MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNE YENİ DESTEK ÇAĞRISINI MÜJDELEDİ

Ana SayfaDtoBAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNE YENİ DESTEK ÇAĞRISINI MÜJDELEDİ
BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNE YENİ DESTEK ÇAĞRISINI MÜJDELEDİ

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB), Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) istihdamını korumalarına katkı sağlamak amacıyla İstihdamı Koruma Destek Programı’nı hayata geçireceğini açıkladı. Başkan Erdoğan, “Destekten faydalanmak isteyen işletmelerimizden merkez veya şubelerinin 31 Aralık 2024 tarihi itibariyle ana ve yan faaliyet olarak ilgili sektörlerde bulunmaları şartını sağlamaları isteniyor. Destek başvuruları için tanınan süre 31 Mart 2025’te dolacak” uyarısında bulundu.

24 March, 2025, Monday 14:46 1458
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt
karcher center

KOSGEB, imalat sanayinin emek yoğun sektörlerinde iş gücünün korunmasına katkı sağlamak amacıyla İstihdamı Koruma Destek Programı’nı uygulayacak. Yeni destek programıyla; tekstil, mobilya, deri ve giyim gibi kritik sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerde çalışan her personel için 30 prim günü kişi başına 2.500 TL geri ödemesiz destek sağlanacağını duyuran DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın yazılı açıklaması şöyle: “Devletimiz, yeni programıyla, bu sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ’lerimizin istihdamını koruması, sektördeki iş sürekliliğinin desteklenmesini ve ekonomik canlılığın sürdürülebilirliğini sağlamayı amaçlıyor. Küresel ekonomik dalgalanmalar ve sektörel belirsizlikler, KOBİ'lerin sürekliliğini ve istihdam seviyelerini olumsuz etkileyebiliyor. Bu destek, işletmelerimizin mali yüklerini hafifletirken, çalışanlarımızın işlerini korumalarına yardımcı olacak ve istihdamın sürdürülebilirliğini sağlayıp güçlendirecektir. Aynı zamanda, sanayi ve imalat sektörlerinde iş gücü kaybının önlenmesine de katkı sağlayarak ekonomik büyümeye destek olacaktır. Program, emek yoğun imalat sanayi sektörleri olan giyim eşyalarının imalatı, tekstil ürünlerinin imalatı, deri ve ilgili ürünlerin imalatı ve mobilya imalatında istihdamı korumak üzere yürürlüğe girdi. Bu sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerimize, 2024 yılının son üç ayındaki aylık ortalama çalışan SGK prim gün sayısını 2025 yılında da koruması durumunda, çalışan başına aylık 2.500 TL geri ödemesiz olarak performans desteği verilecek. Programın süresi 12 ay ve desteğin üst limiti ise 249 çalışanı olan bir işletme için 7,47 Milyon TL. Bu programdan faydalanabilecek işletmelerimiz, KOSGEB tarafından desteklenen sektörlerde faaliyet göstermek zorunda ve merkez veya şubesi olma mecburiyeti var. Ayrıca 32.99.02- Kot vb. düğme formları ve fermuar parçaları dahil baskı düğmeleri, çıtçıtlar, düğmeler, fermuarlar vb. imalatı, 13 - Tekstil Ürünlerinin İmalatı, 14 - Giyim Eşyalarının İmalatı, 15 - Deri ve İlgili Ürünlerin İmalatı, 31 - Mobilya İmalatı NACE kodunda bulunmalıdırlar. Kısım olarak da C- İmalat’a uygun KOBİ'lerimizdir” diye konuştu.

Programın ayrıntılarına, KOSGEB’in https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/genel/destekdetay/9224/istihdami-koruma-destek-programi internet adresinden ulaşılabiliyor.

Destek programına,  https://edevlet.kosgeb.gov.tr/EHizmetler/Index?ReturnUrl=%2f adresinden başvuru yapılabiliyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Üreten Kadınların E-Ticaret Yolculuğu Projesi’nde mentörlük süreci başladı
ATATÜRK BİLİM MERKEZİ BİLİM TUTKUNLARININ BULUŞMA NOKTASI OLDU
Türkiye nüfusu arttı, Denizli’de gerileme var
Denizli’de evsiz kişiler için sıcak yuva
Kale’de alevlere teslim olan ev kullanılamaz hale geldi
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli'de gösteride kullanılan nesli tehlike altındaki piton koruma altına alındı
İhtiyaç sahipleri için Ramazan gıda kolisi başvuruları başladı
İnşaatın 3. katından düşen işçi hayatını kaybetti
AK Parti İl Başkanı Subaşıoğlu: "Bölgemizin ve şehrimizin yol haritasını belirledik"
Grekoromende Denizlili genç Türkiye şampiyonu oldu
Kadınlar halk eğitimiyle hem sosyalleşiyor hem de gelir elde ediyor
Denizli'de sofraları güvene almak için 21 binden fazla gıda denetimi gerçekleştirildi
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
12 yıl sonra aynı sofrada buluştular
Yağış sonrası kayganlaşan yolda taklalar atan transit hurdaya döndü: 2 yaralı
İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti: 6 yaralı
Denizli Gazeteciler Cemiyetinde devir teslim
Üreten Kadınlar Festivali kapılarını açıyor
DTO, Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DTO

DTO, Teknoloji ve Eğitim Merkezi kuracak

DTO Başkanı Erdoğan; "100 milyar TL’lik finansman paketi, imalat sanayimize güç katacaktır"

Başkan Erdoğan, Türkiye-Mısır Oda ve Borsalar İş Birliği Forumuna katıldı

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN BAYRAĞA YÖNELİK SALDIRILARA SERT TEPKİ

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle