MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK’İN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

Ana SayfaKültür SanatDENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK’İN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI
DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK’İN “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” MESAJI

Tarihin her safhasında hür ve onurlu yaşamaktan asla taviz vermeyen asil milletimizin yüreğindeki üstün cesaretle canından aziz bildiği vatanı, bayrağı ve istiklali uğrunda yedi düvele karşı cansiperane mücadeleyle kazandığı kurtuluş savaşı neticesinde ilan edilen Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu, hep birlikte yaşıyoruz.

28 October, 2022, Friday 11:00 748
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Tarihin her safhasında hür ve onurlu yaşamaktan asla taviz vermeyen asil milletimizin yüreğindeki üstün cesaretle canından aziz bildiği vatanı, bayrağı ve istiklali uğrunda yedi düvele karşı cansiperane mücadeleyle kazandığı kurtuluş savaşı neticesinde ilan edilen Cumhuriyetin 99. yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu, hep birlikte yaşıyoruz.

Bin yıllardır kahraman ecdadımızın mücadelesine ilham kaynağı olan özgürlük ve bağımsızlık ruhu, aziz milletimizin iradesini esaret altına almak ve ülkemizi parçalamak isteyen güçlere karşı, dün olduğu gibi bugün de en önemli gücümüzdür.  

Cumhuriyet, bizleri esarete mahkûm etmek isteyenlere karşı bir ve beraber olarak sapasağlam ayakta olduğumuzu haykırışımızın adı ve küllerinden yeniden doğan bir milletin diriliş destanıdır. Aynı zamanda muasır medeniyet seviyesine ulaşmanın bir yolu olarak benimsediğimiz Cumhuriyet, kadim bir medeniyete sahip olan bizlerin her alanda ilerlememizi ve dünya sahnesinde söz sahibi, güçlü bir devlet olmamızı sağlayan ve ilelebet payidar kılacağımız en önemli değerimizdir.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK: “Türk milletinin karakteri yüksektir. Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Çünkü, Türk milleti millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir.” diyerek istiklalini ve cumhuriyetini müdafaa mecburiyetine düştüğünde, vazifeye atılmak için içinde bulunduğu vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmemeyi kendine şiar edinmiş necip milletimizin sahip olduğu ve nesiller boyu aktarılacak olan millî şuura dikkat çekmiştir.

Şehit ve gazilerimizin yazdıkları destanları okumak ve okutmak gayesiyle hareket eden bizler, onların fedakârlıkları karşısında yapılabilecek en anlamlı teşekkürün; bizlere emanet ettikleri bağımsızlığa, egemenliğe ve cumhuriyetimize sahip çıkmak olduğuna inanıyoruz. Şehitlik-gazilik mertebesine ulaşmış, kanlarıyla bayrağımıza al rengini vermiş tüm kahramanlarımıza layık olarak milletimizin pak sinesinde bir zerre yer kaplayabilmek için bıkmadan, yorulmadan çalışmaya ilelebet devam edeceğiz.

Bugün bizler de millet olarak, atalarımızdan aldığımız tarihi mirasın sorumluluğunu hissederek maziye sahip çıkan, bugünü kavrayan ve geleceğe ışık tutan; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ve yorulmaksızın ilerleyen, ilme-irfana sahip, iman dolu göğüslerinde vatan-bayrak aşkını barındıran gençler yetiştirmek mecburiyetindeyiz.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, kahraman silah arkadaşlarını, istiklalimiz, birlik ve beraberliğimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor, necip milletimizin “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı”nı en içten duygularımla kutluyorum.

denizlivalisiatik
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
KÜLTÜR SANAT

BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı

Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

SANATSEVERLER CELAL GÜNAYDIN’IN RESİM KOLEKSİYONU SERGİSİNDE BULUŞACAK

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle