MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Ana SayfaDenizli GündemBüyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Büyükşehir’de Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

“Denizli’yi parmakla gösterilen şehir haline getirdik”Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ bünyesinde çalışan PERAŞ personelinin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Denizli’de yapılan güzellikleri tüm çalışanlarla, el ele kol kola birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Zolan, “Denizli’yi hep birlikte parmakla gösterilen bir şehir haline getirdik” dedi.

03 February, 2023, Friday 11:07 644
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nde çalışan PERAŞ AŞ personelinin Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Öz-Güven-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yalçın, PERAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seval Gebeş ile Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve beraberindekiler katıldı. Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Özdemir, yeni dönem toplu iş sözleşmesini uzun yıllardır olduğu gibi yine birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde imzaladıklarını söyledi. İşçilerin ücretlerinin belirlenmesinde Başkan Zolan’ın imkanları en sonuna kadar zorladığını belirten Özdemir, “Kendisinden Allah razı olsun. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Kardeşlik ve yol arkadaşlığı ruhuyla…

 

Başkan Zolan ise, Denizli’de yapılan güzellikleri tüm çalışanlarla, el ele kol kola birlikte gerçekleştirdiklerini belirterek, “Soğuk-sıcak-yorulduk demeden çalışan yol arkadaşlarımız, her zaman gayret içerisinde oldu. Denizli’yi hep birlikte parmakla gösterilen bir şehir haline getirdik. Bunda en büyük katkıyı, gayreti çalışanlarımız vermiştir. Yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Denizli’mizde yapacak daha çok işimiz var. Aynı anlayışla kardeşlik ve yol arkadaşlığı ruhuyla yolumuza devam edeceğiz” dedi. Bütçedeki ilk ödemenin her zaman çalışanların maaşı olduğuna değinerek, Toplu İş Sözleşmesini şartları en üst seviyede zorlayarak imzaladıklarını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Biz bugüne kadar çalışanlarımızın maaşlarını, alacaklarını bir gün bile geciktirmedik. ‘Önce alın teridir, öncelik çalışanlarımızındır’ dedik. 3 bin 242 çalışanımızın iş akdini gerçekleştiriyoruz. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı ve uğurlu olsun.” Konuşmaların ardından Öz-Güven-Sen ve Hizmet-İş Sendikaları ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Cumhuriyet coşkusu Babadağ'ın zirvesine taşındı
Merkezefendi'de off-road heyecanı yaşandı
Lykos Yarı Maratonu sporcuları Pamukkale'de buluşturdu
Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı
Başkan Dere, şap hastalığından mağdur olan aileleri yalnız bırakmadı
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor
Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı
SOLOTÜRK'ten Pamukkale semalarında Cumhuriyet coşkusu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR 29 EKİM
Menderes Bulvarı trafiğe kapanıyor
Genç milli boksör Avrupa üçüncüsü oldu
Denizli merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri
İklim Değişikliğinin Tarımsal Üretime Yansımaları
Başkan Arslan’dan Kaymakam Çelik’e hayırlı olsun ziyareti
Buldan polisi vatandaşı uyardı
Çıntar toplamak için gittiği ormanda ölü olarak bulundu
Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Özel görevine başladı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Kızı için 55 milyonluk malından olan kadın hukuk mücadelesini kazandı

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

16 yaşındaki Bennur’dan 2 gündür haber alınamıyor

Çocuklarını görmek için gitti, satırlı saldırıya uğradı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle