MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR38.7786
EURO43.8944
GR ALTIN4143.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Türkiye'yi krizlerden koruyacak bir sistem hayata geçiyor

Ana SayfaGündemBaşbakan Yardımcısı Bozdağ: Türkiye'yi krizlerden koruyacak bir sistem hayata geçiyor
Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Türkiye'yi krizlerden koruyacak bir sistem hayata geçiyor

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Milletimiz 24 Haziran'da yeni sistemi hayata geçirecektir. Türkiye'yi artık krizlerden, kaoslardan, sıkıntılardan koruyacak bir sistem hayata geçiyor." dedi.

28 April, 2018, Saturday 01:15 2583
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

YOZGAT (AA) - Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Milletimiz 24 Haziran'da yeni sistemi hayata geçirecektir. Bu sistem hayata geçmesin diye uğraşan çok, bir dünya uğraşıyor. Herkesi bir telaş aldı. Neden? Türkiye'yi artık krizlerden, kaoslardan, sıkıntılardan koruyacak bir sistem hayata geçiyor. Cumhuriyetin ilanının 100. yılına giderken esasında Türkiye, yeni bir yüzyıla başlıyor. Yeni bir yüzyıla yeni bir hükümet sistemiyle, yeni bir anlayışla, büyük bir değişimle, inançla başlıyoruz." dedi.

Bozdağ, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Yozgat Şubesi açılışı nedeniyle düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, MÜSİAD gibi bir markanın kentte olmasının iş adamlarına katkı sağlayacağını belirtti.

Yozgatlı sanayici ve işadamlarının MÜSİAD'ın rehberliğinde yapılanın daha fazlasını gerçekleştireceğini ifade eden Bozdağ, yeni yatırım ve projeler üzerinde çalışılması gerektiğini söyledi.

Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yapılanlarla Yozgat'ın çok sayıda hizmete ve yatırıma kavuştuğunu bildirdi.

Kentte ilerleyen yıllarda yüksek hızlı trenin, havalimanın hizmete sunulacağını anlatan Bozdağ, Yozgat'ta gelecek yılların sanayileşme noktasında atılım dönemleri de olacağını dile getirdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Türkiye'nin ekonomisinin her geçen gün daha da büyüdüğüne dikkati çekti. Bozdağ, Türkiye'de yorulmayan bir lider ve kadronun bulunduğunu belirtti.

"Milletimiz, yeni sistem hayata geçirecektir"

Millet için koşmaya devam edeceklerini söyleyen Bozdağ, Türkiye'nin son 15 yılda elde ettiği başarı hikayesinin sırrının siyasi istikrar, güçlü iktidar, etkin, iyi yönetim ve güven ortamı olduğuna işaret etti. Bozdağ, şöyle devam etti:

"Milletimiz 24 Haziran'da yeni sistemi hayata geçirecektir. Bu sistem hayata geçmesin diye uğraşan çok, bir dünya uğraşıyor. Herkesi bir telaş aldı. Neden? Türkiye'yi artık krizlerden, kaoslardan, sıkıntılardan koruyacak bir sistem hayata geçiyor. Cumhuriyetin ilanının 100. yılına giderken esasında Türkiye, yeni bir yüzyıla başlıyor. Yeni bir yüzyıla yeni bir hükümet sistemiyle, yeni bir anlayışla, büyük bir değişimle, inançla başlıyoruz. Bu başlangıcı durdurmak isteyenler içeride de dışarıda da var. Bunlara aziz milletimiz izin vermeyecektir."

Seçim sürecinde ve bu dönemden önce de Türkiye'nin ekonomisine zarar vermek isteyen çevrelerin hep olduğunu belirten Bozdağ, ekonominin her türlü şoka, fırtınaya, kasırgaya, depreme, gökten ölüm yağdıran jetlere rağmen dimdik ayakta bulunduğunu vurguladı.

Bozdağ, yollarına güçlü devam edeceklerini, seçimleri, kirli senaryoları kirli ellerde bırakmak, tuzak kuranları tuzaklarında boğmak için erkene aldıklarını bildirdi.

"Yeni bir sayfayı açacağız"

Türkiye'nin 2019'a kadar seçim gündemiyle yaşamasının ekonomiye, her alandaki değişim ve dönüşüme getireceği olumsuz maliyetin büyük olacağını anlatan Bozdağ, "Ülkemizin, milletimizin geleceği için seçimleri erkene alan tarihi adımı attık. Kısa sürede seçim ve iktidar belirsizliğini ortadan kaldıracak Türkiye'nin 5 yıllık önünü gören yeni bir sayfayı açacağız. Herkes hesabını ona göre yapacak. Türkiye'nin önümüzdeki 5 yılda da yöneticisi, hükümeti, Recep Tayyip Erdoğan'dır." diye konuştu.

Türkiye'nin geleceğinin kararmasını isteyenler için 24 Haziran seçimlerinin büyük bir fırsat olarak değerlendirildiğine dikkati çeken Bozdağ, "Türkiyenin yürüyüşünü 24 Haziran'da durduramazsak, Türkiye'ye artık güç yetiremeyiz." denildiğini bildirdi.

Bazı çevrelerde, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yürüyüşünün durdurulduğunda Türkiye'nin yürüyüşünün de durdurulacağına" yönelik inanç olduğunu ifade eden Bozdağ, "Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığından indirirsek Türkiye'yi de yukarından aşağıya indiririz, onu devirirsek Türkiye'yi de deviririz, onu indirirsek Afrin'de, Fırat'ın doğusunda, Suriye'de, Irak'ta dilediğimiz projeleri kuklalarımızla beraber istediğimiz şekilde hayata geçiririz diyorlar." değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, buna izin vermeyeceklerini ve milletin oyunu gördüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin iktidarına talip olan muhalefet partileri, Türkiye'yi yönetecek bir isme sahip değiller. Kim yönetecek Türkiye'yi? Kılıçdaroğlu, ben istemem diyor. Ben yönetemem, acizim, beceriksizim demektir bu. Beceriksizliğini, acizliğini itiraf ediyor. Sizden biri var mı diye bakıyor etrafına. Biz de böyle bir adam yok. Karşı mahallede biri var mı, bir oraya bakalım diyor, herkes dağılmış karşı mahalleye oranın içerisinde CHP'nin namusunu kurtaracak bir kişi arıyorlar, biz yönetemeyiz ama bak burada biri var demek için. Orada da bulamayacaklar. Çünkü bu millet ata sahibini bindirmiş, Türkiye'nin atı şaha kalkmış 16 yılda. Bu atı kimse dizginleyemeyecektir."

"Kararsızlar, beceriksizler"

CHP'nin adayının kim olduğunu Kılıçdaroğlu'nun bile bilmediğini aktaran Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun aklında bir isim olmadığını belirtti.

"Kurye bekliyor." diyen Bekir Bozdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kurye gelecek, bir zarf getirecek, sizi kurtaracak prens burada, siz alın bunu millete takdim edin diyecek. O zaman da büyük hamle yaptım, bir isim buldum diye milletin önüne çıkacak. Kılıçdaroğlu ve CHP'sinin hamle yapacak gücü de atak yapacak gücü de yok. CHP'yi aciz bir hale getirdiler. Türkiye'yi acizler, ne yapacağını bilemeyenler yönetemezler, yönetimine de talip olamazlar. Allah muhafaza, şimdi memleketimizin bir devasa problemi olsa, bir yerde kıyamet kopsa da Türkiye'nin tavrına ihtiyaç olsa, bu CHP'nin başındaki Kılıçdaroğlu ve ekibi karar verene kadar, öyle mi yapsak, böyle mi yapsak, o adımı mı atsak, bu adımı atsak, şu lafı mı söylesek, bu lafı mı söylesek diyene kadar kıyamet kopar. Atı alan Üsküdar'ı da geçer, her yeri de geçer gider. Yaptığının da kıymeti kalmaz. Darbe sırasında bunlar başımızda olsa ne olurdu? Kuzey Irak'ta, Kuzey Suriye'de yaşananlar olduğunda bunlar iktidar olsa hangi kararı verirlerdi? Biz perişan olurduk. Bunların kararsızlığına bakınca, aziz milletimize diyorum ki, bunların eline üç tane keçi verin üçünü de kaybeder sizin yanınıza gelirler, iki gözü iki çeşme ağlarlar. Bunlar üç keçiye sahip olamayacak bir beceriksizliğin sahipleri. Kararsızlar, beceriksizler. Türkiye bunlara emanet edilebilir mi? Ne yapacağını, nasıl yapacağını, nasıl yürüyeceğini bilmeyen Türkiye gibi büyük bir devletin yönetimi emanet edilir mi?"

Türk milletinin her şeyin en iyisini bildiğini ifade eden Bozdağ, milletin her zaman doğruyu yaptığını gördüğünü ve millete inandığını sözlerine ekledi.

Programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Kemal Karadağ

BaşbakanYardımcısıBozdağ:Türkiye'yikrizlerdenkoruyacakbirsistemhayatageçiyor
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

1.6 milyon cezaya çaptırılan Denizli DESKİ günün belli saatlerinde çiftçiye arıtılmamış su vermiş
1.6 milyon cezaya çaptırılan Denizli DESKİ günün belli saatlerinde çiftçiye arıtılmamış su vermiş
15 Temmuz şehitleri Babadağ’da unutulmadı
15 Temmuz şehitleri Babadağ’da unutulmadı
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde 250 personel 1 günlüğüne iş bıraktı
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde 250 personel 1 günlüğüne iş bıraktı
Hurda demirleri sanat eserine dönüştürdü
Hurda demirleri sanat eserine dönüştürdü
Kömür İçin 86 Bin Ağaç Feda Edilemez
Kömür İçin 86 Bin Ağaç Feda Edilemez
Uzun süren burun kanamalarına dikkat
Uzun süren burun kanamalarına dikkat
Forklift fırtınada işçilerin üzerine devrildi; 1 ölü, 1 ağır yaralı
Forklift fırtınada işçilerin üzerine devrildi; 1 ölü, 1 ağır yaralı
Plakayı kapatıp kırmızı ışıkta geçen sürücüye 7 bin lira ceza kesildi
Plakayı kapatıp kırmızı ışıkta geçen sürücüye 7 bin lira ceza kesildi
Saman yüklü tır devrildi; sürücü öldü, eşi ve çocukları yaralandı
Saman yüklü tır devrildi; sürücü öldü, eşi ve çocukları yaralandı
Büyükşehir Meclisi artık işaret diliyle daha erişilebilir
Büyükşehir Meclisi artık işaret diliyle daha erişilebilir
Anne ve bebeğine “5’i 1 yerde” destek
Anne ve bebeğine “5’i 1 yerde” destek
Mesleğini anlatmak isteyen ustalar dinlenecek
Mesleğini anlatmak isteyen ustalar dinlenecek
Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu
Aniden bastıran sağanak yağış Tavas’ta taşkına neden oldu
Kamyoneti samanlarla birlikte yanan üreticiye yardım eli uzandı
Kamyoneti samanlarla birlikte yanan üreticiye yardım eli uzandı
Çiftçinin verimini düşüren Denizli Büyükşehir Belediyesine 1,6 milyon lira 'atık su' cezası
Çiftçinin verimini düşüren Denizli Büyükşehir Belediyesine 1,6 milyon lira 'atık su' cezası
Denizli İdmanyurdu Gürellerspor transfere hız verdi
Denizli İdmanyurdu Gürellerspor transfere hız verdi
Başkan Arslan; "15 Temmuz, bir milletin inancıyla yazdığı direniş destanıdır"
Başkan Arslan; "15 Temmuz, bir milletin inancıyla yazdığı direniş destanıdır"
Beyağaç'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehitler unutulmadı
Beyağaç'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehitler unutulmadı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Denizli’de çeşitli etkinliklerle anıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Denizli’de çeşitli etkinliklerle anıldı
Denizli Sanayi Odası 15 Temmuz Reklam Görseli
Denizli Sanayi Odası 15 Temmuz Reklam Görseli

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
GÜNDEM

Tunceli'de askeri araç uçuruma yuvarlandı! 4 askerimiz şehit oldu

Denizli’den Kazakistan’a başsağlığı

AK Partili Şahin Tin; “Emekçi ve emeklimizin yanındayız”

ÇKS başvuruları 31 Aralık 2022 tarihinde son bulacak

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle