MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

CHP Grup Başkanvekili Özel'den 'Erdoğan-Bahçeli görüşmesi' açıklaması

Ana SayfaSiyasetCHP Grup Başkanvekili Özel'den 'Erdoğan-Bahçeli görüşmesi' açıklaması
CHP Grup Başkanvekili Özel'den 'Erdoğan-Bahçeli görüşmesi' açıklaması

CHP Grup Başkanvekili Özel, Erdoğan-Bahçeli görüşmesine ilişkin, "30 dakika; içeriye girme, bağlılıklarını bildirme ve partinin anahtarını teslim edip çıkma süresinden daha fazlası olamaz." dedi.

11 January, 2018, Thursday 15:15 2074
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

TBMM(AA) - CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı görüşmeye ilişkin, "30 dakika; içeriye girme, bağlılıklarını bildirme ve partinin anahtarını teslim edip çıkma süresinden daha fazlası olamaz." dedi.

Özel, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, dün TBMM Genel Kurulunda kendisine "hadi oradan" dediği için uyarı cezası verildiğini anımsattı.

Özel, şöyle devam etti:

"Mecliste dünya kadar harcama yapılıyor. Meclisi kimin yönettiği belli değil. Oğlunun Mecliste makam odası, makam aracı var. Bununla ilgili şikayetler var. Bununla ilgili en ufak bir açıklama yok çünkü bunun gerçek olduğunu Mecliste çalışan herkes biliyor. Ancak kimse İsmail Kahraman'a 'dur' diyemiyor. Ailesinden bireylere Meclis imkanları sağlanıyor."

Özel, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Mecliste tadilatların bitmediğini belirten Özel, "Ne matkap ne balyoz sesi durdu, ne de bir sürü masraf." dedi.

"Apartmana yönetici seçtik 4,5 saat sürdü"

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün bir araya geldiklerini hatırlattı. Özel, Bahçeli'nin, 1,5 yıl önceden desteğini açıklayarak, "Erdoğan'ın 6,5 yılına kefil olduğunu" iddia etti.

Özel, şu görüşlere yer verdi:

"İçeriye girmesi, tokalaşması, çayı çorbası, her şey dahil 30 dakika. Biz Manisa'da apartmana yönetici seçtik 3 yıl önce, 4,5 saat sürdü. Devleti 5 yıl sınırsız yetkilerle yönetecek adama, 1,5 yıl öncesinden yetki veriyor; 'adayım yok' diyor ve 30 dakika sürüyor. 30 dakika; içeriye girme, bağlılıklarını bildirme ve partinin anahtarını teslim edip çıkma süresinden daha fazlası olamaz.

Bizlere sınırsız telefon geliyor, MHP'ye de geldiğini biliyoruz. MHP'nin doğal tabanından 'aldatıldık, kandırıldık, partimizin bu duruma düşmesine üzülüyoruz' şeklinde tepki telefonları geliyor. Bunun MHP yöneticilerine sorulması gerekiyor. 'Genel Merkezin santrali ne durumda?' diye sorulması gerekiyor."

"Masrafları cepten ödesinler"

TBMM Genel Kurulunun arkasındaki odayla ilgili tartışmalara yönelik bir soru üzerine Özel, sorunun sadece oda değil "muhalefete saygısızlık ve yok görme" meselesi olduğunu iddia etti.

Özel, şimdi kendilerine "nerenin, nasıl yapılmasını istersiniz?" diye sorulduğunu belirterek, "Baştan sorsalar iki kere masraf olmazdı. O zaman ilk kararı alanlar bu masrafları cepten ödesinler. O odada iktidar işgalci pozisyonunda. Biz o odayı dün göstermeseydik 'muhalefet nasıl istiyorsa öyle değişiklik yapalım' diyecekler miydi? Oldu bitti olacaktı. 'Çökme tehlikesi var' diyorlar. Biz kendimizi kaçırdık ama Meclis personeli o tehlikenin altında. İnsaf mı vicdan mı?" dedi.

Muhabir: Alp Özden

CHPGrupBaşkanvekiliÖzel'den'Erdoğan-Bahçeligörüşmesi'açıklaması
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı
Vali Coşkun: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe örnek olmuş bir liderdir"
Süt toplama merkezine giden kadın kullandığı traktörün altında kaldı
Denizli’de zehir tacirlerine operasyon: 21 tutuklama
Hurdaya dönen araçtan yaralı kurtuldu
Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan otomobil uçurumdan aşağıya yuvarlandı
Kuralları hiçe sayan sürücüler kameralara yakalandı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
Başkan Tefenlili’den 10 Kasım Mesajı
10 KASIM DTO
Denizli Sağlık Müdürlüğü organ bağışında farkındalık oluşturdu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
SİYASET

Fatih Erbakan önce bulvar ziyareti yapacak ardından Çavuşoğlu ile görüşecek

Milletvekili Ün, "İklim kanunu çiftçiye, besiciye darbe vuracak"

Denizli’de CHP 15, AK Parti 3 ve YRP 1 belediye kazandı

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de İYİ Parti seçmenine ittifak talebinde bulundu

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle