MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DTO, TÜRK-ALMAN SANAYİ VE TİCARET ODASI İLE PROTOKOL İMZALADI ALMANYA’DA YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE REHBER OLACAK YÖN ÇİZECEK

Ana SayfaDtoDTO, TÜRK-ALMAN SANAYİ VE TİCARET ODASI İLE PROTOKOL İMZALADI ALMANYA’DA YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE REHBER OLACAK YÖN ÇİZECEK
DTO, TÜRK-ALMAN SANAYİ VE TİCARET ODASI İLE PROTOKOL İMZALADI ALMANYA’DA YATIRIM YAPMAK İSTEYENLERE REHBER OLACAK YÖN ÇİZECEK

Denizli Ticaret Odası (DTO) ile Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası (TD-IHK) arasında iş birliği protokolü imzalandı. Buna göre, Almanya’da iş kurmak isteyen iş insanları DTO’ya gelip teşvik ve mevzuatlarla ilgili bilgiler alarak Almanya’daki yatırımlarına yön çizebilecekler. Amaçlarının iki ülke arasındaki ticari ilişkileri artırmak olduğunu belirten DTO Başkanı Uğur Erdoğan, “Üyelerimizin her zaman destekçisiyiz. Ülkemizden ve şehrimizden Almanya’ya yatırım yapmak isteyen firmalarımız, Denizli Ticaret Odamızda kuracağımız ofisten bilgi alarak yönlerini belirleyecekler ve nasıl bir süreci takip edeceklerini bilecekler. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Başkan Erdoğan, fuarda stant açan Denizlili firmaları da yalnız bırakmadı.

10 January, 2024, Wednesday 08:58 734
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ile Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası Genel Sekreteri Okan Özoğlu; Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanvekili Denizli Milletvekili Şahin Tin’in de katılımıyla, TD-IHK Temsilcilik Ofisinin Kurulması ve İşletilmesi Protokolü’nü imzaladı. Protokole göre, DTO hizmet binasında TD-IHK Temsilcilik Ofisi açılacak; Almanya’da yatırım yapmak isteyenlere ücretsiz rehberlik hizmeti sağlanacak ve ayrıntılı bilgi verilecek.

Başkan Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında protokolün önemine işaret etti. Erdoğan, “Almanya’da yatırım yapmak isteyen firmalarımız, öncelikle odamızdan teşvik veya mevzuatlarla ilgili bilgi alabilecekler. Yatırım planlamalarını, Alman Türk Sanayi ve Ticaret Odası yetkililerimizin yönlendirmeleri sonrasında oluşturabilecekler. Bu arada Denizli’den bir firmamız da Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası’na üye oldu. Bunu da önemsiyoruz; devamının gelmesini diliyoruz. Amacımız ticaretimizin artması ve ekonomimize katkı sağlamaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

İmza töreni sonrasında heyet, DTO Önceki Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Murat Can'ı, Almanya'nın Hanau Maintal bölgesinde açtığı yeni işletmesi Mufe Mobel Küchen Center'da ziyaret ederek işleri ve sektörleri hakkında bilgi aldı.

110 KİŞİLİK DTO HEYETİ, TD-IHK’DE GURBETÇİ İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU

Denizli Ticaret Odası, Almanya’nın Frankfurt şehrindeki Uluslararası Ev Tekstili Fuarı Heimtextil 2024’e yönelik organizasyonu kapsamında, üyelerinden oluşan 110 kişilik bir heyeti, Türk-Alman Sanayi ve Ticaret Odası’nın (TD-IHK) ev sahipliğinde ağırladı. Kafile, TD-IHK’deki toplantıda, gurbetçi iş insanlarıyla bir araya geldi. Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Messe Frankfurt Yönetim Kurulundan Tüketim Malları ve Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı Stephan Kurzawski ile TD-IHK Genel Sekreteri Okan Özoğlu, konuklarına yurt dışında iş kurma ve iş birliği sağlamayla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Heyettekiler de merak ettikleri konularda uzman ve yetkili isimlere sorma imkânı yakaladı.

Etkinlik, heyetin günün anısına çektirilen toplu haldeki fotoğrafıyla sona erdi. DTO kafilesi, Heimtextil Fuarı’na da giderek sektörlerindeki yenilikleri ve yeni ürünleri yerinde görüp inceledi.

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNİN HER DAİM YANINDA

Başkan Erdoğan, Heimtextil Fuarı’nda stant açan üyelerini de yalnız bırakmadı; tek tek ziyaret ederek sektörleri, işleri ve fuarla ilgili düşüncelerini dinledi. Denizlili ihracatçı iş insanları ile çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar diledi. Firmaların sahipleri ile yetkilileri de Başkan Erdoğan’a ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Erdoğan’a, DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya ile DTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Taşevli eşlik etti.Denizli Milletvekili Tin de DTO Başkanı Erdoğan ile heyetini yalnız bırakmadı; iş insanlarının sektörleriyle ilgili beklentilerini, görüşleri ile önerilerini ve taleplerini aldı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BEYTULLAH ŞAHİN

BEYTULLAH ŞAHİN

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Büyükşehir DESKİ’den Acıpayam’a 30 milyon TL’lik yatırım
BAŞKAN ERTEMUR DURMAK BİLMİYOR: YENİ YILIN İLK MESAİSİ SAHADA BAŞLADI
Büyükşehir’le tarih yolculuğu: Lykos Vadisi ilk kez bu kadar yakın
Başkan Arslan Çameli esnafı ile bir araya geldi
Denizli AK Parti'nin üye sayısı 131 bin 917'ye ulaştı
Çinli turistlere vize muafiyeti Denizli turizmi hızlandıracak
Denizli umre kafilesi Medine'de manevi dolu bir gün yaşadı
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülü
Devrilen traktör sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı
Yalnız yaşayan 93 yaşındaki kadın, yangın sonucu yaşamını yitirdi
Denizli Büyükşehir’den hizmet filosuna 100 yeni araç
Isınma desteği müracaatları başladı
MERKEZEFENDİ HALK ŞARKÜTERİ İLE UYGUN FİYATLI SÜT ÜRÜNLERİ
Denizli 2026'ya coşkuyla girdi
Karşı şeride geçen otomobil şarampole yuvarlandı
Kırmızı ışık ihlali yapan mikser ortalığı savaş alanına çevirdi; 5 yaralı
DENİZLİ SANAYİ ODASI YENİ YIL İLANI
DTO YENİ YIL İLANI
Başkan Çavuşoğlu’ndan yeni yıl mesajı
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI ALİ RIZA ERTEMUR’DAN 2026 MESAJI

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

ÜRETİMİN, İSTİKRARIN VE ORTAK AKLIN YILI OLSUN

DENİZLİ EKONOMİSİ, YILI GÜÇLÜ VERİLERLE KAPATIYOR

Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı

TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle