MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başkan Zolan, Çivrilde hemşehrileriyle bir araya geldi

Ana SayfaDenizli GündemBaşkan Zolan, Çivrilde hemşehrileriyle bir araya geldi
Başkan Zolan, Çivrilde hemşehrileriyle bir araya geldi

Çivril ilçe ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden bu yana Denizli’nin ve Çivril’in güzelliğine güzellik kattıklarını vurgulayarak, “Hep birlikte destan yazmaya devam edeceğiz" dedi.

08 March, 2024, Friday 13:36 617
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesini ziyaret ederek gece geç saatlere kadar vatandaşlarla bir araya geldi. Çivril programında ilk olarak Çivril ilçesinde görev yapan muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Osman Zolan burada muhtarların istek ve önerilerini dinledi. Daha sonra Çivril merkezde esnaf ve pazar yerini de ziyaret eden Başkan Zolan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Başkan Zolan Çivril programı kapsamında Haydan, Çıtak ve Kıralan mahallelerinde hemşehrileriyle buluştu, dertlerini dinleyerek yeni dönemde gerçekleştirmek istediği hizmet ve projeleri anlattı. Başkan Zolan esnaf, meslek odaları ve iş insanları ile de bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesinin bugüne dek yaptıkları hizmetleri anlattı. Başkan Zolan, “2014’te büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra köy köy, ilçe ilçe dolaşarak ‘Büyükşehir, büyük hizmet getirecek, Denizli’nin merkezinde ne varsa, Çivril’imizde de o olacak. Kimsenin ayağı, toza, çamura düşmeyecek’ diye çok büyük söz verdik. Hamdolsun o sözün peşinde koşturuyoruz. Verdiğimiz sözün büyük bir bölümünü yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Çivril imrenilen bir ilçe haline geldi
Bugüne dek Denizli’nin ve Çivril’in güzelliğine güzellik katmak için gece gündüz demeden gayret ettiklerini belirten Başkan Zolan, “Büyükşehire o gün karşı çıkanlar, ‘Denizli’den buraya nasıl hizmet gelecek, büyükşehir büyük vergiler, külfet getirecek’ diyenlere ‘Biz hizmet etmeye geliyoruz, Çivril Ege’de parmakla gösterilen, imrenilen ilçe olacak’ dedik” diye konuştu. Altyapıdan üstyapıya, ulaşım yatırımlarından spor alanlarına pek çok alanda gerçekleştirdikleri yatırımları anlatan Başkan Zolan, “Çivril’e 10 yılda 800 kilometre yol yaptık. İlçede yaptığımız içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları uç uca eklendiğinde 600 kilometreyi buluyor. Allah’ım daha güzel işleri yapmayı nasip etsin. İnşallah kazanan Denizli’miz ve vatandaşlarımız olsun. İnşallah hep birlikte destan yazmaya devam edeceğiz. Her şey sizler için” dedi.

Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi’nin açılışı yapılacak
Önümüzdeki günlerde yapımı tamamlanacak Çivril Lisanslı Depoculuk Tesisi hakkında da bilgi veren Başkan Osman Zolan, kısa süre sonra açılığını yapacakları tesisin başta üreticiler olmak üzere, Çivril, Baklan, Çal, Bekilli havzasına hizmet vereceğini belirterek şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Başkan Zolan, gece geç saatlere kadar süren ilçe ziyaretinde vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Başkan Pütün ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi
Kuşaklar arasındaki bağlar dijital köprülerle kuruldu
Başkan Tatık, Öğretmenler Gününde öğretmenleri yalnız bırakmadı
Çivril’de öğretmenler anısına fidan dikimi yapıldı
Tavas'ta zeytin seferberliği kapsamında açılan Tarla Okulu ilk mezunlarını verdi
Samanlık yangını korkuya neden oldu
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Çameli protokolü öğretmenleri yalnız bırakmadı
Denizli OSB yönetiminden öğretmenlere anlamlı ziyaret
Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü
Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"
Başkan Pütün; "Öğretmenler emekleriyle geleceğimizi inşa ediyor, yarınlara ışık oluyor"
Türkiye-Japonya ortak deprem çalıştayı gerçekleştirildi
Merkezefendi Basket sezonun ilk deplasman galibiyetine ulaştı
Yoldan çıkan otomobil tarlaya uçtu; 2 yaralı
Pamukkale'de öğretmenler günlerini coşkuyla kutladı
Vali Coşkun; "Öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsurlarıdır"
Başkan Saruhan; "Başımızın tacı öğretmenlerimizin günü kutlu olsun"

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Başkan Pütün ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi

Kuşaklar arasındaki bağlar dijital köprülerle kuruldu

Başkan Tatık, Öğretmenler Gününde öğretmenleri yalnız bırakmadı

Çivril’de öğretmenler anısına fidan dikimi yapıldı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle