MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DTO BAŞKANI ERDOĞAN, ZİRAAT BANKASI İLE PROTOKOL İMZALADI

Ana SayfaDtoDTO BAŞKANI ERDOĞAN, ZİRAAT BANKASI İLE PROTOKOL İMZALADI
DTO BAŞKANI ERDOĞAN, ZİRAAT BANKASI İLE PROTOKOL İMZALADI

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan ile Ziraat Bankası Denizli Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Erhan Tekin, TOBB ve Ziraat Bankası iş birliğiyle hazırlanan Tedarik Zinciri Finansman Programı kapsamındaki Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı’nın DTO üyelerine yönelik protokolünü imzaladı.

17 December, 2020, Thursday 09:37 14134
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın katılımlarıyla tanıtılan “Tedarik Zinciri Finansman Programı” kapsamında, Ziraat Bankası tarafından “Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” adı altında bir finansman kaynağı uygulamaya koyuldu. Ziraat Bankası Denizli Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Erhan Tekin, bankanın Girişimci Şube Müdiresi İmren Özek, Denizli Şube Müdürü Engin Çekici ve Müşteri İlişkileri Yetkilisi Hüseyin Ekiz ile, DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ı ziyaret ederek, programla ilgili protokolü imzaladı. Bu sayede, alıcılar ile satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kuruldu.

AYRINTILI BİLGİ, ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİ İLE BANKANIN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNDEN ALINABİLECEK

Protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını temenni eden Ziraat Bankası Denizli Bölge Yöneticiliği Satış ve Performans Yöneticisi Erhan Tekin, “İsteyenler, detaylı bilgi ve ilgili üründen hem ÜİY-POS müşterisi, hem de Bankkart Başak müşterisi olarak yararlanmak için en yakın Ziraat Bankası şubesine veya varsa müşteri temsilcilerine başvuruda bulunabilirler. Üyelerinize, önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN ERDOĞAN: “HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN”

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan da, imzanın ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ve Ziraat Bankamızın iş birliğiyle hazırlanan Tedarik Zinciri Finansman Programı kapsamındaki Güvenli Ticaret Sistemi-Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolümüzü imzaladık; Denizli Ticaret Odamızın üyelerine hayırlı ve uğurlu olsun. Üyelerimize, önemli bir avantaj sağladık. Bu sayede, alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkıyor; alıcılar açısından ürün ve hammaddeye daha hızlı ve kolay ulaşma imkânı tanınıyor. Ayrıca, satıcıların hem tahsilat riskini ortadan kaldırıyoruz hem de POS’ta piyasa koşullarına göre daha uygun maliyetle finansman ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyoruz” dedi.

DTO ÜYELERİNE, ÖZEL FİYATLAMA VE VADE AVANTAJI SAĞLIYOR

Denizli Ticaret Odası üyelerine, iş yeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulan uygulamayla, alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabilecekler. Sisteme katılacak alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yaparak, bu sayede iş hacimlerini de arttırabilecekler.

DTOBAŞKANIERDOĞANZİRAATBANKASIİLEPROTOKOLİMZALADI
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ
Denizli Ata’sını karşılamaya hazırlanıyor
Başkan Çavuşoğlu’ndan Atatürk’ün Denizli ziyaretinin yıldönümüne anlamlı mesaj
Güvenlik önlemleri alınmadan traverten taşıyan kamyona 25 bin lira ceza kesildi
Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı
İş için şehir dışına çıkan koca, döndüğünde evini boş buldu
Denizli'de ulaşım desteğinde başvurular 8 Şubat'ta sona eriyor
Denizli’nin ocak ayı ihracatı 370 milyon dolar oldu
Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"

Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ

DTO Başkanı Erdoğan; "İhracatçı sayımızı çoğaltarak üretimimizi artırmayı hedefliyoruz"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle