MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

Askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi

Ana SayfaDenizli GündemAskere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi
Askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde parkta husumetlisi tarafından 3 yerinden vurularak öldürülen genç, askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi. Tartışmada silahla yaralanan katil zanlısı ve olayda bulunan 2 kişinin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.Olay, akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan Kazım Arslan Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; parkta buluşan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada T.O., 23 yaşındaki Hüseyin Niyaz’ı 3 el ateş ederek silahla vurdu. T.O.’nun da silahla omuz tarafından yaralandığı öğrenilen kavga yerine çok sayıda ekip sevk edildi. O esnada olay yerinde bulunan H.C. ve U.C., arkadaşları Niyaz’a ilk müdahaleyi yaptı.

20 November, 2022, Sunday 20:00 850
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde parkta husumetlisi tarafından 3 yerinden vurularak öldürülen genç, askere gitmesine sayılı günler kala toprağa verildi. Tartışmada silahla yaralanan katil zanlısı ve olayda bulunan 2 kişinin emniyette işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Olay, akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan Kazım Arslan Parkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; parkta buluşan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada T.O., 23 yaşındaki Hüseyin Niyaz’ı 3 el ateş ederek silahla vurdu. T.O.’nun da silahla omuz tarafından yaralandığı öğrenilen kavga yerine çok sayıda ekip sevk edildi. O esnada olay yerinde bulunan H.C. ve U.C., arkadaşları Niyaz’a ilk müdahaleyi yaptı.
3 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Hüseyin Niyaz, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Niyaz’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi adli tıp morguna kaldırıldı. Kavga sonrası T.O. ekiplere teslim olurken, Niyaz’ın arkadaşları da ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Yakınları ayakta durmakta güçlük çekti
Sabah saatlerinde otopsi işlemleri tamamlanan Niyaz, Merkezefendi ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Niyaz, Alpaslan Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Gazioğlu Mezarlığı’nda gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda sevenleri katıldı.
23 yaşında askere gitmek için gün sayan Hüseyin Niyaz’dan geriye çekildiği fotoğrafları kaldı. Olayın şüphelisi T.O.’nun ve kavga anında bulunan H.C. ve U.C.'nin sorgularının sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(EEP-MB-SO-Y)
 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor
Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu
Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı
Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Gübre taşıyan traktör devrildi, sürücü altında kaldı
Denizli’de yoldan çıkan otomobil önce ağaca sonra eve çarptı
MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN 31’İNCİ MAMA MAKİNESİ ESKİŞEHİR’E TESLİM EDİLDİ
BAŞKAN DOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Denizli Ticaret Odası, Yüksek İstişare Kurulu’nu Topladı
29 EKİM MAKSİAD
29 EKİM MERKEZEFENDİ
29 EKİM PAÜ
29 EKİM DTO
29 EKİM SANAYİ ODASI
Vali Coşkun: "Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük emanettir"
PAMUKKALE BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET COŞKUSUNU BAŞLATTI
BAŞKAN TEFENLİLİ’DEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Başkan Çavuşoğlu’ndan 29 Ekim mesajı
29 EKİM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
TÜRK MİLLETİ OLARAK CUMHURİYET’TE BULUŞTUK

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Sözün ustaları Denizli’de buluşuyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

Denizli’de afet risklerini azaltmaya yönelik atılacak adımlar masaya yatırıldı

Honaz’ın meşhur cennet hurması bu kez cips olarak damakları şenlendirecek

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle