MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DTO, ÜYELERİNE YENİ NESİL ÖDEME VE GÜNCEL VERGİ DÜZENLEMELERİNİ ANLATTI

Ana SayfaDtoDTO, ÜYELERİNE YENİ NESİL ÖDEME VE GÜNCEL VERGİ DÜZENLEMELERİNİ ANLATTI
DTO, ÜYELERİNE YENİ NESİL ÖDEME VE GÜNCEL VERGİ DÜZENLEMELERİNİ ANLATTI

Denizli Ticaret Odası (DTO), üyeleri ile serbest muhasebeci mali müşavirlere yönelik Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz Mevzuatı ve Güncel Vergi Düzenlemeleri Bilgilendirme Toplantısı yaptı. Denizli Defterdarlığı, Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası ve Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) iş birliği ile gerçekleştirilen toplantı yoğun ilgi gördü.

24 December, 2024, Tuesday 10:18 1055
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

DTO hizmet binasındaki Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz Mevzuatı ve Güncel Vergi Düzenlemeleri konulu bilgilendirme toplantısına DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı ile Denizli Defterdarı Mustafa Özdemirci’nin yanı sıra Gelir İdaresi Grup Müdürleri Fatih Erdoğan, Recep Ömeroğlu ve Yusuf Malkoç, DESOB Başkan Vekili ve Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, Denizli Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Erol Tüzen, Denizli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yakup Güleç, Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak, Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, Bekilli Esnaf Odası Başkanı Gökhan Parmaksız, Buldan Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kulalı, Çivril Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan, Güney Esnaf Odası Başkanı Soner Özdemir ve Tavas Terziler Odası Başkanı Mehmet Ali Bilal, Denizli SMMM Odası yetkilileriyle çok sayıda iş insanı katıldı.

Toplantının açış konuşmasını DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Aracı yaptı. Odanın çalışmaları ve hizmetleri hakkında üyeleri ile konuklarını bilgilendirmeler yapan Başkan Yardımcısı Aracı, “Değerli konuklar, daha önce de üyelerimizi sektörel güncel gelişmelerden ve düzenlemelerden haberdar etmek için çok sayıda etkinlik gerçekleştirdik. Katılım yine bugün ki gibi hep yoğundu. Talep oldukça da hem bu tür toplantıları hem de ücretsiz sektörel, kişisel ve mesleki gelişim eğitimlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Üyelerimizin kendilerini güncelleyerek ve geliştirerek günümüzün şartlarına hızla uyum sağlamalarını ve rekabet güçlerini korumalarını önemsiyoruz. Bunun için gereken organizasyonları da genelde yine bu türde iş birlikleri ile kamu kurum ve kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla yapıyoruz. İnternet sitemiz, üye gruplarımız ve kurumsal sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla da duyurularını sizlere ulaştırıyoruz. Lütfen takip edip ilgi göstermeye devam ediniz” dedi.

“Yeni uygulamalar iş yükünü azaltacak”
Denizli Defterdarı Mustafa Özdemirci ise yeniliklerle hem mükelleflerin hem de onların mali yükümlülüklerini takip eden serbest muhasebeci mali müşavirlerin iş yükünün azalacağını düşündüklerinin altını çizerek, “Görevlerimizden biri de ticaret erbabı ile iş insanlarımız arasındaki rekabet eşitsizliğini ortadan kaldırmaya yönelik uygulamalar yapmak. Yeni nesil cihazlarımızla ilgili düzenlemeyi de bu kapsamda değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz ağustos ayındaki kanuni düzenlemelerle beraber belge düzenine uymayan mükelleflerle ilgili cezalarda yeni uygulamalar başladı. Önümüzdeki günlerde bununla da ilgili bir bilgilendirme toplantısı yapacağız. Bugün ki de bunların ilkidir. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etkinlik açış konuşmalarının ardından Gelir Uzmanı Hüseyin Pamukoğlu’nun sunumuyla sürdü. Pamukoğlu, salondakileri yeni düzenlemenin nasıl yürütüleceği hakkında bilgilendirdi. Sunumun ardından salondakiler yetkililere merak ettikleri konular hakkındaki sorularını yöneltti.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli için kapsamlı turizm yol haritası belirlendi
Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti
Denizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu
Afyon’da Gelişim Ligi maçına verilen saha tepkilere neden oldu
DENİZLİ SU ZİRVESİ İLE SUYUN GELECEĞİ İÇİN ORTAK SORUMLULUK VURGUSU
DSO’DA YILIN SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Komşusunu darp eden sivil memur hakkında soruşturma açıldı
Fidanlar çınarlarla buluşuyor, nesiller arası gönül köprüsü kuruluyor
Merkezefendi’nin festivali soğuk kış günlerini ısıtıyor
Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti
Tüp mide ameliyatı hastalara konfor ve ağrısız bir tedavi imkanı sunuyor
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Sırıklı sakinlerinden 2 bin kişilik keşkek hayrı
Heykel çalışması ‘Döngü’ sergilenmeye değer görüldü
Eğitim Bilimci Paşayev, Azerbaycan’da kariyer fırsatlarını keşfetme yöntemlerini anlatacak
DTO komite ve meclis üyeleri ortak istişare toplantısında buluştu
Buldan Gençlik Merkezinde mini hayvanat bahçesi kuruldu
Buz Pateni Pisti gençlerin yeni buluşma noktası oldu
Ebe anne doktor oğluyla birlikte şifa dağıtıyor

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı

TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor

DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle