Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçemizi 2014 yılında göreve geldiğimiz günden itibaren adeta baştan yaratarak şantiyeye çevirdik sorunları akılcı bir şekilde çözüme kavuşturmayı hedefleyerek hizmetler ürettik. Bu hedefle Denizli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte inancımızla Çameli’mizi vizyon şehir yapma konusunda inanarak çalıştık ve başarıyoruz.

01 Haziran 2018 Cuma Günü saat 20:00’de Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin katılımlarıyla Toplu Açılış töreni ve iftar yemeği programı gerçekleşecektir.

BAŞKANDAN DAVET

01 Haziran 2018 Cuma Günü Toplu açılış törenimiz Çameli İlçemiz Yeni İlçe Oto Terminalinde gerçekleşecek olup Açılış Törenine Denizlimizin gururu Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekçi’nin teşrifleri, ,Milletvekilleri aday ve adaylarımız ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın katılımlarıyla Saat 20:00’de gerçekleşecek olan Toplu açılış Töreni ve İftar Programımıza Tüm Halkımızı davet ediyoruz, dedi.