MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli Büyükşehre karşı imza toplayan esnaf: "Vatandaşın derdini dinlemeyen başkan da oluyormuş"

Ana SayfaDenizli GündemDenizli Büyükşehre karşı imza toplayan esnaf: "Vatandaşın derdini dinlemeyen başkan da oluyormuş"
Denizli Büyükşehre karşı imza toplayan esnaf: "Vatandaşın derdini dinlemeyen başkan da oluyormuş"

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan ‘Otobüs Yolu' projesi, büyükşehir belediyesi ile esnaf ve vatandaşları karşı karşıya getirdi. Düzenlemenin alışveriş ve ticareti biteceğini savunan esnaf, Başkan Çavuşoğlu'nun kendilerini muhatap almadığı gerekçesiyle imza toplamaya başladı. İmzaların ardından yürüyüş yapmaya hazırlanan esnaf, tepkilerini; "Vatandaşın derdini dinlemeyen bir belediye başkanı olabilir mi, oluyormuş" sözleriyle ifade etti.

07 August, 2025, Thursday 18:31 430
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli'de geçtiğimiz günlerde Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kararıyla 'Otobüs Yolu' projesi hayata geçirilme konusunda çalışmalar başlatıldı. Otobüs yolu uygulamasının kentte ilk kez hayata geçirileceği Pamukkale ilçesine bağlı İstiklal Caddesi'nde başlayan çalışmalar, esnaf ve vatandaşları karşısına aldı.
Kentin önemli merkezlerinden olan İstiklal Caddesi'ndeki alışveriş ve ticaret yoğunluğuna dikkat çeken esnaf, uygulamanın günlük işleyişi güçleştireceğini savundu. Denizli'deki otopark sorununa dikkat çeken esnaf ve vatandaşlar, bu uygulamanın var sorunu daha da derinleştireceğini öne sürdü. Yaşanabilecek sıkıntıları anlatmak için karşılarında muhatap bulamadıklarını ve haklı gerekçelerinin görmezden gelindiğini iddia eden esnaf, ileride yaşanabilecek sıkıntılara dikkat çekmek için imza toplamaya başladı. Toplanan imzaları Denizli Valiliği'ne sunacak olan esnaf, izin alınması halinde tepkilerini dile getirmek için yürüyüş yapmaya hazırlanıyor.

"Vatandaşın derdini dinlemeyen bir Belediye Başkanı olabilir mi, oluyormuş"
Büyükşehir Belediye Başkanı'nın hiçbir şekilde esnafın veya vatandaşların bu konuda derdini dinlemediğini ve muhatap bulamadıklarını ifade eden İstiklal Caddesi'nde esnaf olan Kamil Göz, "Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yol ile ilgili uygulayacağı konuda şikayetimiz var. Hiçbir altyapısı yokken buranın trafiğini kapatmanın veya yok etmenin hiçbir anlamı yok. Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu çalışmaları incelemek için geldi. Ama burada hiçbir esnafla konuşmadan kendi bildiğini okuyup çekti gitti. Vatandaşın derdini dinlemeyen bir belediye başkanı olabilir mi, oluyormuş" dedi.

"Esnafla birlikte imza topladık, valilik izin verirse yürüyüş yapacağız"
Esnafla birlikte imza topladıklarını, valilik izin verirse tepkilerini dile getirmek için yürüyüş yapacaklarını belirten Göz, "Burada her hafta pazar oluyor. Pazara arabasıyla gelenler artık gelemeyecek. Zaten ara sokaklardaki yollar çok dar. Kısaca buradaki ekonomiyi bitiriyor. Bunu yapacağım demeden önce altyapının düşünmesi gerekiyordu yani otoparkları düzenlemesi gerekiyordu. Bu durum konusunda şikayetçi olmak için imza topladık. Yaklaşık 300 imza topladık. Yakın zamanda imzaları bildireceğiz. Gerekirse valilik izin tepkimizi dile getirmek ve yapılan yanlıştan dönülmesi için yürüyüşümüzü yapacağız" diye konuştu.
Hayata geçirilmesi planlanan yeni düzenlemeyle birlikte İstiklal Caddesi, gidiş ve geliş yönünde ikiye ayrılarak bir şerit yalnızca toplu taşıma araçlarına tahsis edilecek. Özel araçların bu şeridi kullanmasına izin verilmeyecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor
Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu
Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı
Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı

Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle