MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Çameli bayramda misafirlerini bekliyor

Ana SayfaDenizli GündemÇameli bayramda misafirlerini bekliyor
Çameli bayramda misafirlerini bekliyor

Denizli’nin Çameli ilçesi Emecik Kanyonu, Kibyra Antik Kenti, İmamlar Gediği ve Yaylacık Dağı Paraşüt Pisti gibi gezilmeye değer yerlerin yanı sıra doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla Bayram tatilinde misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

20 April, 2023, Thursday 13:40 597
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

 Denizli’nin Çameli ilçesi Emecik Kanyonu, Kibyra Antik Kenti, İmamlar Gediği ve Yaylacık Dağı Paraşüt Pisti gibi gezilmeye değer yerlerin yanı sıra doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla Bayram tatilinde misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Denizli il merkezine 112 kilometre uzaklığı bulunan ve doğasıyla da turizmin cazip yerlerinden birisi haline gelen tarihi Çameli ilçesi, bayram tatili süresince günübirlik ve konaklamalı yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlamayı bekliyor. Coğrafi ve tabiatı bakımından keşfedilmemiş bir ilçe olan Çameli’nde, her an bir gezi rotasında farklı bir hayvan türü ve bitki türlerine rastlamak mümkün. İlçe sınırları içerisinde birçok ziyaretçi ağırlayan Karaman Gölü, Kolak Gölü ve diğer küçük göllerin yanı sıra henüz yeni keşfedilmiş Emecik Kanyonuna mutlaka uğramalı. İlçede konaklayabileceğiniz dört otel bulunmakta. Dört otelde şehir merkezinde yer almakta. Macera severler ve kampçılar çadır kurmak isterlerse, Çameli Taş Konaklar, Paşa Deresi Mesire alanı, Kolak Gölü Mesire Alanı ve gezi rotalarında uygun bulunan noktalara çadırlarını kurarak güzel manzarasını seyredebilir.

Çameli şehir merkezinde yer alan ve yürüme mesafesinde harika bir mesire alanı bulunuyor. Paşa Deresi Parkı’nda yapılan çalışmada, parka oturma ve yürüme alanları, piknik alanları, çocuk oyun alanı, fitnes alanı, su deposu, aydınlatma ve sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi yapılarak İlçeye gelen yerli ve yabancı misafirleri ağırlıyor. Genellikle Çameli'nin yanında çevre ilçe ve köylerden gelenlerin piknik yaptığı İmamlar Gediği denilen mesirelikte Kurban Bayramı süresince ailenize ve arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebilirsiniz. Çameli Merkezinden 5 kilometre uzaklıktaki bir alanda sessizliğin, huzurun ve çam ağaçlarının içerisindeki bir yaşam alanıdır adeta. Yörük Oturağı Çameli Ovasına ve Çameli ilçesine kuş bakışı manzarasıyla gelenleri büyülüyor. Hem bisikletçilerin hem de doğaseverlerin en sevdiği rotalardan biri ise ormanın içerisinde bulunuyor. Yani yemyeşil bir serüvenin içerisine doğru pedallama imkanı sunuyor. Sazak Kanyonu muhteşem bir treakking parkuru ve kanyonda bir mağara, 3 adet şelale var. Sazak Kanyonu içerisinde yer alan Sazak Mağarası ise görülmeye değer yerlerden birisidir. Kirazlıyayla ve Sazak Mahalleleri arasında Karabayır Çayı üzerinde bulunan sarkıt ve dikitlerden oluşuyor.
(AÖ-MB-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK
Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı

Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı

Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"

PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle