MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Ana SayfaDenizli GündemDenizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu
Denizli'de kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesi ve erkek arkadaşı tarafından darp edildiği iddia edilen 7,5 aylık bebek, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İç kanaması olduğu ve vücudunda çok sayıda kırık bulunduğu tespit edilen bebek devlet tarafından koruma altına alınırken, olaya ilişkin anne ve erkek arkadaşı gözaltına alındı.

24 December, 2025, Wednesday 12:34 463
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Antalya'da başlayan ve Denizli'de dehşetle sonlanan olaylar zinciri, bir bebeğin yaşam mücadelesine dönüştü. Edinilen bilgilere göre, Antalya'da Murat Seçen ile 5 yıllık dini nikahlı birlikteliği sona eren G.B., iki çocuğundan büyüğünü babaannesine bırakarak 7,5 aylık oğlu U.C.S. ile birlikte Denizli'ye yerleşti. Denizli'de bir eğlence mekanında çalışmaya başlayan G.B., burada H.C.P. isimli şahısla tanıştı. İddiaya göre, olay gecesi G.B. ve erkek arkadaşı H.C.P.'nin eve alkollü bir şekilde geldikleri iddia edildi. Evde henüz bilinmeyen bir nedenle 7,5 aylık U.C.S. darp edildi. Bebeğin durumunun kötüleşmesi üzerine anne G.B. ve H.C.P., bebeği Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürdü. Hastaneye gelen anne G.B. ve erkek arkadaşı H.C.P. merdivenden düştü dedi. Belli bir süre sonra anne G.B. hastane polislerine gerçeği anlatarak erkek arkadaşı H.C.P.'den şikayetçi oldu. Hastaneye sevk edilen polis ekipleri, anne G.B. ve erkek arkadaşı H.C.P.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, ağır yaralı bebek devlet korumasına alındı. Talihsiz bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Yapılan tetkiklerde 7,5 aylık U.C.S.'nin kafatasında ve kaburgalarında kırıklar olduğu, ayrıca iç kanama meydana geldiği tespit edildi.

Antalya'da ikamet eden baba Murat Seçen ise olayı duyduktan sonra Denizli'ye geldi. Devlet tarafından koruma altına alınan bebeği göremeyen baba Murat Seçen, "Çocuğumun velayetini almak istiyorum. Bir tane çocuğumu bakıyorum, ikincisini de her türlü bakarım. Benim durumum yerinde. Eski eşimin yeni sevgilisi çocuğumu dövüyor. Devlet cezasını bana kesiyor. Benim bu darpla hiçbir alakam yok. Devlet korumaya alıyor ve çocuğumu göremiyorum" dedi.

"Çocuğum daha 7,5 aylık, adaletin yerini bulmasını istiyorum"
Çocuğunu darp edildikten sonra hastaneye gelen baba Murat Seçen, "Antalya'da tanıştığım G.B. ile imam nikahlı olarak 5 yıldır evliydim. 4 ay önce ise ayrıldım ve G.B. 2 tane çocuğa bakamayınca büyük çocuğumu anneme verdi. Büyük çocuğuma annem bakıyor, küçük çocuğuma ise sevgilisi ve eski eşim bakıyor. Kendileri bir eğlence mekanında çalışıyorlar. Alkollü bir şekilde gece eve geliyorlar. Çocuğumu maddeli ve alkollü bir şekilde darp ediyorlar. Darp ettikten sonra hastaneye düştü diyerek getiriyorlar. Hastanede vicdan yapan eski eşim, sevgilisini polise şikayet ediyor. Ardından ikisi de tutuklanıyor. Çocuğum şu anda hastanede yatmakta. İç kanaması var, kaburgaları kırık, kafatası kırık. Çocuğum daha 7,5 aylık, adaletin yerini bulması lazım" diye konuştu.

"Çocuğumun velayetini almak istiyorum"
Küçük çocuğunun velayetini almak istediğini ifade eden ve çocuğunu görmek istediğini belirten Seçen, "Çocuğum daha 7,5 aylık. Ben çocuğumu merak ediyorum. Hiç kimse yardımcı olmuyor. Gerekli birimlerin de yardımcı olmasını istiyorum. Çocuğumun velayetini almak istiyorum. Bir tane çocuğumu bakıyorum, ikincisini de her türlü bakarım. Benim durumum yerinde. Eski eşimin yeni sevgilisi çocuğumu dövüyor. Devlet cezasını bana kesiyor. Benim bu darpla hiçbir alakam yok. Devlet korumaya alıyor ve çocuğumu göremiyorum" dedi.

"Bunu yaşatan herkesin en ağır şekilde ceza almasını istiyorum"
Olayın ardından torununu merak ettiğini ve bunu yaşatanların en ağır şekilde ceza almasını istediğini belirten Satı Tör, "Akşam anneannesi beni aradı. Küçük torunumun yoğun bakımda olduğunu söyledi. Oğlumun eski eşinin erkek arkadaşı torunuma darp ediyor. Çok merak ediyorum ama göremiyorum. Devlet koruma altına almış ama bize göstermiyorlar. Ben torunuma bakmak istiyorum. Şuan hastanedeyiz, torunumun durumunu bilmiyorum. Torunum daha 7,5 aylık ve şu anda yoğun bakımda. Bunu yaşatan herkesin en ağır şekilde ceza almasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu

İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi

Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle