MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'den Büyükşehir'e övgü

Ana SayfaDenizli GündemGenel Başkan Yardımcısı Kandemir'den Büyükşehir'e övgü
Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'den Büyükşehir'e övgü

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Başkan Osman Zolan'ı ziyaret etti. Marka kent Denizli'nin Türkiye'de müstesna bir şehir olduğunu vurgulayan Kandemir, belediye hizmetlerinden övgüyle bahsederek, "Dışarıdan bakıldığında, belediyecilik hizmetleri anlamında Türkiye'ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız ve devam ettiriyorsunuz" dedi.

28 October, 2019, Monday 08:22 2201
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, bir dizi program için geldiği Denizli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Kandemir ile birlikte önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve beraberindekiler katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul'da hayata geçirdiği belediyecilik anlayışının Denizli'de de 2004 yılında Bakan Zeybekci'nin Belediye Başkanlığı ile başladığını anlattı. 2011 yılında ise kendisinin bayrağı devraldığını anlatan Başkan Osman Zolan, "O günden bugüne kadar da Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı milletimizin de teveccühü ile görevimizi ifa ediyoruz. Denizlimizi o günden bugüne kadar örnek bir kent yapmak için gayret ediyoruz" dedi.

Kandemir: "Türkiye'ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız"

Kandemir ise, Denizli'de 2004 yılından beri sürdürülen belediyecilik anlayışından övgüyle bahsederek, şunları söyledi: "Çok güzel hizmetler yaptınız. Allah razı olsun. Üzerine koyarak, gayret göstererek çizginizi de bozmadan, teşkilatımızla da uyum içerisinde adeta Denizli'yi huzurlu bir kenti haline getirdiniz. Burada emeği geçen başta sayın bakanımıza ve size şükranlarımızı sunuyorum. Ben inanıyorum, marka kent Denizli gerçekten de Türkiye'de müstesna bir şehir. Dışarıdan bakıldığında belediyecilik hizmetleri anlamında Türkiye'ye örnek teşkil eden uygulamaları başlattınız ve devam ettiriyorsunuz. Daha da üzerine koyarak devam ettireceksiniz, buna inanıyorum. Buradaki huzur, buradaki ufuk, vizyon zannediyorum civar ve komşu illere de örnek teşkil edecek. Tebrik ediyor hayırlı başarılı hizmetler diliyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ortalama her 6 ayda bir Denizli'ye geldi

Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'yi her zaman çok sevindirdiğini anlatarak, "2002'de bir söz verdi, dedi ki 'İlk duble yol açılışını Aydın-Denizli arasında yapacağız' ve o sözünü tuttu. Ortalama her 6 ayda bir bu şehre geldi. Sayısı 30'un üzerinde. Bu da bizim üzerimize sorumluluk verdi. Devamlı motivasyon halinde olduk. Cumhurbaşkanımızın bir işi takip ettiğinin göstergesinin en bariz ve hayat bulmuş örneği Denizli'dir. Benim belediye başkanlığım döneminde de her projeyi tek tek takip eder sorardı. Allah ondan razı olsun" ifadelerini kullandı.

GenelBaşkanYardımcısıKandemir'denBüyükşehir'eövgü
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Honaz Belediyesinden şeffaf mali tablo: 2025 bütçesi fazla verdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TÜRKYED Heyetini Kabul Etti
DSO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI MODEL FABRİKADA GERÇEKLEŞTİRDİ
Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi
Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde
Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi
Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu
Denizli’de feci kaza; 2 genç hayatını kaybetti
Uşak-Denizli Karayolunda meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Tavas Belediyesi afetlere karşı hazırlığını güçlendiriyor
Darıveren Mahallesi’nin içme suyu hattı yenileniyor
PAMUKKALE’DE MÜZİK KURSLARI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
GİRİŞLER VE EĞLENCE ÜCRETSİZ!
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN BAYRAK SALDIRISINA ‘DEV’ TEPKİ
Denizli’de 5. kattan asansör boşluğuna düşen işçi hayatını kaybetti
Tavas'ın her noktası bayraklarla donatıldı
BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Uğur Mumcu anma gecesi
Denizli Büyükşehir’in çocuk şenliği coşkuyla başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli OSB Yönetimi vizyon projeleri ve yeni yatırımları anlattı

Çivril Belediye Başkanı Semih Dere vatandaşlar ile bir araya geldi

Çameli Belediyesinden kışa güçlü müdahale, yeni tuzlama aracı görevde

Merkezefendi Belediyesi personeline afet farkındalık ve çadır kurma eğitimi verildi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle