MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Engelliler Meclisi'nde seçim heyecanı

Ana SayfaDenizli GündemEngelliler Meclisi'nde seçim heyecanı
Engelliler Meclisi'nde seçim heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisinin, 14. Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Sevil Güngör, yeniden Engelliler Meclisi Başkanlığına seçildi.

23 December, 2019, Monday 08:28 2331
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisinin 14. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda yapıldı. Genel kurula, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Baran Akın, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Engelliler Meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı. Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun folklor gösterisi ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Engelliler Meclisi Başkanı Güngör, görev süresince çok sayıda başarılı çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi. Güngör, “Engelliler Meclisi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile engelli bireylerin eğitimlerine katkı sağlamak adına E-KPSS kursları ve ücretsiz kitap desteğinde bulunduk. İşitme engellilerimiz ile sağlıklı iletişim kurabilmek adına 2 yıldan bu yana işaret dili eğitimleri düzenledik. Bunlar gibi birçok çalışma ve etkinlik yaparak engelli kardeşlerimize faydalı olmak istedik” diye konuştu.

 

Engelli dostu şehir: Denizli

 

Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ise, Denizli'de Kent Konseyi çatısı altında başlatılan gönüllülük hareketinin dalga dalga yayıldığına dikkat çekerek, tüm gönüllülere yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti. Kent Konseyi Engelliler Meclisinin engellilerin hayatını daha da kolaylaştırmak için çalıştığını, bu kapsamda hazırladıkları birçok teklifin Denizli Büyükşehir Belediyesinde değerlendirilerek hayata geçirilmeye çalışıldığını anlatan Değirmenci, “Denizli Engelli dostu bir şehir. Kaldırım yüksekliğinden, toplu taşımada kullandığımız araçların engelli rampasına, eğitim çalışmalarından engelli istihdamına kadar birçok konuda engelli kardeşlerimizi hayatın içine daha fazla katmak için çalışıyoruz. Hayata küsmüş evde oturan engelli kardeşlerimiz değil, onların eğitimin, kültürün, istihdamın ve hayatın tam içerisinde olmalarını hedefliyoruz” dedi.

 

Mevcut Başkan Güngör yeniden seçildi

 

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Divan Başkanlığını Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’nin yaptığı genel kurulda tek aday olan mevcut Başkan Sevil Güngör yeniden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığına seçildi.

EngellilerMeclisi'ndeseçimheyecanı
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı
Vali Coşkun: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe örnek olmuş bir liderdir"
Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı
Denizli’de zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama
Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan otomobil uçurumdan aşağıya yuvarlandı
Kuralları hiçe sayan sürücüler kameralara yakalandı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu

Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı

Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti

Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle