MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Çivril’de Ekrem Başer fırtınası

Ana SayfaDenizli GündemÇivril’de Ekrem Başer fırtınası
Çivril’de Ekrem Başer fırtınası

Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer seçim çalışmaları kapsamında Çivril İlçesi’nde hemşehrileriyle kucaklaştı. Çivril’de 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başer, “Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” dedi.

28 April, 2023, Friday 18:22 602
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer seçim çalışmaları kapsamında Çivril İlçesi’nde hemşehrileriyle kucaklaştı. Çivril’de 7’den 70’e herkesin yoğun ilgisi ile karşılaşan Başer,  “Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Ekrem Başer, 28. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili adayı olarak 14 Mayıs seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Çivril ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Başer, halkın teveccühüne teşekkür etti. Başer Çivril’de ilk olarak Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret ederek, Çivril’e kazandırdığı yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Ak Parti Çivril İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Halit Ertuğrul ve teşkilat mensupları ile bir araya gelen Ekrem Başer, yol arkadaşları ile Denizli ve Çivril için hep birlikte gayret etmeye devam edeceklerini söyledi. Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer Çivril ziyaretinde pazaryeri ve esnafı gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril Ziraat Odası ve Soğuk Hava Deposu’nu da ziyaret eden Başer burada üreticilerin istek ve taleplerini dinledi, gerçekleştirmek istediği projeleri paylaştı. Balçıkhisar ve Haydan mahallelerini de ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaşan Ekrem Başer’e gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Başer'e desteklerini belirten vatandaşlar, kendilerine yönelik yapacağı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“Yarınlarımızın geleceği adına tarihi bir seçimin arifesindeyiz”

Çivrillilere gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür eden AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, “Güzel şehrimizin, her köşesini gezmeye, her gönüle dokunmaya devam ediyoruz. Bugün Çivrilli hemşehrilerim, beni bağrına bastı. İnsanı misafirperver, esnafı samimi Çivrilimiz görülmeye değerdi” dedi. “Yarınlarımızın geleceği adına tarihi bir seçimin arifesindeyiz” diyen Başer, hep birlikte Denizli için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugüne dek eğitimden sağlığa, ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar pek çok güzel ve kalıcı eserlere imza attık. Çivril’de başta Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemiz çok değerli eserlere imza attı. Bu kazanımların korunması ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına aziz milletimiz yine desteğini gösterecektir. Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

 

 

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"

PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI

BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle