal İşbirliği ve Eşgüdümün Artırılmasına Dair Protokol” değerlendirme toplantısı yapmak üzere bir araya gelinmiştir. Toplantıda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” doğrultusunda sorumlu kurumların gerçekleştirilmesi gereken faaliyetler ve 6 Bakanlığın imzalamış olduğu “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kurumsal İşbirliği ve Eşgüdümün Artırılmasına Dair Protokol” değerlendirilmiştir.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca; 2007 yılından itibaren düzenli olarak yürütülen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planları ile bu alandaki öncelikler tespit edilmiş olup, ilgili tüm taraflarla güçlü işbirliği içerisinde uygulanmaktadır. Hali hazırda 2016-2020 yıllarını kapsayan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 3.Ulusal Eylem Planı” da şu anda yürürlüktedir.

 

Ancak son zamanlarda “Kadına Yönelik Şiddet ve Kötü Muamele” kapsamında yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte çalışması sonucunda 75 maddeden oluşan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” hazırlanmış ve bu plan doğrultusunda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kurumsal İşbirliği ve Eşgüdümün Artırılmasına Dair Protokol” imzalanarak,  2020-2021 yılları için ciddi bir seferberlik başlatılmıştır.

KadınaYönelikŞiddetleMücadeleKoordinasyonPlanıToplantısıGerçekleştirildi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı
Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı
Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı
Vali Coşkun: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe örnek olmuş bir liderdir"
Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı
Denizli’de zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama
Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan otomobil uçurumdan aşağıya yuvarlandı
Kuralları hiçe sayan sürücüler kameralara yakalandı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı

Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu

Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle