MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

İsmail Karateke Çiftçinin Dertlerinin Sesi Oldu, Sulama Suyuna Devlet Desteği Geldi!

Ana SayfaDenizli Gündemİsmail Karateke Çiftçinin Dertlerinin Sesi Oldu, Sulama Suyuna Devlet Desteği Geldi!
İsmail Karateke Çiftçinin Dertlerinin Sesi Oldu, Sulama Suyuna Devlet Desteği Geldi!

Çivril mahalle muhtarlarından Denizli Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına yapılan ziyaret sonuç verdi. Milletvekili adayı İsmail Karateke'nin bizzat ilgilendiği çiftçilerin dertleri çözüldü. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye aktarılan konu ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde tarımda sulama suyuna %50 devlet desteği geldi.

27 April, 2023, Thursday 08:53 484
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Çivril mahalle muhtarlarından Denizli Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığına yapılan ziyaret sonuç verdi. Milletvekili adayı İsmail Karateke'nin bizzat ilgilendiği çiftçilerin dertleri çözüldü. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'ye aktarılan konu ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde tarımda sulama suyuna %50 devlet desteği geldi.

Çiftçilere verdiği vaatler ile gündem olan Büyük Birlik Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke henüz seçilmeden ilk icraatini gerçekleştirdi. Çivrilli çiftçileri Büyük Birlik Denizli İl Binasında kabul eden Karateke, Çivrilli muhtarların sorunları dinledi. Denizli’de ürettiği elması ve şeftalisiyle ünlü Çivril ilçesinde mahalle muhtarları sulama suyuna yapılan yüzde 170’lik zamma itiraz etti. Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke’yi Büyük Birlik Partisi Çivril İlçe Başkanı Erhan Taşdemir ile birlikte ziyaret eden mahalle muhtarları su sorununa çözüm istedi. Çiftçilerin maliyetlerinin azaltılması konusunda sulama suyunda maliyetin düşürülmesini talep muhtarlara, konuyu Ankara'ya taşıyacağını söyleyen Karateke, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile konuyu istişare etti. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İsmail Karateke'yi ziyaret eden muhtarlar ile telefonda görüştü. Çivrilli çiftçilerin sorunlarını gereken makamlara ileteceklerinin sözünü verdi. Tarımsal faaliyetleri destekleyen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konu ile ilgili son kararı çiftçinin yüzünü güldürdü. Tarımsal Sulama Amaçlı Su Kullanım Hizmet Bedelinin Desteklenmesine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarımda sulama suyuna %50 devlet desteği geldi.

Denizli’de DSİ Aydın Bölge Müdürlüğü tarafından sulama suyuna yapılan yüzde 170’lik zam yetiştirdiği elması ve şeftalisiyle ünlü Çivrilli 77 mahalle muhtarların tepkisini çekti. DSİ ile yapılan görüşmelerde sulama suyuna yapılan yüzde 170’lik zam yüzde 30 indirimle yüzde 140’a çekildi. Sulama suyuna yüzde 140 zammı da çok bulan muhtarlar Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke’yi Büyük Birlik Partisi Çivril İlçe Başkanı Erhan Taşdemir ile birlikte ziyaret eden Kocayaka Muhtarı Hasan Koç, Yakacık Muhtarı Muharrem Bahadır ve Karayahşiler Muhtarı Hasan Solmaz sulama suyu problemine çözüm istedi. Çivrilli muhtarlar sulama suyu fiyatlarına yapılan zammın yüzde 60-70’ler seviyesine düşünceye kadar mücadeleye devam edeceklerini söylediler. Büyük Birlik Partisi olarak Denizli’deki çiftçilere sahip çıkmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, “Ben kendim çiftçi çocuğuyum ve çiftçilerin sorunlarını çok iyi biliyorum ve sık sık televizyon programlarında dile getiriyorum. Bizim daha öncede belirttiğimiz gibi çiftçilerimizin üç ana talepleri var. Çiftçilerimizin üreticilerimizin SSK ve Bağkur primlerinin mutlaka devlet tarafından ödenmesi gerekir. Çiftçinin kullandığı mazotta mutlaka ÖTV’nin kaldırılması gerekiyor. Yoksa önümüzdeki dönemde gıda krizinin yaşanma ihtimali var. Gerçek çiftçilere belli bir oranda gübre desteği, gerçek besicilere belli bir oranda yem desteği verilmesi gerekir” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı
Vali Coşkun: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe örnek olmuş bir liderdir"
Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı
Denizli’de zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama
Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan otomobil uçurumdan aşağıya yuvarlandı
Kuralları hiçe sayan sürücüler kameralara yakalandı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu

Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı

Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti

Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle