MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli Ersen Atan Eğitim Kurumlarının özel öğrencisi YKS’de Türkiye 313.’sü oldu

Ana SayfaDenizli GündemDenizli Ersen Atan Eğitim Kurumlarının özel öğrencisi YKS’de Türkiye 313.’sü oldu
Denizli Ersen Atan Eğitim Kurumlarının özel öğrencisi YKS’de Türkiye 313.’sü oldu

Denizli Ersen Atan Eğitim Kurumları Bereketler Şubesinin görme engelli öğrencisi Feyzanur Kaya, Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) büyük bir başarıya imza attı. Tüm engelleri aşan Feyzanur, sınavda derece yaparak Türkiye 313.'sü oldu.

20 August, 2024, Tuesday 16:23 598
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

2016'dan bu yana Denizli'de eğitim camiasında ailelere ve öğrencilere hizmet veren Ersen Atan Eğitim Kurumları, şehrin eğitim kalitesine değer katmaya devam ediyor. Topluma nitelikli ve vasıflı bireyler yetiştiren Ersen Atan Eğitim Kurumları, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilklerine sahip çıkan vizyoner yapısıyla her sene yüzlerce öğrencisini mezun edip, başarı zirvesine ulaştırıyor.

Geleneğine sadık kalan Ersen Atan Eğitim Kurumları, bu sene de yüzlerce öğrenciyi hayalindeki üniversiteye kavuşturarak hem öğrencilerini hem de ailelerini mutlu etti. Geride kalan eğitim öğretim sezonunda 617 öğrencisini mezun eden Ersen Atan Eğitim Kurumları, onlarca öğrencisinin tıp, dişçilik, yapay yazılım, yazılım mühendisliği, pilotluk, hukuk, psikoloji, yabancı dil, mütercim tercümanlık ve öğretmenlik gibi bölümleri kazanmalarına destek oldu. Eğitimin yanı sıra öğrencilerine rehberlik de yapan kurum, binlerce başarı öyküsünün altına imzasını attı.

Feyzanur’ub başarısı ayrı bir mutluluk kaynağı oldu
Ersen Atan Eğitim Kurumlarının bu yılki başarı serüvenini, diğer yıllardan farklı ve özel kılan en önemli unsur, görme yetisi olmayan öğrenciye bütün imkanlarını seferber ederek bir üniversiteyi kazandırmak oldu. Manevi ve akademik görev üstlenen ve de bunu başarıyla taçlandıran Ersen Atan Eğitim Kurumlarının görme engelli öğrencisi Feyzanur Kaya YKS’de Türkiye 313.’sü olarak Psikoloji Bölümünü kazandı.

Kurum olarak geleneklerine bağlı olduklarını ifade eden Ersen Atan Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ersen Atan, “Çok mutlu ve gururluyuz. Bu sene de üstlendiğimiz görevi başarıyla tamamladık. Ailelerimizin ve çocuklarımızın bize olan itimadını bir kez daha doğrulttuk, güvenlerini bir kez daha tazeledik. Başta Feyzanur Kaya olmak üzere bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyoruz" dedi.

7 yıllık emek başarıyla taçlandı
7 yıldır Feyzanur Kaya ile beraber çalıştıklarını ifade eden Ersen Atan Eğitim Kurumları Genel Eğitim Koordinatörü Kamil Vüsal Paşayev de “Kapımızdan içeriye minik bir kız çocuğu olarak ayak basan Feyzanur Kaya'yı bugün üniversiteye bir hanımefendi olarak gönderiyoruz. Bu başarı, görme engeli olan ama hiç bir zaman bunu engel olarak görmeyen bir kızımızın hikayesidir. Daha doğrusu bu hikayenin başlangıcıdır. Ardını Feyzanur Kaya ve onun gibi fiziksel engeli olan gençlerimiz yazacak" dedi.

Gençlere "Engelleri basamak olarak kullanalım, su gibi olalım ve her koşula uyum sağlayarak akıp yolumuzu bulalım" tavsiyesinde bulunan Paşayev, üniversite kazanan bütün öğrencilere başarılar diledi.


Elde ettiği başarıda pay sahibi olan Ersen Atan Eğitim Kurumlarına teşekkür eden Feyzanur Kaya ise duygularını şu sözlerle paylaştı:
"Çok mutluyum. Bu süreçte bana emek veren, destek olan başta ailem olmak üzere Ersen Atan Eğitim Kurumlarına, öğretmen kadrosuna, bireysel benimle ilgilenen öğretmenlerime ve herkese çok teşekkür ediyorum, iyi ki varlar"

Feynanur Kaya akranlarına ve engeli olan insanlara; "Mücadele edin ve asla vazgeçmeyin! Azimle, çabayla ve sabırla her şey mümkün. Üniversite hayatım boyunca engeli olan insanlara örnek ve ilham kaynağı olmaya çalışacağım" diyerek seslendi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yılbaşı Festivali ile Denizli bir başka güzel
KIŞ FESTİVALİ’NDE EĞLENCE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
DENİZLİ EKONOMİSİ, YILI GÜÇLÜ VERİLERLE KAPATIYOR
Denizli’de sağlıklı hayat merkezlerine MHRS ile kolay erişim
Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli Büyükşehir’den Regaip Kandili’nde gönüllere dokunan ikram
Denizli Büyükşehir’den Regaip Kandili’nde gönüllere dokunan ikram
Yeni yıl coşkusu kadınların el emeğiyle taçlanıyor
Denizli'de esnaflardan Regaip Kandili hayrı
“Çayı Seven Adam” okurla buluştu
Buldan'ın tescilli üzümlerinin yetiştiği asmalar yeni sezona hazırlanıyor
Çameli Belediyesi 1. Kitap Günleri kapılarını açtı
Doğaçlamanın öncüleri tecrübeleri paylaştı
Tavas Belediyesi personel haklarını güçlendiriyor
Başkan Doğan: "Sevgi, saygı ve gönül birliğinin pekişmesi için hep birlikte çaba göstermeliyiz"
Solunum cihazının içerisinden 5 kilogram uyuşturucu madde çıktı
Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor
Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi
Denizli Gençlik Merkezi müdürü değişti
Tamirat için çıktığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti
Denizli için kapsamlı turizm yol haritası belirlendi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yılbaşı Festivali ile Denizli bir başka güzel

KIŞ FESTİVALİ’NDE EĞLENCE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yoldan çıkan araç ağaca çarptı; 1 ölü, 1 yaralı

Yeni yıl coşkusu kadınların el emeğiyle taçlanıyor

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle