MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başkan Zolan’dan traktörü yanan çiftçiye yeni traktör müjdesi

Ana SayfaDenizli GündemBaşkan Zolan’dan traktörü yanan çiftçiye yeni traktör müjdesi
Başkan Zolan’dan traktörü yanan çiftçiye yeni traktör müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan ilçesinde çıkan orman yangınını söndürmeye çalışırken alevlerin arasında kalan traktörü demir yığınına dönen çiftçi Süleyman Köylüoğlu’na yeni traktör alacakları müjdesini verdi.

05 August, 2021, Thursday 07:51 3366
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz pazartesi günü (2 Ağustos 2021) Buldan ilçesi Türlübey Mahallesindeki orman yangınına müdahale ederken alevlerin arasında traktörü ile birlikte kalarak ölümden son anda kurtulan çiftçi Süleyman Köylüoğlu’na yeni traktör alacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tankerle su taşırken ölümden dönen çiftçi Süleyman Köylüoğlu’nu Türlübey Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Köylüoğlu ve ailesine geçmiş olsun dileklerini sunan Başkan Osman Zolan, çiftçi Süleyman Köylüoğlu’nun orman yangınını söndürmeye çalışırken alevlerin arasında kalarak demir yığınına dönen traktörün yerine yeni traktör alacakları müjdesini paylaştı.

 

Başkan Zolan: Süleyman kardeşimiz, köyüne, ormanına, vatanına sahip çıkmak için kendini ortaya koydu

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu duruma kayıtsız kalamayacaklarını söyleyen Başkan Osman Zolan, kolları yanan Köylüoğlu’ndan sağlık durumunu ihmal etmemesini istedi. Başkan Zolan   “Süleyman kardeşimiz, köyüne, ormanına, vatanına sahip çıkmak için kendini ortaya koydu. Vicdanı, vatan sevgisi, ahlakı ile örnek bir kardeşimiz kendisinden Allah razı olsun. Sen traktörünü keyif için yakmadın. Düşündük, değerlendirdik, sen köyünü, vatanı, ağaçları ve ormanı kurtarmak için bu fedakârlığı yaptın” dedi.

 

“Büyükşehir Belediyesi olarak bu duruma kayıtsız kalmayacağız”

 

Buldan’daki yangınla mücadelede canını ortaya koyarak yardıma koşan Süleyman Köylüoğlu’na teşekkür eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu duruma kayıtsız kalamayacaklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, “ Süleyman kardeşimin ne yazık ki traktörü yandı. Biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bu duruma kayıtsız kalmayacağız ve kendisine yeni bir traktör alacağız. Kendisine tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz. Arzu ettiğin traktörün yenisini size vereceğiz. Maddi kaybınızı o şekilde telafi edeceğiz.  Allah’ım size acil şifa versin. Mal, traktör hiç mühim değil, biz onu yerine getireceğiz. Canın sağ olsun, traktörü en kısa sürede sana teslim edeceğiz ” diye konuştu.  

 

Başkan Zolan’a teşekkür

 

Olay gününden bu yana kendisini yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden çiftçi Süleyman Köylüoğlu ve ailesi, “ Hep aradılar, sordular sağ olsunlar. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

BaşkanZolan’dantraktörüyanançiftçiyeyenitraktörmüjdesi
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi
BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı
Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı
Başkan Tatık: "Berat Kandili gönüllerimizi birleştirsin"
Çameli Belediyespor Süper Amatör için Play-Off’a kaldı
Başkan Arslan, "Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz"
Trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsüne ceza
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Honaz'da sömestr eğlencesi müzikle renklendi
Balkonda montaj sırasında düşen işçi hayatını kaybetti
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
Meteoroloji’den Denizli için fırtına uyarısı
“PAMUKKALE SÖMESTİR FESTİVALİ” MUHTEŞEM BİR FİNAL YAPACAK
Denizli Büyükşehir Ulusal Briç Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak
Çameli’ye 300 bin avroluk hibe
Kiracısını her 50 günde kontrol etmek isteyen ev sahibinden 3 sayfalık sıra dışı kriter listesi
Çameli’de camiler Ramazan ayına hazırlanıyor
Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN FIRTINA NÖBETİ
Büyükşehir’den Fatih Mahallesi’nde kaldırım genişletme çalışması

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Büyükşehir’in bitmeyen iyilik mesaisi

BAŞKAN ERTEMUR’DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Merkezefendi Kent Tiyatrosu'nun Şubat ayı oyun takvimi yayınlandı

Başkan Doğan’dan Berat Kandili mesajı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle