MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR40.7015
EURO47.2204
GR ALTIN4395.4
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başbakan Yıldırım: Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacak

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım: Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacak
Başbakan Yıldırım: Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacak

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, "Bu bölgede, Kudüs'te yanlış hesap yapanlar sonunda pişman olacaktır." dedi.

17 December, 2017, Sunday 17:15 1804
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Çankırı'da Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Çankırı 6. Olağan İl Kongresi'nde partililere hitap etti.

Yıldırım, Müslümanların ilk kıblesi Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak tanınmasına ilişkin ABD Başkanı Donald Trump'ın bir karar aldığını hatırlatarak şöyle devam etti:

"Bu keyfi bir karar. Kudüs'ü, İsrail'in başkenti olarak ilan etti. Biz de bu haksız, bu hukuksuz kararı asla tanımayacağımızı ve bu kararın yok hükmünde olduğunu, Recep Tayyip Erdoğan, milletin adamı bütün dünyaya ilan etti.

Tek taraflı keyfi kararlar almak hiç kimsenin hakkı değildir. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında İslam İşbirliği Teşkilatı, İstanbul'da olağanüstü toplandı ve tarihi kararlar aldı. Bu zirvede, İslam dünyası, Kudüs'e Filistin'e sahip çıktı. Filistinliler sahipsiz değildir. Bütün devletler, başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini tanımaya çağırdı. Bu kararın arkasında sonuna kadar Türkiye olarak duracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın."

"Karamsar senaryoları yazanların planları ellerinde patladı"

Bu bölgede, Kudüs'te yanlış hesap yapanların sonunda pişman olacaklarına işaret eden Yıldırım, "AK Parti olarak, Türkiye'nin umudunu, itibarını, ekmeğini, aşını büyütmek için yola çıkmış bir kutlu hareketin temsilcileriyiz." dedi.

Yıldırım, son 15 yıllık geçmişlerinde ülkenin birliğine, dirliğine, istikrarına yönelik birçok saldırıyla karşı karşıya kaldıklarını vurguladı.

İnsanların kardeşliğine, adalet, demokrasi ve özgürlüklerine kasteden nice hain girişimlere maruz kalındığını belirten Yıldırım, millet iradesinin temsilcileri olarak bu ihanet şebekeleriyle mücadele ede ede bugünlere geldiklerini söyledi.

Yıldırım, yollarına engel koymaya, kendilerini bu millete hizmet etmekten alıkoymaya çalışanlara asla geçit vermediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Millet iradesine sahip çıktık. İhanet odaklarıyla cesaretle, kararlılıkla mücadele ettik. Türkiye'ye tuzak kuranların kurdukları tuzakları başlarına geçirdik. Allah'a inandık, millete güvendik, milletin emanetini hiçbir zaman yere düşürmedik. Tehditlere, 17-25 Aralık operasyonuna ve hatta 15 Temmuz alçak darbe girişimine dahi geçit vermedik. Çankırı o gece meydanlardaydı. O gece gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız göğsünü siper etti. Ay yıldızlı bayrağımız inmedi, ezanlarımız dinmedi ve alçaklara gününü gösterdiniz. Kötü ve karamsar senaryoları yazanların bu planları ellerinde patladı.

Ülkemiz yeni hükümet sistemiyle, 2017'de yapılan referandumla tanışmış oldu. 'AK Parti'ye muhalefet ederim' diye yalana, dolana, iftiraya sarılanlara bu ülke geçit vermedi. 'Anayasa değişikliği olursa kaos olur, geri düşeriz, ekonomik kriz yaşarız' diyenler, o karanlık senaryolarıyla baş başa kaldılar. 'Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilirse, Türkiye yalnızlaşır, dünyadan tecrit olur' diyenler yanıldıklarını gördüler."

"Dünya barışı için gerekli adımları attık"

Dünya barışı için gerekli adımları attıklarını ifade eden Başbakan Yıldırım, "Dara, zora düşen bütün insanların umudu haline gelmiş bir Türkiye'den bahsediyoruz" diye konuştu.

"AK Parti'yi, AK kadroları akıllarınca milletten koparmak isteyenlerin olduğunu" dile getiren Yıldırım, milletin buna karşı gereken dersi 15 Temmuz gecesi verdiğini anlattı.

Başbakan Yıldırım, AK Parti'yi hukukun, demokrasinin teminatı olarak nitelendirerek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin üç kat büyüdüğünü söyledi.

"İhracatta rekordan rekora koştuk"

Milletin desteğiyle her alanda büyük kalkınma projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Başbakan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ulaşımda, iletişimde, sanayide, sağlıkta, çalışma hayatında her alanda birçok hizmetleri, atılımları gerçekleştirdik. Bu büyük başarılarla milletin 'değişmez' denilen makus talihini değiştirmiş olduk. Türkiye büyüdü, Türkiye kazandı, millet kazandı. AK Parti hükümetleri olarak 15 yılda milli gelirimizi 236 milyar dolardan 863 milyar dolara çıkardık. İhracatta rekordan rekora koştuk. 2017 sonunda, inşallah 157 milyar dolar ihracatla son 15 yılın en yüksek rakamına ulaşacağız. Yeni bir rekoru ülkemize kazandıracağız."

"Türkiye'yi dünyayla buluşturuyoruz"

Geçen hafta büyüme rakamlarının açıklandığını, daha önce Türkiye'den daha fazla büyüyen Çin ve Hindistan'ın 2017'nin üçüncü çeyreğinde geride bırakıldığını aktaran Yıldırım, " 2017'nin üçüncü çeyreğinde Türkiye bu ülkeleri de açık ara arkada bırakarak yüzde 11,1 büyümeyi sağladı. Türkiye'ye yakışan da budur." dedi.

Yıldırım, son bir yılda ilave 1,5 milyon yeni istihdam sağladıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Çiftçimiz, köylümüz başımızın tacıdır. 2002'de sadece bir milyar 800 milyon olan tarım desteklerimiz 2017'de 13 milyar liraya yükseldi. 2018'de bu, 15 milyar olacak. Çiftçimizi de köylümüzü de unutmadık, hayvancılığı da ihmal etmedik. Her zaman esnafımızın, işçimizin, yaşlımızın, engellilerimizin, kadınlarımızın, gençlerimizin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bütün teşkilatlarımızla birlikte Türkiye'nin geleceği, kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Göreve geldiklerinde yurt genelinde 76 olan üniversite sayısını 186'ya çıkardıklarını vurgulayan Yıldırım, "Lafla peynir gemisi yürümüyor." ifadesini kullandı.

Başbakan Yıldırım, kamu-devlet-millet iş birliğiyle şehir hastanelerini yaptıklarını belirterek, bunlardan Yozgat, Mersin, Isparta ve Adana şehir hastanelerinin hizmete girdiğini hatırlattı.

Söz konusu hastaneleri birer şehre benzeten Yıldırım, "Türkiye'ye, milletimize yakışan bu tesisleri kazandıran hareketin, partinin adı AK Parti'dir, sizin partinizdir. 15 yıl önce Türkiye'de 6 ilimiz bölünmüş yolla bağlıyken bugün 76 ilimiz birbirine bölünmüş yollarla bağlandı. Köprüler, tüneller, barajlar, demiryolları, havalimanlarıyla bütün zorlukları aşıyor, insanımızı birbiriyle buluşturuyoruz, Türkiye'yi dünyayla buluşturuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: İlkay Güder, Sarp Özer

BaşbakanYıldırım:Kudüs'teyanlışhesapyapanlarsonundapişmanolacak
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

BEKLENEN OLDU ZAFER GÜNDÜZ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
BEKLENEN OLDU ZAFER GÜNDÜZ BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Peygamber Efendimizin doğum yılı ve 16 Türk devletini temsil eden Gökyüzü Anıtı beğeni topladı
Peygamber Efendimizin doğum yılı ve 16 Türk devletini temsil eden Gökyüzü Anıtı beğeni topladı
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Yörüklerin develerde göçü Denizli'de canlandırıldı
Yörüklerin develerde göçü Denizli'de canlandırıldı
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Polis eşi tarafından uykuda öldürülen anne ve 2 çocuğu son yolculuğuna uğurlandı
Polis eşi tarafından uykuda öldürülen anne ve 2 çocuğu son yolculuğuna uğurlandı
Alın teri ziyan olmadı, sofralara ulaştı
Alın teri ziyan olmadı, sofralara ulaştı
PAMUKKALE'DE HALK EKMEK BÜFELERİ 16 NOKTAYA ULAŞTI
PAMUKKALE'DE HALK EKMEK BÜFELERİ 16 NOKTAYA ULAŞTI
Çocuklar Sandras’ta uzayın gizemlerini keşfetti
Çocuklar Sandras’ta uzayın gizemlerini keşfetti
Sanayicinin sorunları masaya yatırıldı
Sanayicinin sorunları masaya yatırıldı
Trendyol'dan e-ticarete 'Dijital Usta' desteği
Trendyol'dan e-ticarete 'Dijital Usta' desteği
Denizli Tekstil Teknik Merkezi, Türkiye’ye hitap ediyor
Denizli Tekstil Teknik Merkezi, Türkiye’ye hitap ediyor
Denizli OSB Başkanı Baltalı; "700 konut inşa edeceğiz"
Denizli OSB Başkanı Baltalı; "700 konut inşa edeceğiz"
Denizli İdmanyurdu, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor
Denizli İdmanyurdu, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor
Meme kitlelerinde düzenli kontrol ve erken müdahale hayat kurtarıyor
Meme kitlelerinde düzenli kontrol ve erken müdahale hayat kurtarıyor
PAMUKKALE BELEDİYESİ GÜVENLİK PERSONELLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİYOR
PAMUKKALE BELEDİYESİ GÜVENLİK PERSONELLERİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİYOR
Denizli’ye Enstrüman Müzesi geliyor
Denizli’ye Enstrüman Müzesi geliyor
Beyağaç’a gökyüzüne iz bırakan bir eser kazandırıldı
Beyağaç’a gökyüzüne iz bırakan bir eser kazandırıldı
Müstakil ev alevler içinde kaldı, aile fertleri kendilerini camdan dışarı atarak kurtardı
Müstakil ev alevler içinde kaldı, aile fertleri kendilerini camdan dışarı atarak kurtardı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

Tunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit oldu

Denizli’den Kazakistan’a başsağlığı

AK Partili Şahin Tin; “Emekçi ve emeklimizin yanındayız”

ÇKS başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde son bulacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle