MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR40.586
EURO47.7946
GR ALTIN4352.2
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

GENÇLER İNGİLİZCE KONUŞMAYI ÖĞRENİYOR

Ana SayfaEğitimGENÇLER İNGİLİZCE KONUŞMAYI ÖĞRENİYOR
GENÇLER İNGİLİZCE KONUŞMAYI ÖĞRENİYOR

Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü “Ücretsiz İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları” devam ediyor.

02 August, 2018, Thursday 11:27 5372
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Sertifika töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  “Pamukkale Belediyesi olarak gençlerimize katkı verecek her türlü projenin öncüsü olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken ve özellikle eğitim alanında gençlere yönelik gerçekleştirilen çalışmalarla öncülük eden Pamukkale Belediyesi’nin ücretsiz İngilizce kursları aralıksız devam ediyor.  Pamukkale Belediyesi-Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen ve Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen “Ücretsiz İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları”nı tamamlayan kursiyerlere sertifikaları törenle verildi. Pamuk Kafe Üniversite’de gerçekleşen sertifika törenine Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı ile yurtdışından gelen gönüllü eğitmenler ile kursiyerler katıldı.

İBANOĞLU, “DEVLETİMİZİN İŞİ GÜCÜ GENÇLİK”

Törende konuşan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, “Devletimizin işi gücü gençlik. Bu konuda birlikte çalıştığımız Pamukkale Belediye Başkanımıza burada hakikaten çok teşekkür ediyorum. 4 yılda büyük hizmetler ve tesisler yaptı. Koşan bir hizmet ağı içerisinde ama gençlik her zaman bu işin odak noktasında. Kendisine ve ekibine bu anlamda gerçekten çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Törende düşüncelerini dile getiren kursiyerler, Denizli’de tek akredite kuruluşunun Pamukkale Belediyesi’nin olmasının, Denizli’de büyük bir eksikliği giderdiğini ifade ederek, kurslarda sadece İngilizcelerini geliştirmekle kalmayıp, farklı kültürleri de öğrenme fırsatı yakaladıklarını belirttiler. Kursiyerler, “İngilizce temel bilgimiz var. Ancak geliştirmek, pratik yapmak noktasında yurtdışına da gidemiyoruz. Bu noktada yurtdışı bu projeyle ayağımıza kadar geldi. Bunun için bu proje gerçekten çok önemli. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.  

43 BİN EURO HİBE GELDİ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı başvuru ile Denizli’nin ilk ve tek Avrupa Gönüllü Hizmeti akredite kuruluşu olma unvanını kazandığını belirtti. Bu tarihten sonra Pamukkale Belediyesi tarafından sunulan 3 AB projesi kabul edilirken 43 bin EURO hibe Denizli’ye getirildi. “Özellikle bir turizm bölgesi olarak, ilimizde gençlerimizin yabancı dil öğrenmesinin de önemli olduğunu düşünüyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Bu projeler kapsamında İngiltere, İspanya, Bulgaristan, Romanya, İtalya ve Moldova’dan toplam 16 yabancı eğitmen ikişer aylığına belediyemizde misafir edildi. Gelen yabancı eğitmenler ile 16-25 yaş arası Denizlili gençler belediyemiz tarafından organize edilen ‘İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları’nda bir araya gelerek ikişer ay boyunca yabancı dil konuşma pratiği yapma imkânı buldu. Kasım 2016’da başlattığımız ilk çalışmadan bu yana toplam 8 ayrı ikişer aylık dönemde kurslarımız düzenlendi ve kurslarımıza toplamda 2000 kişi İngilizce konuşmayı öğrendi” dedi.

BAŞKAN GÜRLESİN, “KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ DE ÖNEMLİ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin farkının bu kurslarla bir kez daha ortaya çıktığını ifade ederek, “Bizim farkımız bu, insanımıza dokunuyoruz. Sadece günü birlik değil, geleceklerine yön verecek, katkı sunacak projeler üretiyoruz” dedi. Gürlesin, “Yabancı dil eğitim kalitesi her yıl ülkemizde artsa da, öğrendiğimiz yabancı dili konuşabilecek, pratik yapılabilecek olanaklar oldukça kısıtlı seviyededir. Bu sorundan yola çıkarak, Pamukkale Belediyesi olarak, gençlerimize eşsiz bir deneyim fırsatı sunmak istedik. Biz ilkleri başaran bir belediyeyiz. Bu noktada bir de kurumlar arası işbirliğinin de önemli olduğunu bir kez daha gördük. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte yürüttüğümüz projemizin gençlerimize fayda sağladığını görüyoruz. Bunun da haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. ‘İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları’ sertifika töreninde konuşmaların ardından Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı tarafından, ilk olarak eğitmenler Michaella Rillo, Marina Saghin ve Nicoletta Turcanu’ya teşekkür belgesi ve sonrasında da kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Tören sonrasında, Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu kursiyerlerle birlikte Pamuk Kafe Üniversite’de Konuşan banklarda sohbet edip, kitap kafeyi gezdiler.

YENİ DÖNEM KURS BAŞVURULARI 9 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK

Bu arada “Ücretsiz İngilizce Konuşma ve Kültür Kursları”nın yeni dönemi ile ilgili kayıtlar da başladı. Yaz Dönemi 2. Bölüm başvuruları 9 Ağustos tarihine kadar devam edecek ve kurs 11-29 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. 16-25 yaş arasında Denizli'de yaşayan tüm gençlerin başvuru yapabildiği kurslar, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek. Kurslara ücretsiz katılım için www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan başvuru formunun en geç 9 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 17:00’a kadar doldurulması gerekiyor.

 

GENÇLERİNGİLİZCEKONUŞMAYIÖĞRENİYOR
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Birliktelik yaşadığı kadını öldürüp önce eşine mesaj attı sonra kendisini astı
Birliktelik yaşadığı kadını öldürüp önce eşine mesaj attı sonra kendisini astı
Serinhisarda cinayet işleyen şahıs intihar etti
Serinhisarda cinayet işleyen şahıs intihar etti
Denizli'deki orman yangını kısmen kontrol altına alındı
Denizli'deki orman yangını kısmen kontrol altına alındı
Denizlili baba oğlu öldüren sanı indirim uygulanmadan 2 kez müebbette çarptırıldı
Denizlili baba oğlu öldüren sanı indirim uygulanmadan 2 kez müebbette çarptırıldı
Denizli'de boş evde çıkan yangın ormana sıçradı
Denizli'de boş evde çıkan yangın ormana sıçradı
Denizli’de orman yangını
Denizli’de orman yangını
Denizli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Denizli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkıyor
Tarım arazisinde çıkan yangın itfaiye ve çiftçilerin yoğun çabası sonucu söndürüldü
Tarım arazisinde çıkan yangın itfaiye ve çiftçilerin yoğun çabası sonucu söndürüldü
14 katlı hastane binası dron ile yıkandı
14 katlı hastane binası dron ile yıkandı
Tercih danışmanlığı hizmeti bu yıl ilk kez ilçelerde de verilecek
Tercih danışmanlığı hizmeti bu yıl ilk kez ilçelerde de verilecek
Büyükşehir mobil ikram araçları 250.000 kişiye ulaştı
Büyükşehir mobil ikram araçları 250.000 kişiye ulaştı
Çivril Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu'ndan orman şefliklerine anlamlı ziyaret
Çivril Kaymakamı Fatih Cıdıroğlu'ndan orman şefliklerine anlamlı ziyaret
Başkan Pütün’den orman şehitlerine duygusal veda; "Yüreğimiz yandı"
Başkan Pütün’den orman şehitlerine duygusal veda; "Yüreğimiz yandı"
Başkan Kumral'dan orman şehitleri için taziye mesajı
Başkan Kumral'dan orman şehitleri için taziye mesajı
Denizli ile Polonya arasında uluslararası iş birliklerini güçlendiren anlaşma
Denizli ile Polonya arasında uluslararası iş birliklerini güçlendiren anlaşma
Denizli Büyükşehir belediyesi işçileri eylemde
Denizli Büyükşehir belediyesi işçileri eylemde
Araç yangınıyla başlayan orman yangını kısa sürede söndürüldü
Araç yangınıyla başlayan orman yangını kısa sürede söndürüldü
Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı
Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı
Denizlili şehit orman işçileri için tören düzenlendi
Denizlili şehit orman işçileri için tören düzenlendi
DGC Başkanı Boyacı: "Sansür sadece gazetecilere değil, halkın haber alma hakkına da darbedir"
DGC Başkanı Boyacı: "Sansür sadece gazetecilere değil, halkın haber alma hakkına da darbedir"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

Elif Öğretmen’e İngiltere’den büyük ödül

Merkezefendi Belediyesi eğitim öğretim burs sonuçlarını açıkladı

DTO personeline işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verdi

Denizli'de 5 yeni mesleki eğitim alanı açılması teklif edildi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle