MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DTO, Denizli’nin nitelikli kadın ve erkek işgücüne katkısı devam ediyor

Ana SayfaDtoDTO, Denizli’nin nitelikli kadın ve erkek işgücüne katkısı devam ediyor
DTO, Denizli’nin nitelikli kadın ve erkek işgücüne katkısı devam ediyor

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) Avrupa Birliği (AB) Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının desteklediği “Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İşgücü için Teşvik Edilmesi” projesinin ücretsiz eğitimleri devam ediyor.

14 March, 2024, Thursday 10:13 708
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Avrupa Birliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın destekleriyle başlattıkları FoW ve NEET Pro Projeleri kapsamındaki Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS), İstatistiksel Veri Analizi, Kapasite Geliştirme ve Uygulamalı Teknik Eğitimlerden faydalanan kursiyerleri ziyaret etti. Uzman eğitimciler ve kursiyerlerle görüşerek eğitim süreci hakkında bilgi alıp, başarılar diledi.
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, hizmet binalarında ücretsiz verilen eğitimlere katılan kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerleri ve uzman eğitimcileri dinledi; eğitim süreciyle ilgili görüşlerini aldı. Katılımcılara başarılar diledi.

Başkan Erdoğan, eğitimleri yerinde görüp inceledi
Başkan Erdoğan’ın bizzat ziyaret ettiği DTO’nun Avrupa Birliği (AB) Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (Neet Pro) kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği Denizli’deki Ne Eğitimde Ne İstihdamdakiler İşgücüne Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) İle Dahil Oluyor Projesi’nin pratik ve uygulamalı ücretsiz mesleki gelişim eğitimleri de büyük ilgi görüyor.
Odadaki ücretsiz kurslara ve DTO’nun Geleceğin İnsana Yakışır İşlerinin Denizli’de Nitelikli Kadın ve Erkek İş Gücü İçin Teşvik Edilmesi Projesi’nin açılış toplantısına katılan iş sahibi olmak isteyen üniversite mezunu gençler, Başkan Erdoğan’a kendilerine gösterdiği ilgi ile sağladığı destekten dolayı teşekkür etti.

“DTO, bir eğitim kurumu gibi çalışıyor”
Başkan Erdoğan, iş dünyasının beklentileri doğrultusunda gençlerin kişisel ve mesleki gelişimleri için gerekli eğitimler ile destekleyici faaliyetlerine kesintisiz devam edeceklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne gençlerle kadınların iş sahibi olmasını ve istihdama katılmasını, çalışanların nitelikli elemanlar olmasını önemsediklerini de ifade etti. Erdoğan, “Denizli Ticaret Odası olarak, eğitime büyük önem veriyoruz. İş dünyamızın ihtiyaç duyduğu eğitimlerin yanı sıra gençlerimizin kendilerini geliştirmelerine yönelik de ücretsiz eğitimler düzenliyoruz. İnsanımızın, gençlerimizin istihdama katılmaları ve aranan nitelikli çalışanlar olmaları, kalkınmamıza katkı koymaları için her türlü imkânı sağlıyor, ellerinden tutuyoruz. Var gücümüzle sadece üyelerimiz için değil onlar için de çalışarak Denizli'mizin yarınlarını inşa ediyoruz. Odamız, adeta bir eğitim kurumu gibi çalışıyor. Desteklerimiz ile eğitimlerimizi önemli ölçüde artırdık, bu yöndeki faaliyetlerimizi artırarak ekonomimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YUSUF ENES ARSLAN

YUSUF ENES ARSLAN

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

DTO, Denizlili kadın girişimcileri buluşturdu
Denizli’de yağışların gecikmesi nedeniyle dua ve hayır yapıldı
Güzelleştirmeden sağlığa büyük hizmet
Uyanık sürücü yaptığı düzenekle plakasını gizledi
DTO üyelerine Macaristan'daki yeni pazar imkanları tanıtıldı
Denizli Kitap Fuarı bu yıl da dopdolu Onur konuğu Tuna Kiremitçi olacak 200 yayınevi, yüzlerce yazar
Denizli İdman Yurdu’nun 8 oyuncusuna bahis cezası
Denizli Büyükşehir’den hayat kurtaracak örnek proje Denizli’de ücretsiz HPV aşısı dönemi başlıyor
Başkan Tefenlili’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Denizli havacılık ve savunma sanayisinde tedarikçi olma yolunda ilerliyor
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Acil Durum Hastanesine taşınma planlamaları yerinde değerlendirildi
Denizli İdman Yurdu’nda maça çıkabilecek oyuncu sayısı 13’e düştü
Denizli OSB’de 5S ve Güvenli Davranış eğitimi düzenlendi
Babadağ duvar resimleriyle güzelleşiyor
MERKEZEFENDİ’DE GRAFİKSEL ÇİZİM KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI
Öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi
Denizlili ev tekstili üreticileri Los Angeles’ta yeni ticaret köprüleri kuruyor
Merkezefendi ve Honaz belediyeleri 'Kardeş Şehir' protokolü imzaladı
Başkan Kumral, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Babadağlılara iletti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı

TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Denizli’de Dijital Dönüşüm Ekosistemi güçleniyor

DTO, KOBİ’ler için bir ilke daha imza attı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle