MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Denizli Büyükşehirden Buldan’a 170 milyon TL’lik dev kompleks

Ana SayfaDenizli GündemDenizli Büyükşehirden Buldan’a 170 milyon TL’lik dev kompleks
Denizli Büyükşehirden Buldan’a 170 milyon TL’lik dev kompleks

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Buldan ilçesinde içerisinde otogar, gençlik ve kültür merkezi ile sosyal tesis barındıran dev kompleksin temeli atıldı. Dev tesisin 170 milyon liralık bir yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi.

16 February, 2024, Friday 08:49 712
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Buldan ilçesinde hayata geçireceği, içerisinde otogar, gençlik ve kültür merkezi ile sosyal tesis bulunan dev kompleksin temeli törenle atıldı. Programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, meclis üyeleri, davetliler ve ilçe sakinleri katıldı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada Buldan ilçesinin başta tekstil, turizm ve tarım olmak üzere pek çok güzelliği içerisinde barındırdığına ifade etti. Buldan’ın turizme kazandırılan tarihi konaklarının yanı sıra, üzüm, kestane gibi marka değerlerinin bulunduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Bugüne kadar Buldan’ımıza birçok hizmet kazandırdık. Vatandaşlarımızın ayağı, toza çamura değmesin diyerek ilçemize 500 bin metrekare kilit parke taşı, 180 kilometrenin üzerinde asfalt yol yaptık. Bunların yanında sosyal tesisler, halı sahalar, spor alanları inşa ettik, inşa etmeye de devam ediyoruz” dedi.

“Bizler gerçek belediyecilik yapmaya çalışıyoruz”
Mevcut ilçe otogarının Buldan’ın ihtiyaçlarına yanıt vermediğini ifade eden Başkan Zolan, söz konusu proje ile içerisinde toplantı salonlarının da yer aldığı bir gençlik ve kültür merkezi inşa edeceklerini anlattı. Başkan Zolan, “Burada inşallah otogarımız olacak, otoparkımız olacak. Otoparkımız ve üstü inşallah pazar zamanlarında pazaryeri olarak kullanılacak ve 575 kişilik de konferans salonumuzu inşa edeceğiz. İhalemizi yaptık, yapımı başladı ve inşallah 2024’ün sonunda buranın açılışını yapmayı Allah’ım bizlere nasip etsin” diye konuştu. Dev tesisin 170 milyon liralık bir yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Zolan şöyle konuştu: “Bizler gerçek belediyecilik yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar algı belediyeciliği yapmadık, biz eser ve hizmet siyaseti yaptık. Bugüne kadar şehrimize sadece ve sadece hizmet ettik.”

Güler yüzle hizmet
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise, önümüzdeki süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile hizmet destanları yazmaya devam edeceklerini ifade ederek, Buldan’a yakışacak yatırımların hayırlı uğurlu olmasını diledi. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, Buldan’ın sanayisiyle, turizmiyle yarınlara değer katan bir ilçe olduğunu söyleyerek, önümüzdeki 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile güler yüzlü hizmete devam edeceklerini belirtti.

Dualar eşliğinde temel atıldı
Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan Otogar, Gençlik ve Kültür Merkezi’nin temeli atıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra inşaat alanında bir süre incelemelerde bulundu. Öte yandan Başkan Zolan açılış öncesi beraberindekiler ile birlikte Buldan ilçe pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada esnafı da ziyaret eden Başkan Zolan vatandaşların dertlerini dinledi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu
Merkezefendi Belediyesi yeşil alana kaçak yapı iddiasıyla ilgili inceleme başlattı
Atatürk’ün Denizli’ye gelişi çeşitli programlarla kutlandı
Emekli polis çatıdan düşerek hayatını kaybetti
DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"
DTB’DEN MISIR'DA TARIM VE GIDA ODAKLI İŞ BİRLİĞİ HAMLESİ

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı

Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu

Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle