MENU
  • İLÇE HABERLERİ
  • SİYASET
  • OTOMOBİL
  • SAĞLIK
  • MAGAZİN
  • TEKNOLOJİ
  • VIDEO GALERİ
  • SPOR
  • YAZARLAR
  • FOTO GALERİ
  • WEB TV
  • YEREL HABERLER
  • HABER ARŞİVİ
  • YOL TRAFIK DURUMU
  • RÖPORTAJLAR
  • GAZETE MANŞETLERİ
  • Künye
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik Politikası
  • İLETİŞİM
  • Foto Galeri
  • Web TV
  • Yazarlar
  • Anketler
  • Nöbetçi Eczaneler
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
DOLAR41.5981
EURO48.7157
GR ALTIN5025.5
ÇEYREK4497.4
Denizli
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
Haber20Denizli - Denizli Haberleri
  • DENİZLİ GÜNDEM
  • RESMİ REKLAM
  • EĞİTİM
  • DTO
  • KÜLTÜR SANAT
  • KALE
  • EKONOMİ
  • ÇARDAK
  • BEYAĞAÇ
  • GÜNDEM
Kapat

2023’E KADINLARIMIZLA YÜRÜYECEĞİZ

Ana SayfaDenizli Gündem2023’E KADINLARIMIZLA YÜRÜYECEĞİZ
2023’E KADINLARIMIZLA YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, hafta sonu yapılan kongre ile İlçe Kadın Kolları Başkanı olan Zehra Karabay’ı kutladı, önceki dönem başkanı Halise Akar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

02 April, 2018, Monday 09:56 2100
  • yazdıryorum yazfont küçültfont büyüt

Kadın kollarının AK Parti’nin lokomotifi, güç kaynağı olduğunu belirten Gökbel, “Tazelenen kadın kolları teşkilatımızla artık daha güçlüyüz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahadayız ve olmaya devam edeceğiz. 2023 hedeflerine kadınlarımızla yürüyeceğiz” dedi.

AK Parti’de ilçe teşkilatlarının ardından, kadın kollarında da değişim ve tazelenme süreci yaşanıyor. Pamukkale İlçe Kadın Kolları da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti teşkilatlarının yöneticilerinin katıldığı, hafta sonu gerçekleştirilen kongre ile yeni yönetimini belirledi. Başkanlığa seçilen Zehra Karabay, görevi Halise Akar’dan devraldı.

GÜCÜMÜZ VE MOTİVASYONUMUZ TAZELENDİ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yeni Başkan Zehra Karabay ve yönetimine başarı diledi, Halise Akar ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Genel merkezden ilçe teşkilatlarına kadar, kadın kollarının AK Parti’nin kurulduğu tarihten bu yana destanlar yazdığını belirten İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu kutlu dava, inanmış kadınlarımızın omuzları üzerinde yükselmiştir. Bu ülkeye Cumhuriyet tarihinin en parlak dönemlerini yaşan AK Parti’mizin hizmetlerini, kapı kapı dolaşıp, evlere ve gönüllere giren kadınlarımız anlatmıştır. AK Parti’nin ülkeyi yöneten kadrolarının saçtıkları tohumların hasadını, partimizin fedakar neferleri kadınlarımız yapmıştır. Zira halka iyi anlatılamayan hizmetler, devrim niteliğindeki yasal düzenlemeler, maalesef karşılığını bulamazdı. Kadın kollarımızın yönetiminin tazelenmesi, gücümüze güç katmış, motivasyonumuzu tazelemiştir” dedi.

HER ZAMAN SAHADA OLACAĞIZ!

“İstikametimiz 2023” diyen İlçe Başkanı Gökbel, 2019 seçimlerinin Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinde önemli bir yeri olduğunu söyledi. Gökbel, “Biz seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olan, teşkilatları her zaman hazır diri bir partiyiz. Kadın kollarımız, gençlik kollarımızla, teşkilatlarımızın bütün unsurlarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği 2023 hedeflerine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Her zaman sahada olacağız. 50+1’in daha da fazlasını alarak, hem liderimizin, hem Türkiye’yi umut olarak gören mazlum halkların yüzlerini güldüreceğiz. Şunun kesin olarak farkındayız ki; coğrafyamız üzerinde kötü emellerin gerçekleştirilmeye çalışıldığı, bölgemizin ateş çemberine döndüğü böylesine bir dönemde, Türkiye’nin AK Parti kadrolarına, inançlı yöneticilere her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır. Denizli’deki AK Parti teşkilatları olarak yine örnek bir dayanışma ile büyük bir başarı ortaya koyacağımıza inanıyorum. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci sayesinde Denizli, nasıl Ege’nin İncisi olmuşsa. Pamukkale’de Denizli’nin incisi, gözdesi ve gözbebeğidir. Omuzlarımıza aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için de elimizden geleni yapacağız. Başta Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve partimize emek vermiş ve vermeye devam eden büyüklerimizin bizlerden desteklerini esirgemeyeceklerine de inancımız tamdır” dedi.

2023’EKADINLARIMIZLAYÜRÜYECEĞİZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Editör

Editör

Mail: [email protected]
Tüm yazıları

Yorum Yazın

Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu
Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı
Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti
Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı
Çalışmayan motorunu yakıp, karşısına geçip izledi
Çocuk gelişiminde kırmızı bayraklara dikkat
Orman yangınında alevlere sütle müdahale etti
Denizli İdman Yurdu’nun 8 futbolcusu bahis listesinde yer aldı
Honaz ekonomisi Tarım ve Alışveriş Festivaliyle canlandı
Başkan Saruhan yönetimiyle birlikte Başöğretmenin huzuruna çıktı
Buldan’da yol kenarında ölü köpekler bulundu
10 KASIM DENİZLİ SANAYİ ODASI
Gelin damat düğünü yarıda kesip Ata'sını andı
Denizlili sanayiciler Çin Uluslararası İthalat Fuarını ziyaret etti
Anne ve oğlunun yaşadığı 2 bitişik ev yangında kullanılamaz hale geldi
Refüjden yolun karşısına geçmek isteyen traktöre otomobil çarptı
Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu
Denizli’de şap hastalığına karşı tedbirler arttırıldı
Yeni yatırım teşvik sistemi Denizli'de tanıtıldı
Anıtkabir ruhunu Denizli'de yaşayan öğrenciler Ata'sının huzuruna çıktı

Başka haber bulunmuyor!

Bizi Takip Edin
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Ankete Katılın
Sitemizi nasıl buldunuz?
Anketi OylaOyları Göster
DENİZLİ GÜNDEM

Denizli'de yanan alanlarda binlerce fidan toprakla buluştu

Dönercide çıkan yangın paniğe yol açtı

Merkezefendi Belediyesi Atatürk’ü anlamlı bir konserle yad etti

Servergazi Devlet Hastanesi Denizli'de bir ilke imza attı

Haber20Denizli - Denizli Haberleri
KünyeÇerez PolitikasıGizlilik PolitikasıRSSSitemapSitene EkleArşivİletişim
SOSYAL MEDYA BAĞLANTILARI
FACEBOOKTWITTERINSTAGRAMLINKEDINYOUTUBE

Haber20Denizli 2022 | Yazılım: Onemsoft

Haber GönderFirma Ekleİlan Ekle