MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Büyükşehir DESKİ’ye 2 önemli sistem belgesi

Ana SayfaDenizli GündemBüyükşehir DESKİ’ye 2 önemli sistem belgesi
Büyükşehir DESKİ’ye 2 önemli sistem belgesi

Türkiye'de 6 sistem belgesine sahip ilk ve tek belediye unvanı alarak bir ilke imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmetteki kalite tescilini Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğü’nde de gösteriyor. Büyükşehir DESKİ, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.

02 August, 2019, Friday 12:50 4479
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Teknolojik altyapısı ile de Türkiye'nin en önde gelen belediyelerinden biri olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir DESKİ, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.  Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, TSE Ege Bölge Koordinatörü Kürşat Yılmaz, İzmir Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı ve Denizli Belgelendirme Müdürü Tefik Aslan ile Büyükşehir DESKİ Kalite Yönetim ve Ar-Ge Şube Müdürü Aydemir Akyürek ve yönetim temsilcileri katıldı. Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, Büyükşehir DESKİ’nin bugüne dek yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi vererek, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, bu süreçte yoğun çalışmalar sergileyen DESKİ ekibine ve denetimlerde gösterdikleri hassasiyetten dolayı TSE’den gelen heyete teşekkürlerini iletti. Güngör, “Kurumumuz verdiği hizmetler kapsamında yaptığı çalışmalar çok tehlikeli sınıfa girmektedir. Hizmetlerimiz devam ederken İş sağlığı ve güvenliği kapsamında alınan önlemler, sürdürülen projeler ve çalışanlarımızın güvenliği için yaptığımız çalışmalar ISO 18001 belgesi ile de tescillenmiş oldu. Vatandaşlarımızın istekleri, şikayetleri ve önerileri bizim için büyük önem taşıdığından devam ettirdiğimiz çalışmalar kapsamında da ISO 10002 Müşteri memnuniyeti belgesini almaya hak kazandık. Bundan sonraki süreçte hizmetlerimizi aksatmadan diğer yönetim sistemleri kapsamında faaliyetlerimize öncelik verip diğer belgeleri de almayı hedeflemekteyiz” diye konuştu.

 

Büyükşehir DESKİ’ye teşekkür

TSE Ege Bölge Koordinatörü Kürşat Yılmaz ise, Denizli Büyükşehir Belediyesinin önemli bir paydaşları olduğunu, Türkiye’deki kamu kurumları arasında ilklere imza attığını, diğer kurumlara örnek gösterildiğini ve Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluş olan DESKİ Genel Müdürlüğü’nün de alınan belgelerle bu yolda önemli bir ilerleme kaydettiğini belirtti.  Yönetim sistemi çalışmalarının gönüllülük istediğini de belirten Yılmaz,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr Mahmud Güngör ve ekip çalışanlarını gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.

BüyükşehirDESKİ’ye2önemlisistembelgesi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu
İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi
Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"
DGC Başkanlığına Özkan Tokmak seçildi
Yangının yaralarını Sevgi Eli sardı
Kalpten gelen notalar yarınlara umut oldu
Denizli Hayvancılığında Sağlık, Üretim ve Güç Bir Arada
Başkan Tefenlili’den 6 Şubat Depremi Anma Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’na DEBAK ekibinden ziyaret
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
Başkan Çavuşoğlu depremin yıl dönümünde Adıyaman’da
PAMUKKALE BELEDİYESİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLİYOR
Başkan Doğan; "Merkezefendi’yi güvenli hale getirmek için kararlılıkla çalışıyoruz"
Vali Köşger; "Asrın felaketlerinde dayanışmanın en güçlü örneklerini sergilemiştir"
Özel Tekden Hastanesi kansere farkındalık için gökyüzünü renklendirdi
Denizli OSB’de ‘Dijital Dönüşüm’ paneli gerçekleşti
Küçük bir mektupla yıllar sonra gelen büyük vefa
Zabıtadan erişilebilirlik denetimi
Dünya Kanser Gününde hastalar bir araya geldi
Araçta erkek cesedi bulundu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Kamyonda tüfekle vurulmuş halde ölü bulundu

İş kazasında hayatını kaybeden belediye personeli toprağa verildi

Fedakar Vali Atik; "Ben hastalığı Hatay'da depremde çalışırken yendim"

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle