MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Ana SayfaDenizli GündemBÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ
BÜYÜKŞEHİR’DE TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğü'nde çalışan PERAŞ personelinin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, "İnşallah yine el ele, omuz omuza tüm kardeşlerimizle birlikte Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

03 February, 2021, Wednesday 09:15 4739
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’de çalışan PERAŞ AŞ personelinin 1. Dönem 2021-2022 Toplu İş Sözleşmesi Öz-Güven-Sen ve Hizmet-İş Sendikası ile imzalandı. Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, HAK-İş Başkan Vekili Hüseyin Öz, Öz-Güven-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yalçın, PERAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş ve Ali Aydın ile Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı. Hizmet-İş Genel Başkan Vekili Öz, toplu iş sözleşmesinin sendika, çalışanlar ve Büyükşehir Belediyesi için hayırlı olmasını dileyerek, "Toplu iş sözleşmemizin uzlaşma ile imzalanması hususunda Sayın Başkanımız Osman Zolan'ın işçi arkadaşlarımızdan yana göstermiş olduğu irade vesilesiyle kendisine, Büyükşehir Belediyemizin Genel Sekreterine, Genel Sekreter Yardımcılarına, PERAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve tüm yetkili arkadaşlarımıza hassaten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Zolan: “Hizmetleri birlikte gerçekleştirdik”

 

Başkan Zolan ise, Büyükşehir Belediyesinde sendikal sürecin tamamlanması ve toplu iş sözleşmesinin imzalanması hususunda büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “PERAŞ şirketimizde çalışan 2 bin 818 arkadaşımızı kapsayan Hizmet İş ve Öz-Güven-Sen sendikaları ile yapmış olduğumuz sözleşmeyi imzaladık. Sendika sürecini biz de arzu etmiştik. Sendika işçilerimizin en doğal hakkıdır. Bu noktada sendika temsilcilerimiz ve bizler işçilerimize verilebilecek en üst seviyede imkanlar için gayret ediyoruz. Çünkü şunu açıkça ifade etmek istiyorum; Denizli’ye yapmış olduğumuz tüm işlerde, çalışanlarımızla birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle yapılan hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik.”

 

“Yarınımız, bugünümüzden daha güzel olsun”

 

Çalışanların mutluluğu ve huzuru için birlikte gönül gönüle çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çalışan arkadaşlarımızın en üst seviyede imkâna kavuşması, evine huzurlu bir şekilde gitmesi ve iş güveni açısından rahat olması konusunda bugüne kadar gayretlerimizi sürdürdük. İnşallah bu toplu sözleşmeyle birlikte İnşallah yine el ele, omuz omuza tüm kardeşlerimizle birlikte Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu ilk, bundan sonraki toplu sözleşmelerimiz de devam edecek. Şimdiden çalışanlarımıza, sendikamıza ve Büyükşehir Belediyemize hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum. Yarınımız, bugünümüzden daha güzel olsun” dedi. Konuşmaların ardından Öz-Güven-Sen ve Hizmet İş Sendikaları ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.

BÜYÜKŞEHİR’DETOPLUSÖZLEŞMESEVİNCİ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği
DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti
Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu
Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler
DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu
Honaz’ın meşhur cennet hurmasının cips olarak sofralara yolculuğu başladı
Üretimden kopamayan Başkan Pütün; "10 yıl sonra tarım üretimi yapacak kimse kalmayacak"
Siber devriyelere takılan 353 şüpheli yakalandı
Denizli’de 251 bin hayvan şap hastalığına karşı aşılandı
DSO KASIM MECLİSİ: NİTELİKLİ İŞGÜCÜ İÇİN ORTAK AKIL ÇAĞRISI
MAKSİAD’tan Denizli Model Fabrika’ya Ziyaret
Buldan deve güreşlerine şap engeli
Ecogreen Enerji, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN VERGİ DUYURUSU: SON GÜN 1 ARALIK!
Denizli Büyükşehir’den koyun-koç desteği Bereketli Sürüler Projesi ile kırsalda üretime destek
Doğa harikası Saklıgöl eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini bekliyor
Çameli Belediyesi, Sarıkavak Mahallesine sosyal tesis ve muhtarlık binası kazandırdı
Yüzyılın projesinde Buldan’a 24 konut inşa edilecek
Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Başkan Arslan’ı iadeyi ziyarette bulundu
Denizli'de akıl almaz kaza: Sinyali koluyla verince motosikletliyi yere düşürdü

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli Büyükşehir’in LGS ve YKS test kitabı destek müracaatları başladı Denizli Büyükşehir ile eğitimde fırsat eşitliği

DTO, Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekti

Denizli Büyükşehir’den Japonya ile afet yönetimi iş birliği Denizli ile Japonya arasında afet yönetimi köprüsü kuruldu

Büyükşehir’den 10 Kasım’a özel anma programı Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden Ata’ya saygı dolu etkinlikler

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle