MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başkan Çavuşoğlu’ndan ‘yalan dünya’ göndermesi

Ana SayfaDenizli GündemBaşkan Çavuşoğlu’ndan ‘yalan dünya’ göndermesi
Başkan Çavuşoğlu’ndan ‘yalan dünya’ göndermesi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği yaz konserleri İncilipınar Parkı ile devam ederken, Denizli’nin akşamlarını şenlendiren programların ilçelerde de halkla buluşacağı duyuruldu. “Ah yalan dünya” adlı şarkının ardından sahneye davet edilen ve esprisi ile herkesi güldüren Başkan Çavuşoğlu, “Vallahi biz bir söz verdik, yalandan yüzünüze gülmeyeceğiz” dedi.

04 August, 2024, Sunday 12:03 530
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 14 Eylül’e dek kentin yoğun olarak ziyaret edilen bölgelerinde düzenlediği yaz konserleri İncilipınar Parkı ile devam etti. Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Işıl Koç’un sahne aldığı konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, eşi Nilgün Çavuşoğlu, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programda söylediği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle geceye renk katan sanatçı Koç, büyük beğeni topladı. Neşet Ertaş’ın “Ah yalan dünya” adlı eserinin seslendirilmesinin ardından sahneye davet edilen Başkan Çavuşoğlu, esprisi ile herkesi güldürdü. Şarkının, “Ah yalan dünyada, yalandan yüzüme gülen dünyada” sözlerini hatırlatan Başkan Çavuşoğlu, “Vallahi biz bir söz verdik, yalanda yüzünüze gülmeyeceğiz. Yani biz sizin yüzünüzü öyle bir göreceğiz ki, siz mutlu olduğunuz için yüzünüze gülerek bakabileceğiz. Bu konuda size bugün de yarın da hep bu sözü veriyoruz” dedi.

“Yeter ki Denizli’nin yüzü gülsün”
Başkan Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Yeter ki Denizli’nin yüzü gülsün. Yeter ki bu memleketin sağcısı ile, solcusu ile, Kürdüyle, Türküyle, Alevisi ile, Sünnisi ile yüzü gülen insanların olduğu bir Denizli olsun, bir Türkiye olsun. Tabi bu güzel ülkeyi, bu güzel coğrafyayı bizlere emanet eden, kendileri için değil gelecek nesiller için canlarını vermekten bir an bile çekinmeyen başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarının huzurunda bir kez daha saygıyla, sevgiyle eğiliyorum. Çünkü onlar, ‘biz’ değil, ‘ben’ demiş olsalardı, bugün bu güzel coğrafyada birlikte olmamız mümkün olmazdı. Kim bilir hangi düşman postalı altında eriyen, başkalarının zulmü altında yaşayan, kendini ifade etmekten ve kendi dilini konuşmaktan başkalarının iznine ve rızasına bakan bir toplum olurduk. Onun için onların kurmuş olduğu bu Cumhuriyeti ve bu birlikteliği sonsuza kadar yaşatma görevimiz ve sorumluluğumuz var.”

İlk ilçe konseri Buldan’da
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 14 Eylül’e dek sürdüreceği yaz konserlerinin ilçelerde de halkla buluşacağı kaydedildi. Bu kapsamda 3 Ağustos Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Ahmet Algün saat 21.00’de Adalet Parkı’nda sahne alacak. Yaz konserleri kapsamında ilçe konserlerinin ilkini konservatuar sanatçısı Ahmet Nuri Çağdaş 5 Ağustos Pazartesi günü saat 21.00’de Buldan ilçesinde verecek. 6 Ağustos Salı günü ise konservatuar sanatçısı İsmail Barkan saat 21.00’de Acıpayam ilçesinde sahne alacak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı
Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi
HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü
İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında soruşturma izni verilen eski başkandan açıklama
Merkezefendi'nin 33’ncü mama makinesi Çerkezköy’e teslim edildi
Başkan Pütün ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi
Kuşaklar arasındaki bağlar dijital köprülerle kuruldu
Başkan Tatık, Öğretmenler Gününde öğretmenleri yalnız bırakmadı
Çivril’de öğretmenler anısına fidan dikimi yapıldı
Tavas'ta zeytin seferberliği kapsamında açılan Tarla Okulu ilk mezunlarını verdi
Samanlık yangını korkuya neden oldu
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Çameli protokolü öğretmenleri yalnız bırakmadı
Denizli OSB yönetiminden öğretmenlere anlamlı ziyaret
Kask yerine miğfer takan dede görenleri şaşırttı
Başkan Dere; "Gece gündüz demeden emek veren tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"
Yola kontrolsüz çıkan otomobil, motosikletle çarpıştı: 1 ölü
Başkan Kumral; "Hayatımızı dokunan, tüm öğretmenlerimize minnettarız"
Başkan Pütün; "Öğretmenler emekleriyle geleceğimizi inşa ediyor, yarınlara ışık oluyor"
Türkiye-Japonya ortak deprem çalıştayı gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli’de 125 yıl ile aranan 8 aranan şahıs operasyonlar kapsamında yakalandı

Denizli OSB Arıtma Tesisinde kimyasal eğitimi ve tatbikat gerçekleştirildi

HAK-İŞ KONFEDERASYONU 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

İçişleri Bakanlığı tarafından hakkında soruşturma izni verilen eski başkandan açıklama

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle