MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kamu yatırımlarına katkısı sürüyor

Ana SayfaEğitimBuldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kamu yatırımlarına katkısı sürüyor
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kamu yatırımlarına katkısı sürüyor

Buldan Belediyesi tarafından, Anaokulu yapılabilmesi için Milli Eğitime tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alanda düzenleme çalışması başlatıldı. Yeni Anaokulunun Buldan’a değer katacağını söyleyen Başkan Şevik, “İlçemizin her alanda daha yaşanılabilir olması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için yapılacak her çalışma ve yatırımlara desteklerimiz devam edecek” dedi.

07 November, 2022, Monday 15:43 1468
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Buldan Belediyesi tarafından, Anaokulu yapılabilmesi için Milli Eğitime tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alanda düzenleme çalışması başlatıldı. Yeni Anaokulunun Buldan’a değer katacağını söyleyen Başkan Şevik, “İlçemizin her alanda daha yaşanılabilir olması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için yapılacak her çalışma ve yatırımlara desteklerimiz devam edecek” dedi. 

Buldan Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Buldan Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Buldan’a yapılacak olan Anaokulu yapımı için Milli Eğitime tahsis edilmişti.  Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatıyla Anakokulu yapımını hızlandırmak için alanda düzenleme çalışması başlatıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkım çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın saygıdeğer eşleri Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye genelinde yapılması planlanan 3 bin yeni anaokulundan birini, temaslarımız sonucu Buldan’a kazandırdık.  Gölbaşı Mahallemizde 2 bin 700 metrekarelik alana inşa edilmiş Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nin adının korunması şartıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis etik.  Şimdide Anaokulu’nun yapımını hızlandırmak için alanda düzenleme çalışması başlattık. Arsa üzerinde bulunan binanın yıkım çalışmasını da belediye olarak biz üstlendik. İlçemize değer katacak yatırıma belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz” dedi.

“BİR ÇOK KAMU YATIRIMINI İLÇEMİZE KAZANDIRDIK”

Buldan’da devlet-belediye –vatandaş işbirliği ile  bir çok kamu yatırımının ilçeye kazandırıldığını belirten Başkan Şevik, “Geçtiğimiz dönem ilçemize, SGK binasını, PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu’nu, Kredi Yurtlar Kurumu, İbrahim - Filiz Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Halk Eğitim Merkezi Binası gibi bir çok kamu yatırımını  Buldan’a getirme noktasında belediye olarak ciddi adımlar attık. Belediye olarak arsa tahsis ettik, devlet vatandaş işbirliği ile de yatırımları ilçemize kazandırdık.  2007-2014 yıllarında sadece klasik belediyecilik hizmetleri yapılmadı. Birçok önemli projeye imza attık. 3.kez belediye başkanlığına seçildiğim 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne de belediye çalışmalarımızın yanı sıra, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak kamu yatırımlarını ilçemize kazandırmak için desteklerimiz devam etti” diye konuştu.

buldanbelediyesi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Üreten kadınlar e-ticaret yolculuğuna devam ediyor Kadın girişimcilere “Telefonla Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi verildi
Çamelili sanatçısı Cemil Çağdaş son yolculuğuna uğurlandı
Turizm lisesi öğrencileri Almanya’da 90 günlük stajlarını tamamladı
Başkan Kepenek’ten Yaşlı Rehabilitasyon Merkezine anlamlı ziyaret
Babadağ'da sosyal tesis inşaatı hızla devam ediyor
Yakalanan kundakçı suçunu itiraf etti
Tavaslı gençleri spora yönlendirmek amacıyla ‘Gençlik İçin Harekete Geç’ projesi başlatıldı
Öğrenciler iklim değişikliğine dikkat çekti
Çivril’de tarlada oluşan obruk korkuttu
Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü
Babadağ Vergi Dairesi Müdürlüğü hizmete açıldı
Denizli’de kaçak silah operasyonu
Beyağaç Çarşı Cami inşaatı sona yaklaştı
Denizli’de temizlikte yeni dönem Ortak kullanım çöp konteynerleri hizmete girdi Kent estetiği ve çevre sağlığı için örnek uygulama
Denizli Büyükşehir’den üreticilere Macar fiği desteği İl genelinde 681 üreticiye toplam 44 ton tohum dağıtımı başladı Başkan Çavuşoğlu: Üreticimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz
Başkan Pütün; "Zeytinyağı üretim tesisimizde yeni sezon başladı"
Öğrenciler ara tatili Bilim Kampı’nda değerlendirecek
Ortağı cinayetten tutuklanan oto galeri kundaklandı, 5 araç küle döndü
Buldan'ın tescilli kestanesinde hasat zamanı
Denizli’nin Ekim ihracatı 413 milyon dolar oldu

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
EĞİTİM

Hayat Boyu Öğrenme ve Uluslararası İş Birlikleri

Denizli’de çocuklar geleceği bugünden inşa ediyor

Denizli Büyükşehir’den kadın girişimciler için “E-Ticaret Yolculuğu” eğitimi

PAMUKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARI BAŞLIYOR

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle