Düzenlenen Balık Şenliğine Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği üyeleri, öğretmenler ve binlerce vatandaş katıldı.
EKMEK ARASI BALIK
Düzenlenen organizasyonda vatandaşlara ve öğrencilere, balığı ve su ürünlerini sevdirmeyi amaçladıklarını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Alabalık Üreticileri Birliğinin katkılarıyla, Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul aile birliği ile Balık tutmayı ve tüketmeyi alışkanlık haline getirmek amacıyla bu etkinliğin düzenlemekten mutlu olduklarını dile getirdi.
Aynı zamanda etkinlikte öğrenci ailelerin hazırladıkları yemekler ve pastalarda satışa konularak elde edilen gelirin okul yararına kullanacağı belirtildi.

Okur yorumları 0
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kişisel bilgi, hakaret veya reklam içeren yorumlara yer verilmez.
Bu yayın için yeni yorum alımı kapalıdır.