© Haber20Denizli 2022

Hasta çocuklar için yeni yıl eğlencesi

İZMİR (AA) - İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Klinikleri Bölümünde yatan hasta çocuklar için yılbaşı etkinliği düzenledi.

İHÇE'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018'i hastanede karşılayacak yaklaşık 100 çocuk, palyaçolarla eğlendi, pasta kesti ve hediyelerine kavuştu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dernek Başkan Yardımcısı Sevil Ozan, yeni yıl etkinliğini daha önce Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde düzenlediklerini belirterek, "Yeni yıla hasta yataklarında girecek olan çocuklarımızı bir nebze de olsun mutlu etmek istedik. Bu etkinlikleri gerçekleştirebilmemizde bize destek olan tüm kurum ve kuruluşlara çok çok teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Hastanenin sosyal hizmetler uzmanı Aysun İnan ise "Çocuklarımız tedavileri süresince burada yatmak zorunda oldukları için bu süreci olumlu yönde etkileyecek bu etkinliği düzenleyen herkese, tüm gönüllü dostlara çok teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER