MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

HALKIN DERDİNE DERMAN OLUYOR

Ana SayfaDenizli GündemHALKIN DERDİNE DERMAN OLUYOR
HALKIN DERDİNE DERMAN OLUYOR

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel halk günü toplantılarının Eylül Ayı buluşmasında ilçe halkının sorunlarını dinleyerek, çözümler buldu.

03 September, 2018, Monday 11:19 3431
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Başkan Gürlesin, “Biz bu göreve günlük işler yapmaya gelmedik. Vatandaşlarımızın derdine derman olmaya geldik. Halkımızın sorunlarına çözüm olabilmek içinde gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki ana hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak olan ‘Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü’nde halkı dinleyen Başkan Gürlesin, vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ediyor. Her ayın ilk Pazartesi günü belediye binasında Pamukkaleli vatandaşların dertlerini dinleyerek çözüm bulan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Eylül ayı halk günü toplantısında vatandaşları tek tek dinledi.

BAŞKAN GÜRLESİN, “HALKLA İÇ İÇEYİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Partili bir belediye başkanı olarak her zaman halkla iç içe olduklarını ifade ederek, halk günlerinin, vatandaşları birebire dinleyerek, sorunlarına çözüm bulma noktasında çok etkili olduğunu söyledi. Başkan Gürlesin, “Yaptığımız her iş de halkımıza sağladığı yararı gözetiyoruz. Günü birlik değil, kalıcı işler peşindeyiz. Derdimiz geleceğe eserler bırakmak. Pamukkale ilçemizde yaşayan her bir vatandaşın derdiyle yakından ilgileniyoruz. Her ayın ilk Pazartesi günü düzenlediğimiz geleneksel hale gelen halk günlerimizde vatandaşlarımızın sıkılmadan dertlerini bize anlatabildikleri bir ortam oluşturduk. Derdi olan her vatandaşımızı dinliyoruz, derdine derman oluyoruz. Tüm vatandaşlarımızı hem çayımızı içmek, hem bizlere dertlerini anlatmak adına her ayın ilk Pazartesi günü halk günümüze bekliyoruz” dedi.

VATANDAŞLAR HALK GÜNLERİNDEN MEMNUN

Hüseyin Gürlesin’le Halk Günü’ne gelen vatandaşlar, halk günlerinden memnuniyetlerini dile getirerek, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. “Halkın sorununu dinlemesi çok güzel bir şey” diyen Cumhuriyet Mahallesi’nden Ayşe Yıldız, Başkan Gürlesin’in tek tek herkesi dinleyerek, sorununa çözüm bulmaya çalışmasından ve mahallelerinde yaptığı güzel işler için teşekkür etti. Atalar mahallesinden Erol Aydın, İncilpınar mahallesinden Fatma Ahım, Dokuzkavaklar mahallesinden İhsan Ayhan, Hacıkaplanlar Mahallesi’nden Ozan Çabuk Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in halk günlerinde samimiyetle tüm vatandaşları dinlediği ve böyle halkla iç içe olduğu için teşekkür ettiler.

HALKINDERDİNEDERMANOLUYOR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"
Çameli Belediyespor Süper Amatör için Play-Off’a kaldı
Başkan Arslan, "Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz"
Trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsüne ceza
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
Balkonda montaj sırasında düşen işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK
Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Çameli’ye 300 bin avroluk hibe
Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi
Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi

BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı

Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle